Terra Agyag_logo

Terra Agyag

A mindennapi modern élet során a bőrünk rengeteg méreganyagnak van kitéve. A testünk természetes módon próbál megszabadulni tőlük a saját módján, úgy hogy elraktározza őket a bőrben és a zsírszövetekben. Most itt egy természetes, biztonságos és hatékony méregtelenítés és kezelés az ásványi anyagok hidrolízisével. A természetgyógyászok már évszázadok óta alkalmazzák a kalcium-montmorillonit agyagot, belsőleg és külsőleg, magas bioaktív ásványi anyag tartalmának és hatékony méregtelenítő hatásának köszönhetően.

A kalcium-montmorillonit természetes mega-elektrolit összetevő, ami a Föld felszíne alatt rejtőzik. Vulkanikus és lemeztektonikus aktivitás és egy lassú üledékesedési folyamat eredménye. Ez az elképesztő, nagy tisztaságú agyag ionizált formában csak néhány helyen található a világban. A montmorillonit agyag por tisztított üledékből származik, természetes folyamatok eredménye, mely egészségmegerősítő ásványi összetevőket tartalmaz.


Egy készítmény… két létfontosságú funkció!
A kalcium-montmorillonit agyag egy multifunkciós ásvány komplex. Értékes ásványi anyagokkal tölti fel a szervezetet, és a világ egyik leghatékonyabb teljesen természetes méregtelenítő anyaga. Negatív töltésű ionjai bőrön keresztül magukhoz vonzzák a pozitív töltésű nehézfémeket (higany, ólom, arzén, alumínium, nikkel) és egyéb méreganyagokat a szervezetből.

5 ÉRV AMIÉRT EGYEDÜLÁLLÓAK A TERRA TERMÉKEINK:

1. TISZTASÁG

Ez az agyag Dél Kaliforniából, a Colorado folyó delta vidékérol származik, mely sivatagos éghajlatú, így
szennyeződésektől és egyéb káros anyagoktól mentes. Az agyagréteg év milliókkal ezelőtt rakódott le ezen a vidéken amikor még nem léteztek növényvédőszerek és egyéb emberi eredetű károsanyagok.

2. TERMÉSZETER FORRÁS

Az ásványi anyagok a természetbol származnak, nem állíthatók elő mesterségesen.

3. ION TÖLTÉS

Az agyag különleges összetételének köszönhetően nem oxidokat tartalmaz, hanem bio aktiv, ionizált formában található ásványianyagokat melyek egyedülállóan magas negatív töltésű ásványi ionjai magukhoz tudják vonzani a pozitív töltésű méreganyagokat, akár a bőrönkön keresztül is.

4. SZEMCSE MÉRET

A speciális őrlési folyamatnak köszönhetően a végeredmény egy extrém finom méretű (vörösvértest nagyságú) ásványi por melyből egy kávés kanálnyi közel 600m2 felülettel rendelkezik, így nagy felületen tudja megkötni a méreganyagokat.

5. ÁSVÁNYI ÖSSZETEVŐK

Több mint 57 féle ásványt és nyomelemet tartalmaz bio aktiv, ionizált formában.