kép

Detox SPA csomag

Ezt a terméket még nem értékelte senki. Légy te az első!

Ár: 10 749 Ft 7 599 Ft

Share

Mint tudjuk a fokozott magnézium bevitel elengedhetetlen a méregtelenítés során. Ötvözze a TerraDetox agyagfürdő méregtelenítő hatását az Ősi Magnézium Fürdősó energetizáló hatásával. Varázsoljon igazi welness spa élményt az otthonába.

TerraDetox

A TerraDetox agyagfürdőben a világ legtisztább Montmorillonite agyaga található, amely a Colorado folyó vidékéról származik. A TerraDetox segítségével magas aktivitású ásványi anyagokkal töltheti fel bőrét, miközben az ásványi ionok erős negatív töltésének köszönhetően méregtelenítheti is a szervezetét.

Ha a meleg víz aktiválja az agyagot, olyan erők alakulnak ki, amik az egész testbe átjutnak, stimulálják a sejtek újraépüléséhez és revitalizálásához szükséges energiákat és elindítják a gyógyító folyamatokat. A szervezetnek szüksége van erre az  energiára, hogy az egészséghez szükséges harmonikus létfontosságú egyensúlyt újra elérje.

Magnézium Fürdősó

A Magnézium Fürdősó száraz magnézium-klorid só és egyéb nyomelemek keveréke, melyet magnéziumos fürdőkhöz illetve lábfürdőhöz ajánljuk.

Használata: Heti 3-szor. Használjon meleg vizet (38 fokos), nem forrót, mert a forró víz a bőr párologtatását erősíti, nem pedig a felszívódást. Öntsön 1 pohár fürdősót és 1/2 -1 pohár agyagot a kád vízében és vegyen 30 perces fürdőt. 

TerraDetox:

ION-MIN-t tartalmaz, ami egy exkluzív, védett formája az aktív és ultra finom Calcium-Montmorillonitnak.
57 makro és mikro ásványt kolloid, molekuláris formában.

Ősi Magnézium Fürdősó:

Magnézium-klorid (MgCl2), Magnézium-szulfát (MgSo4), Kálium-klorid (KCl), Nátrum-klorid (NaCl), Kálcium-klorid (CaCl), víz

hftmvxfb 2020-08-15 16:56:31
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
Steve 2017-04-26 05:47:14
Értékelés:
Steve 2017-04-25 09:01:07
Értékelés:

Értékeld termékünket:


Név:


E-mail:


Vélemény:


Írd be a képen látható szót:


Küldés
Kosárba tesz
mennyiség
hozzáadva