kép

Maitake - Grifola frondosa

Ezt a terméket még nem értékelte senki. Légy te az első!

Ár: 6 990 Ft

Share

A Maitake japán szó, ami “táncoló gombát” jelent. Ez arra mutat, hogy aki ilyen gombát talál, az örömében táncra perdül. A Maitake Grifola frondosa hatóanyaga jótékony hatással van a szervezet vércukorszintjére. Vizsgálatok bizonyítják a Maitake rákmegelőző (gátolja a rákos sejtek növekedését), valamint immunerősítő szerepét, és azt is érdemes tudni, hogy a maitake részt vesz az oszteoporózis-betegség kialakulásának csökkentésében. Kutatások irányulnak továbbá arra, hogy milyen mértékben befolyásolja a gyógygomba hatóanyaga a magas vérnyomást és a szervezet koleszterinszintjét.

A szervezet ellenálló képességének (immunrendszer) megtartására alkalmazzák általában. A hosszantartó kutatások igazolták, hogy a maitake olyan egyedi és különleges molekuláris összetétellel rendelkezik, ami csak erre a gombatípusra jellemző. Összetételének köszönhetően igen hatásos tumor-ellenes hatású, mivel jelentős mértékben serkentik az immunsejteket. Hatóanyaga révén jelentősen csökkenthető a kemo- és sugárterápia szervezetre gyakorolt mellékhatása. A maitake béta-glükán tartalma nagy mértékben támogatja a szervezet immunrendszerét.

Igen gazdag ásványi anyagokban (kalcium, kálium, magnézium), valamint B2-vitaminban, D-vitaminban. A gomba aminosavakat és rostokat is tartalmaz. 
A maitake hatóanyagai egyes kutatások szerint hozzájárulhatnak különféle ráktípusok - emlőrák, prosztatarák – sikeres kezelésében. Hatóanyagai jótékony hatásúak a cukorbetegek számára.

Összetevők: Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor, Grifola frondosa kivonatot, Maiitake MD-frakció, hidroxi-proril-metil-cellulóz
Hatóanyagok: 6 kapszulára vonatkoztatva:
2400 mg Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor
600 mg Grifola frondosa kivonatot
120 mg Maiitake MD-frakció 
Adagolás: 2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Alkalmazási területek:

immunrendszer erősítő
rákmegelőző
tüdőrák esetén
koleszterinszint csökkentő
magasvérnyomás csökkentő
cukorbetegség ellen


Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Grifola frondosa Óriás bokrostapló/ Bokrosgomba (klinikai útmutató: Martin Powell)

japán neve – Maitake/ „táncoló gomba”
kínai neve - Hui Shu Hua
angol neve - Hen of the Woods (az erdők tyúkja)

A népszerű ínyenc bokrosgomba nagy tekintélynek örvend a gyógyászatban, különösen a rák elleni küzdelemben. Mint a legtöbb tumorellenes gombánál (pl. Lentinus edodes, Trametes versicolor), a bokrosgomba fő hatóanyagai között is megtalálható azok a poliszacharid és proteoglikán frakciók (D- és MD-4-frakció), melyek aktiválva az immunrendszer rákellenes immunsejtjeit (NK sejtek) megakadályozták a rákos sejtek gyors szaporodását. 
A bokrosgomba ritka, de hazákban is fellelhető, ehető gomba júniustól októberig a tölgy és gesztenyefák tövében telepszenek meg. 

A legtöbb klinikai kutatást Japánban végezték el vele, ahol az egyik kutatócsoport kezdetben a D-frakciót együtt használta a spóratermelő gombatest őrleményével, majd áttértek a bioaktívabb MD-frakcióra, majd ismét kiegészítették azt a gombatest porával.  

Rákos megbetegedések
Nanba H 1997-es beszámolójában közzétette, hogy kemoterápiás szerek mellett adagolt a G. frondosa termőtest őrleménye számos előrehaladott állapotban (III-IV. stádiumban) lévő rákbetegnél 12-28% -kal megnövelte a kemoterápia hatásfokát. A dolgozat további pozitív eredményről is beszámolt a G. frondosa kivonatának (D-frakció) és a Mitomycin C kemoterápiás szer kombinált adagolása mellett, amelyet állati tumoroknál figyeltek meg. A japán vizsgálat ez által igazolta a bokrosgomba tumorgátló hatását.  

További vizsgálatok megerősítették, hogy az alkalmazott kombinációs terápia enyhítette a kemoterápia mellékhatásait, beleértve az étvágytalanságot, a hányást, hányingert, a hajhullást és a leukopeniát. Hasonlóan, mint amikor a G. frondosa  D-frakcióját a C-vitaminnal együtt adagolták.

Egy későbbi írásában Nanba H és munkatársai lenyűgöző eredményeket észleltek az MD-frakció és a G. frondosa termőtest porának alkalmazása során, miszerint az emlődaganatban szenvedők 68%-ánál, a tüdőrákosok 63 %-ánál és a májdaganatosok 58%-ánál következett be lényeges állapotjavulás: csökkentek a kemoterápia mellékhatásai és javultak a laboreredményeik (IL-2 és a CD4+ növekedett).

Cukorbetegség 
Különböző cukorbetegséget modellező állatkísérleteknél kimutatták a G. frondosa előnyeit, azonban csak igen nagy dózisban (1g/nap) alkalmazva volt hatásos az egerek genetikus cukorbetegségénél alfa-glükán (150-450mg / kg) együttadás esetében.
Klinikai vizsgálatok során megfigyelték a G. frondosa poliszacharid kivonatának (a dózis nem egyértelmű) vércukorszintre gyakorolt hatását, majd megállapították, hogy 4 páciens esetében 30% -al csökkentette a vércukorszintet. Ezek után a kivonatot kiegészítették a G. frondosa béta-glükánjával (150mg/nap), itt már 20 fő II-es típusú cukorbeteg vércukorszintjénél tapasztaltak látványos javulást.

Az utóbbi években egyre világosabbá vált, hogy az egyes gyógyhatású gombák rákellenes hatásuk nem csak az immunrendszer modulálásával érik el, hanem az inzulin érzékenység növelésével is hozzájárulnak a kedvező eredményekhez. Természetesen azoknál is, akik nem cukorbetegek. Ugyanis az inzulin érzékenység csökkenése elősegíti számos ráktípus kialakulását és a már megbetegedetteknél csökkentheti a túlélési esélyeket (pl. emlő, máj, prosztata, hasnyálmirigy, vastagbélrák).

Koleszterin szint
A G. frondosa-val kiegészített állattakarmány 5-20%-al csökkentette az állatok koleszterin szintjét, míg ezt az eredményt más gombafélék hozzáadása esetén nem tapasztalták.

Magas vérnyomás
Számos állatkísérlet igazolja, hogy a G. frondosa tartalmú takarmány (ált. 5% tartalom) gyors, de nem tartós vérnyomáscsökkenéshez vezet.
Kiegészítési javaslat:

Csontritkulás
A Grifola frondosa, valószínűleg az ergosterin és a proteoglikán tartalmának köszönhetően hozzájárul a csontritkulás (osteoporosis) megelőzéséhez.

KLINIKAI ÖSSZESÍTŐ

Terápiás jelentősége:
Tumor gátlás, (immunrendszer erősítése, vércukorszint, vérnyomás és koleszterinszint csökkentés, osteoporosis megelőzés.

Fő hatóanyagai:
-    poliszacharidok
-    proteoglikán frakciók (D- és MD-4-frakció)

A Grifola frondosa (bokrosgomba) támogatja az immunrendszer működését.

Összetevők: Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor, Grifola frondosa kivonatot, Maiitake MD-frakció, hidroxi-proril-metil-cellulóz

OÉTI:9810/2011

Kiszerelés: 60db kapszula/doboz

Összetevők:

Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor, Grifola frondosa kivonatot, Maiitake MD-frakció, hidroxi-proril-metil-cellulóz

Hatóanyagok: 6 kapszulára vonatkoztatva:

2400 mg Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor
600 mg Grifola frondosa kivonatot
120 mg Maiitake MD-frakció 

Adagolás:2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Csomagolási egység: A műanyag tégely 60db kapszulát tartalmaz

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Származási hely: Anglia

Miguel McWhae 2020-08-11 16:58:26
Értékelés:
Would you like totally free advertising for your website? Take a look at this: http://www.completely-free-ads.xyz
Rhonda Vale 2020-08-08 18:27:00
Értékelés:
Lakeisha Gowlland 2020-08-03 16:31:40
Értékelés:
How would you like to have zero cost advertising for your website? Check out: https://bit.ly/no-cost-ads
Sophie Lumpkin 2020-07-18 17:54:45
Értékelés:
Sick of wasting money on PPC advertising that just doesn't deliver? Now you can post your ad on 1000s of advertising websites and you only have to pay a single monthly fee. Never pay for traffic again! Check out our site now: https://bit.ly/continual-free-traffic
Rich Mccollum 2020-07-16 19:20:31
Értékelés:
Greetings, I was just taking a look at your site and filled out your "contact us" form. The contact page on your site sends you these messages to your email account which is the reason you are reading my message at this moment right? That's half the battle with any type of online ad, getting people to actually READ your message and this is exactly what you're doing now! If you have something you would like to promote to thousands of websites via their contact forms in the US or to any country worldwide send me a quick note now, I can even target your required niches and my pricing is very reasonable. Send a message to: stephanyrishigq53@gmail.com ad preferences management https://bit.ly/2VBnm2R
Kristin Digiovanni 2020-06-29 20:51:41
Értékelés:
EROTICA becomes REALITY!!! Stepping Stones to the ARCH De Pleasure Men, put your feet in James Pope’s shoes, women put your feet in the women’s shoes I encounter, as I traveled the road from farm-to-MATTRESONAME! Stepping Stones is my third novel in a 3, connected, series. 1- Post Hole Digger! 2-Trifecta! https://bit.ly/www-popejim-com “CLICK & VIEW videos. Search: amazon.com, title - author
Dick Phillips 2020-06-27 04:36:38
Értékelés:
Are You interested in advertising that charges less than $50 every month and sends hundreds of people who are ready to buy directly to your website? Have a look at: http://www.morevisitorsforyoursite.xyz
Wilhelmina Murdoch 2020-06-23 20:05:24
Értékelés:
Are you looking to promote your website for totally free? Check this out: http://www.free-ad-posting.xyz
Cynthia Marriott 2020-06-20 22:44:54
Értékelés:
Stem cell therapy has proven itself to be one of the most effective treatments for Parkinson's Disease. IMC is the leader in stem cell therapies in Mexico. For more information on how we can treat Parkinson's Disease please visit: https://bit.ly/parkinson-integramedicalcenter
Alissa Sturgess 2020-06-19 17:53:43
Értékelés:
Hi, “According to Gartner’s recent research, data decays on an average of 7 to 9% every month because of various reasons.” Do you have a large database of contacts/companies in-house? If yes, is it up-to-date? We can cleanse, validate and enrich your in-house database with relevant fields that can get you connected with the most premium target profiles of your choice. Please let me know of a convenient time for a quick call to discuss this further. Also, feel free to seek any specific clarifications or assistance that we can help you with. Thank you for your time, wishing you a great day ahead. Best Regards, Diana Baker Marketing Data Specialist Just Validate- https://bit.ly/www-justvalidate-com Email: diana.baker@justvalidate.com
Ruthie Paul 2020-06-16 20:57:07
Értékelés:
You Can DOUBLE Your Productivity For Life In Under 48 Hours And when it comes to changing your life, there's nothing more important to fixing your productivity. Think about it. If you're twice as productive, then, as far as your environment supports it, you're going to make at least twice as much. However, the growth is almost always exponential. So expect even more income, free time, and the ability to decide what you want to do at any given moment. Here's the best course I've seen on this subject: https://bit.ly/michaeltips-com It's a fun and pretty short read... and it has the potential to change your life in 48 hours from now. Michael Hehn
Myra Jay 2020-06-15 17:51:08
Értékelés:
Hi, “According to Gartner’s recent research, data decays on an average of 7 to 9% every month because of various reasons.” Do you have a large database of contacts/companies in-house? If yes, is it up-to-date? We can cleanse, validate and enrich your in-house database with relevant fields that can get you connected with the most premium target profiles of your choice. Please let me know of a convenient time for a quick call to discuss this further. Also, feel free to seek any specific clarifications or assistance that we can help you with. Thank you for your time, wishing you a great day ahead. Best Regards, Diana Baker Marketing Data Specialist Just Validate- https://bit.ly/justvalidate-com Email: diana.baker@justvalidate.com
Norine Worrell 2020-06-12 16:42:52
Értékelés:
Do you want to promote your website for free? Have a look at this: https://bit.ly/ads-for-free
Michel de Bakke 2020-06-10 22:47:57
Értékelés:
Hello You are invited to this live webinar. You can approve your seat at http://micatechcoaching.training for the Live webinar from Carol Bell & Michel de Bakker on THURSDAY, June 11th 2PM ET / 11 AM PT in Eastern Time (US and Canada). Sincerely Michel de Bakker & Carol Bell "Sent from my iPhone"
Meagan Griffiths 2020-06-06 17:01:45
Értékelés:
ABOLISH REACTIVE DEPRESSION AND EMERGE FROM ITS DEEP, DARK, BLACK HOLE? • Do you feel this came from the beginnings of a dysfunctional family system? • Or did this come from the loss of a beloved job or loved one? • Or did this come from dire effects from the disease of Alcoholism? • Or did this come from the brainwashing attempts of a fearful and angry world, i.e. terroristic recruitment? Do you know that whatever caused this DEEP, DARK, BLACK HOLE OF DEPRESSION which may have come from a NERVOUS BREAKDOWN can cease its influence over your life? Yes, you do not have to live buried in negative thinking from the defeat from negative life experiences in your life. Please know that any tragic experiences from childhood to adulthood need no longer affect your chance to gain emotional wellbeing. Instead, now you have the opportunity to be HAPPY and in PEACEFUL CONTROL OF YOUR OWN DESTINY with only the memory of what once ailed you. Now is the time to overcome depression and begin to take control over your life. Not only that, you alone have the opportunity to reverse negative thinking and achieve your very own POSITIVE BELIEF SYSTEM. PLEASE NOTE: Your views on spirituality or religion will not prevent you from successfully implementing your own PARENTAL SELF-LOVE PROCESS to ACHIEVE PURPOSE, MOTIVATION, GOOD SELF-ESTEEM, SUCCESS, AND MORE. Yes, like Lin Tillman did, you too can ACHIEVE MORE THAN YOU ASKED FOR and make meaningful and healthy contributions to this planet. You can learn more about Lin’s journey in her book The Invisible Girl & GOD, where she shares her TRUE STORY of how she healed herself from an agonizing depression with suicidal ideations. GO TO: https://bit.ly/Depression-self-help to learn more
Elias Hightower 2020-06-05 00:55:57
Értékelés:
Interested in the latest fitness , wellness, nutrition trends? Check out my blog here: https://bit.ly/www-fitnessismystatussymbol-com And my Instagram page @ziptofitness
Chun Buchholz 2020-06-02 05:01:21
Értékelés:
Interested in advertising that costs less than $39 per month and sends thousands of people who are ready to buy directly to your website? Visit: http://www.trafficmasters.xyz
Shayne Shuster 2020-05-30 04:16:19
Értékelés:
Have you had enough of expensive PPC advertising? Now you can post your ad on 1000s of advertising websites and it'll cost you less than $40. Never pay for traffic again! To find out more check out our site here: https://bit.ly/rapid-ads
Alfred Durgin 2020-05-29 04:57:32
Értékelés:
Hello, I was just visiting your website and filled out your feedback form. The "contact us" page on your site sends you messages like this via email which is why you're reading my message right now right? That's the most important achievement with any kind of advertising, making people actually READ your ad and this is exactly what you're doing now! If you have something you would like to blast out to thousands of websites via their contact forms in the US or anywhere in the world let me know, I can even target specific niches and my pricing is very low. Write an email to: cluffcathey@gmail.com delete here https://bit.ly/3eOGPEY
Leroy Mcgrath 2020-05-23 17:28:32
Értékelés:
The clarification of the critical situation in the world may help Your business. We don't give advice on how to run it. We highlight key points from the flow of conflicting information for You to draw conclusions. We call this situation: Big Brother operation. Fact: pandemics; Agenda: control over the human population; Aim: reduction of the population; Who: a group of vested interests. Means: genetic engineering of viruses and vaccines; production of nanobots; mass-media communication satellites; big data; A.I.; global wi-fi. Ways: use and/or elaborate a pandemic carrier; mass media scares the population; load vaccines with nanobots; mandatory vaccination; control and direct humans. Learn more: bit.ly/2SQi3uY, bit.ly/3e8RZmJThank You for the time of reading our unsolicited message! God bless You.
Caroline Kushner 2020-05-21 22:03:50
Értékelés:
TRIFECTA! A novel that starches your emotional – erotic itch! Against a background of big business, deceit, frustration, oppression drives a wide range of emotions as three generations of women from the same family, turn to the same man for emotional support and physical gratification! A wife deceives her husband while searching for her true sexuality! What motivates the wife’s mother and son-in-law to enter into a relationship? The wife’s collage age daughter, with tender guidance from her step-father, achieves fulfillment! Does this describe a dysfunctional family? Or is this unspoken social issues of modern society? BLOCKBUSTER Opening! A foursome of two pair of lesbians playing golf. A little hanky – panky, while searching for a lost ball out of bounds. Trifecta has more turns and twist than our intestines. Trifecta! Combination of my personal experiences and creativity. https://bit.ly/www-popejim-com for “CLICK & VIEW” VIDEO. Send me your commits. Available amazon, book retailers. Trifecta! by James Pope
Jimmie Faucett 2020-05-20 04:43:40
Értékelés:
Greetings, I was just taking a look at your website and submitted this message via your contact form. The "contact us" page on your site sends you messages like this via email which is why you're reading my message right now right? That's the most important accomplishment with any kind of online ad, getting people to actually READ your ad and that's exactly what I just accomplished with you! If you have an advertisement you would like to promote to thousands of websites via their contact forms in the U.S. or anywhere in the world send me a quick note now, I can even target specific niches and my costs are very reasonable. Write a reply here: Phungcorsi@gmail.com
Riley Casaliggi 2020-05-15 03:09:07
Értékelés:
Irma Saywell 2020-05-07 16:28:14
Értékelés:
Interested in advertising that costs less than $39 per month and delivers hundreds of people who are ready to buy directly to your website? Check out: http://www.trafficmasters.xyz
Norris Sprouse 2020-05-07 03:21:03
Értékelés:
No more paying 1000's of dollars for expensive Google ads! We have a platform that charges only a small bit of money and generates an almost endless amount of web visitors to your website To get more info take a look at: http://www.adpostingrobot.xyz
Latrice Landseer 2020-05-01 05:11:27
Értékelés:
Do you want totally free advertising for your website? Take a look at this: http://www.submityourfreeads.xyz
Jacki Rainey 2020-04-27 05:49:15
Értékelés:
Hello, Our company makes handmade Large world globes that can be customized for your brand, company or interior design https://bit.ly/www-largeglobes-com Please let me know if you would be interested in a custom large world globe and we can send more information. Thank you. Best regards, Remus Gall Globemaker at www.largeglobes.com Project manager at Biodomes www.biodomes.eu +40 721 448 830 Skype ID office@biodomes.eu Str. Vonhaz nr 2/a Carei, Romania ----------------------------- end these messages https://bit.ly/3eOGPEY
Bell Hilderbrand 2020-04-23 01:59:13
Értékelés:
Promote your website for free here!: http://bit.ly/submityourfreeads
Alfonso Ennis 2020-04-16 23:04:36
Értékelés:
The world after COVID19 is shaping up. Currently, individuals, organizations and businesses who have off-site channels are still operational. The future will be more of that as clients habits die hard. It will be social and virtual. https://bit.ly/chitchatchannel is the new social commercial experience. It merges its own ecommerce feature with its channel-type social media where you as presenter catalogue your posts or products for your channel participants creating a virtual commercial opportunity. It is ideal for individuals, groups, enterprises and organizations. What do you have to lose ~Sign Up, get your channel and be positioned for the future at https://bit.ly/chitchatchannel
Johnnie Edmund la Touche 2020-04-14 16:55:29
Értékelés:
Looking to lose weight quick and without doing insane amounts of exercise or changing your diet? You're gonna love this: http://bit.ly/fixbellyfateasy
Gwen Corbo 2020-04-12 00:30:50
Értékelés:
How would you like email promotion that actually assures that you will get sales? For real, no BS we have clients for practically any business type! Take a look: https://bit.ly/guaranteed-sales-and-leads
Concetta Lanier 2020-04-10 03:08:44
Értékelés:
Stop paying tons of cash for overpriced Facebook advertising! I've got a method that needs only a tiny bit of money and delivers an almost indefinite amount of web visitors to your website For details check out: http://bit.ly/adpostingrobot
Berry Macdonald 2020-04-08 16:30:18
Értékelés:
Would you like completely free advertising for your website? Take a look at this: http://www.submityourfreeads.xyz
Becky Matthaei 2020-04-02 03:00:00
Értékelés:
Advertise your website for free here!: http://bit.ly/submityourfreeads
Bertie Wyant 2020-03-28 02:54:30
Értékelés:
Looking to burn fat quick and without doing insane amounts of exercise or changing your diet? You're gonna love this: http://bit.ly/fixbellyfateasy
Erin Lemann 2020-03-23 20:38:17
Értékelés:
Do you want to promote your advertisement on tons of online ad sites monthly? Pay one low monthly fee and get almost endless traffic to your site forever! Take a look at: http://bit.ly/adpostingrobot
Les Tober 2020-03-11 03:35:34
Értékelés:
Are you seeking effective online promotion that actually gets good results? I apologize for sending you this message on your contact form but actually that's exactly where I wanted to make my point. We can send your ad message to websites via their contact pages just like you're receiving this message right now. You can specify targets by keyword or just fire off mass blasts to websites in the country of your choice. So let's say you're looking to push through an ad to all the plumbing companies in the United States, we'll scrape websites for only those and post your ad message to them. As long as you're advertising some kind of offer that's relevant to that niche then you'll be blessed with an amazing response! Shoot an email to john2830bro@gmail.com to get info and prices
Danelle Beaulieu 2020-03-10 17:43:25
Értékelés:
Stop paying thousands of $$ for expensive online ads! Let me show you a system that requires only a tiny bit of cash and generates an almost infinite amount of web visitors to your website Take a look at: http://www.adpostingrobot.xyz
Star Merz 2020-03-07 16:34:16
Értékelés:
Want more visitors for your website? Get tons of keyword targeted visitors directly to your site. Boost revenues super fast. Start seeing results in as little as 48 hours. To get info Check out: http://www.trafficmasters.xyz
Trista Game 2020-02-26 22:19:13
Értékelés:
UNLIMITED fresh and page-ranked .edu, do-follow and other extensions ready to be your backlink perfect for ranking your site in any niche! No spammy links here - 100% exclusive backlinks! http://www.getmorelinks.xyz
Ludie Daughtry 2020-02-19 16:14:03
Értékelés:
Just 1 cup of this tomorrow morning will get rid of 30 Lbs of belly fat If you haven’t tried this yet, you’re going to want to add this to your morning routine Sipping on just a single cup of this delicious hot drink in the A.M. sets you up to burn more fat than 45 exhausting minutes on the treadmill. In fact, some folks are losing up to 25 Lbs of fat in just 20 days by drinking it every morning. Plus, it’s super simple to make right in your own kitchen. Check it out now! --> http://www.fatbellyfix.xyz
Sal Montefiore 2020-02-03 00:15:44
Értékelés:
"YOGI ON THE GREEN", A #1 INTERNATIONAL BEST-SELLING BOOK IN THREE CATEGORIES. Yogi on the Green was written to help golfers of all abilities, to hopefully improve on their physical and mental games. It has been proven in many Medical Journals, that when one improves on their physical being they also improve on their mental awareness, "Yogi On The Green" is a guide to improving Golfers physical and mental abilities, both on the Golf Course and perhaps even their daily lives. http://bit.ly/yogionthegreen
Billie Griswold 2020-02-02 01:19:22
Értékelés:
1 Cup of this tomorrow morning will get rid of 30 Lbs of belly fat If you haven’t tried this yet, you'll want to to add this to your morning routine Consuming 1 cup of this delicious hot drink in the morning sets you up to burn more fat than 55 exhausting minutes on the treadmill. In fact, some folks are losing up to 23lbs of fat in just 19 days by drinking it daily every morning. Plus, it’s super easy to make right in your own kitchen. Check it out now! --> http://www.fatbellyfix.xyz
Vivian Willmott 2020-01-25 01:02:55
Értékelés:
Hi Thank you for the quickly delivery to my home. When I saw the product. I immediately saw that something was wrong with it, and when I opened it, the item was unfortunately broken. I made a photo so that you can see what I have received. https://imgurgallery.com/23d6yh8 I am a regular customer, and I regularly order from your site. Hope we can solve this small problem in a good way. Greetings "Sent from my Samsung"
Mitzi Whitesides 2020-01-17 23:51:15
Értékelés:
Are you seeking powerful advertising that doesn't charge a fortune and gets amazing resuts? Sorry to bug you on your contact form but actually that was kinda the point. We can send your promotional message to websites through their contact forms just like you're getting this ad right now. You can target by keyword or just do bulk blasts to websites in any country you choose. So let's say you're looking to push through an ad to all the web developers in the US, we'll grab websites for just those and post your advertisement to them. Providing you're promoting some kind of offer that's relevant to that business category then you'll receive awesome results! Shoot me a reply to alfred3545will@gmail.com to find out more info and pricing
Bart Foos 2020-01-16 00:25:34
Értékelés:
Dr.Agarwal's Eye Hospital, India is offering Short Term Ophthalmic Courses in Phaco/SICS/ECCE, Zyoptix/Lasik with Femtosecond Laser,SMILE, Endothelial Keratoplasty, Retinal Lasers, Oculoplasty, Anterior/Posterior Vitrectomy, Retinal Lasers, Glued IOL, Yamane technique and so on. Apply online at http://bit.ly/phacotraining-how_to_apply Kumaraguru K Dr.Agarwal's Eye Hospital, Whatsapp : +91-9444444134 Website www.phacotraining.org
Lee Coppola 2020-01-09 16:59:37
Értékelés:
Would you like to post your advertisement on thousands of advertising sites every month? Pay one low monthly fee and get virtually unlimited traffic to your site forever! Check out our site for details: http://www.moreadsposted.xyz
Sharron Quong 2020-01-05 23:56:38
Értékelés:
Would you be interested in an advertising service that costs less than $39 every month and delivers hundreds of people who are ready to buy directly to your website? Visit: http://www.moreleadsandsales.xyz
Alicia Palombo 2019-12-28 15:15:07
Értékelés:
Are you looking for effective online promotion that isn't full of crap? Sorry to bug you on your contact form but actually that was the whole point. We can send your advertising text to sites through their contact forms just like you're reading this ad right now. You can specify targets by keyword or just start bulk blasts to websites in the location of your choice. So let's say you need to blast an ad to all the real estate agents in the US, we'll scrape websites for just those and post your ad text to them. As long as you're promoting some kind of offer that's relevant to that type of business then you'll receive awesome results! Send a quick message to ethan3646hug@gmail.com to get info and prices
Wolfgang Platt 2019-12-22 16:12:08
Értékelés:
How would you like to promote your business on over 1000 ad sites monthly? For one small fee you'll get virtually unlimited traffic to your site forever! To find out more check out our site here: http://www.postyouradsontonsofsites.xyz
Ermelinda Haight 2019-12-21 03:30:32
Értékelés:
Wanna submit your advertisement on thousands of online ad websites every month? One tiny investment every month will get you virtually endless traffic to your site forever!For details check out: http://www.submitmyadnow.tech
Jeanett Antoine 2019-12-15 23:40:41
Értékelés:
Do you want more people to visit your website? Get hundreds of people who are ready to buy sent directly to your website. Boost your profits quick. Start seeing results in as little as 48 hours. For additional information Visit: http://www.moreleadsandsales.xyz
Kristina Oliver 2019-12-10 00:01:47
Értékelés:
Looking for powerful advertising that isn't full of crap? I apologize for sending you this message on your contact form but actually that was the whole point. We can send your ad copy to sites via their contact forms just like you're reading this ad right now. You can specify targets by keyword or just start mass blasts to websites in any country you choose. So let's assume you need to send an ad to all the web developers in the US, we'll grab websites for just those and post your ad text to them. Providing you're advertising some kind of offer that's relevant to that type of business then your business will get an awesome result! Fire off a quick message to leo6866tay@gmail.com to find out how we do this
Rudolf Lemay 2019-12-07 19:38:13
Értékelés:
Unlimited FREE Traffic + Website On Autopilot Imagine making $50,000+ PER MONTH WITHOUT the need to have a mailing list to get started or any experience… ...and doing it in just 20 MINUTES a day. That's EXACTLY what you'll learn how to do when you pick up Lazee Profitz. click here---->> http://bit.ly/unlimitedwebtrafficandfreesite Learn the same system that made them $50,000+ PER MONTH... click here--->> http://bit.ly/unlimitedwebtrafficandfreesite Jason and Mosh are exposing a top SECRET software for making money online that is super EASY… Forget about wasting your time with the same rehashed garbage that you're sick and tired of seeing… When you pick this up, you'll be able to start getting results in just 30 mins/day. To your continued success, lazee profitz http://bit.ly/unlimitedwebtrafficandfreesite
Danuta Hmelnitsky 2019-12-05 16:44:00
Értékelés:
Would you like to promote your ad on 1000's of Advertising sites every month? Pay one flat rate and get virtually unlimited traffic to your site forever! Get more info by visiting: http://www.adspostedonthousandsofsites.xyz
Monroe Bresnahan 2019-12-03 16:34:47
Értékelés:
Do you want to post your advertisement on tons of online ad sites monthly? Pay one low monthly fee and get almost endless traffic to your site forever!To find out more check out our site here: http://www.submitmyadnow.tech
Soila Malone 2019-11-27 00:19:27
Értékelés:
We're looking for website owners like yourself who want to automate their existing business and make some extra income... Continuous Residual Income and the product practically sells itself on auto pilot. Check out: http://trimurl.co/AutomateAnyBusiness.
Olen Fauchery 2019-11-20 03:49:36
Értékelés:
Trying to find effective advertising that isn't completely full of it? Sorry to bug you on your contact form but actually that was the whole point. We can send your promotional text to sites via their contact forms just like you're receiving this message right now. You can specify targets by keyword or just do bulk blasts to sites in any country you choose. So let's assume you need to push through a message to all the plumbing companies in the US, we'll grab websites for just those and post your advertisement to them. As long as you're promoting something that's relevant to that type of business then you'll be blessed with awesome results! Type up a quick note to eliza3644will@gmail.com for the full details
Hiram Chauvel 2019-11-15 17:18:18
Értékelés:
Would you like to promote your business on 1000's of Advertising sites monthly? Pay one low monthly fee and get virtually unlimited traffic to your site forever! To find out more check out our site here: http://www.postonthousandsofsites.xyz
Carmella Kasper 2019-11-12 15:12:00
Értékelés:
Would you be interested in advertising that costs less than $49 every month and delivers thousands of people who are ready to buy directly to your website? Send a reply to: michael4621gre@gmail.com to get more info.
Beth Gardner 2019-11-10 05:06:14
Értékelés:
Hi As i promised you, i wanna give you 1 month free access to our Fashion members are, here you can find VIP coupons that are not visible to the public eye. http://bit.ly/fashionmember17 Please don't share the coupons on the internet Yours truly "Sent from my iPhone"
Jeffry Yount 2019-11-10 00:49:46
Értékelés:
How would you like to submit your advertisement on over 1000 ad sites monthly? For one small fee you'll get virtually unlimited traffic to your site forever! Get more info by visiting: http://www.postmyads.tech
Mariel Reynell 2019-11-08 01:28:55
Értékelés:
Sick of wasting money on PPC advertising that just doesn't deliver? Now you can post your ad on thousands of ad sites and it'll cost you less than $40. These ads stay up forever, this is a continual supply of organic visitors! For more information just visit: http://www.submitmyadnow.tech
Catharine Perez 2019-11-06 12:40:16
Értékelés:
Hi i just visit your website, end i really like the product you're selling. i try to order some items , but your product pages loading very slow or not loading at all. i have checked your website on http://ismywebsitetoslow.ml and you can see your website is loading to slow to make a order. i hope you ar fixing this problem soon so i can make a order. Have a nice day
Blake Greenhalgh 2019-11-06 12:31:38
Értékelés:
Hi I would like to give you my coupons, i do not use them anyway, because I am going on vacation, and I stay 3 months away, http://item.pictures/vipcoupons have fun shopping. greetings "Sent from my iPhone"
Otto Bucklin 2019-11-05 07:21:27
Értékelés:
Hi - I apologize for using your form to get a hold of you, but I couldn’t get through on the phone line and I wanted to reach out to see if your business was looking to get funded between $5000 and $750,000 in working capital? We fund a lot of businesses in your niche within 24 - 48 hours. Poor Credit or No Credit is OK High Approval Rates No Hard Credit Pulls to Qualify If your business can benefit from a cash influx then see how much funding you pre-qualify for in 60 seconds: http://bit.ly/riseupcapital Thank you! Jeb
Martin Baile 2019-11-04 18:22:13
Értékelés:
How would you like to promote your advertisement on 1000's of Advertising sites monthly? One tiny investment every month will get you virtually unlimited traffic to your site forever! Get more info by visiting: http://increasesales.myadsubmissions.xyz
Luigi Atwood 2019-11-02 10:46:21
Értékelés:
Hi I have received my order but you have sent me the wrong item. as you can see here on this photo, http://item.pictures/ordererror Please help me, i will sent the order back to you. i just want the good order. Yours truly "Sent from my iPhone"
Mohammad Burkholder 2019-10-29 06:56:34
Értékelés:
Finally understand what's going on with your website! Google analytics can be overwhelming, and let's be honest, you don't have time to learn all of that data stuff. You also don't want to spend thousands of dollars on expensive marketing agency retainers. We have some good news for you: You don’t need a PhD in analytics to understand how your website is performing for your business. You can easily get simple, high-impact analysis, reporting, and visuals to let you know how you are doing and what to do next. With our software, we create a custom growth plan for your business’s online presence. Find lucrative opportunities and grow confidently with articles, videos, and custom solutions that are tied into one simple revenue-based KPI. Our software tells the user in plain English what is going on with the website. This type of tech used to cost tens of thousands of dollars, just a year or two ago. Check out what our customers are saying: "Everything was really clear and easy! I feel much more informed about what is going on with my website now and I feel like I know what to do to keep growing it." Our Answer Engine™ and powerful diagnostic tool will scan your site and come up with a customized growth plan by simply giving you the answers. Discover all of the business oportunitties you can leverage with your current website, visiting us at the following link: http://bit.ly/2JtIJwS
Debbra Wainscott 2019-10-26 05:55:19
Értékelés:
Good day! If you're reading this then you're living proof that advertising through contact forms works! We can send your promotional message to people via their contact us form on their website. The best part of this type of advertising is that messages sent through contact forms are inherently whitelisted. This dramatically improves the chances that your message will be seen. Absolutely NO PPC costs! Pay a one time fee and reach millions of people. For details send a message to: william4212sau@gmail.com
Mindy Breillat 2019-10-25 03:25:14
Értékelés:
How would you like to promote your business on over 1000 ad sites monthly? Pay one low monthly fee and get virtually unlimited traffic to your site forever! Check out our site for details: http://lotsofadsposted4u.dealz.site
Gerard Edmonds 2019-10-21 16:49:59
Értékelés:
Get free gas, free groceries, free movie and music downloads, product giveaways and more free offers just for completing small surveys, visit: http://freestuff.giveawaysusa.xyz
Lisette Baughan 2019-10-18 19:23:37
Értékelés:
Do you want more people to visit your website? Receive tons of people who are ready to buy sent directly to your website. Boost your profits fast. Start seeing results in as little as 48 hours. To get info write a reply to: paul5854sau@gmail.com
Deena Lewers 2019-10-17 18:03:28
Értékelés:
How would you like to post your advertisement on 1000's of Advertising sites monthly? One tiny investment every month will get you virtually unlimited traffic to your site forever! Check out our site for details: http://lotsofadsposted4u.dealz.site
Mavis Burk 2019-10-09 20:56:22
Értékelés:
Hi! Since you're reading this message then you've proved that ads submitted via web contact forms like yours works! We can send your promotional message to people via their feedback form on their website. The advantage of this kind of promotion is that messages sent through contact forms are automatically whitelisted. This improves the chances that your ad will be seen. Never any Pay per click costs! Pay one flat rate and reach millions of people. For details please send an email to: lily5854gre@gmail.com
Jina Legg 2019-10-09 18:47:17
Értékelés:
Hi! Since you're reading this message then you just proved that ads posted through feedback forms like yours works! We can send your promotional message to people via their feedback form on their website. The best part of this kind of advertising is that messages sent through feedback forms are inherently whitelisted. This improves the chances that your advertisement will be read. Never any PPC costs! Pay a one time fee and reach millions of people. To get more info please reply to: pia3543bro@gmail.com
Shanel Plowman 2019-09-26 20:59:22
Értékelés:
Hey there, Do you want to reach brand-new clients? We are personally inviting you to sign up with one of the leading influencer and affiliate networks on the internet. This network sources influencers and affiliates in your niche who will promote your business on their websites and social network channels. Benefits of our program consist of: brand name exposure for your product or service, increased trustworthiness, and potentially more customers. It is the best, most convenient and most efficient method to increase your sales! What do you think? Learn more: http://bit.ly/socialinfluencernetwork
Eartha Cromwell 2019-09-24 19:47:47
Értékelés:
Hey there, Do you want to reach new customers? We are personally welcoming you to sign up with one of the leading influencer and affiliate networks on the internet. This network sources influencers and affiliates in your niche who will promote your products/services on their sites and social media channels. Advantages of our program include: brand name exposure for your business, increased trustworthiness, and potentially more clients. It is the safest, most convenient and most efficient way to increase your sales! What do you think? Learn more here: http://influencermarketing.sytes.net/
Romaine Lemay 2019-09-21 17:22:19
Értékelés:
How is it going? I am a very keen vaper and I have just started writing up some articles. I do not yet have my own website, but I would, nonetheless, would like to contribute these two articles I have written for publication on your blog / website http://www.organity.hu/termekek/myconutri-gyogygombak/maitake---grifola-frondosa. I have saved the articles along with some custom design work I have created on my gdrive. https://drive.google.com/drive/folders/14W2yPVbNFa0dmYem4N929xNbLL-AZuaO?usp=sharing It would be fab if you could revert to me with the urls of the published articles so that I could build up my profile as a writer and vaping/crypto enthusiast. If you do like my work, I can write up some more articles. Just give me a shout. Have a great day!
Robby Waid 2019-09-17 01:33:49
Értékelés:
Do you want to promote your ad on 1000's of Advertising sites every month? Pay one low monthly fee and get virtually unlimited traffic to your site forever!Get more info by visiting: http://highvolumeadsposted.sytes.net
Elijah Hardess 2019-09-12 20:43:36
Értékelés:
Interested in advertising that charges less than $40 per month and sends thousands of people who are ready to buy directly to your website? Reply to: lily5885mil@gmail.com to find out how this works.
Christina Lincoln 2019-09-05 19:47:58
Értékelés:
Hi, Thanks for the connect. I have found when a business owner, professional, coach or consultant is asked what they need more than anything in their business, you get the same two answers every time... more clients and more revenue. Our Online Business Building System is designed to make Your Business Stand Out From Your Competition... And Dominate Your Market Right From The Start. Gain access to our Complimentary four part video series on how to generate more leads than your business can handle. The four videos are packed with expert advice, designed to help you experience an immediate increase in your bottom-line revenue so we can prove to you that our system will produce real results for your business. See first hand exactly how we help hundreds of business owners worldwide to attract more clients and increase their revenue. Put Us To The Test…Click The Link Below: http://bit.ly/YourBusinessGrowth2019 Cheers, Michael Your Business Growth.Co
Dolores Jeter 2019-06-27 21:37:43
Értékelés:
Hey Have you always wanted to know, how to mine bitcoin without expensive hardwear? We have the answer for you, it's called Cloud Mining. This is totally new and will turn the bitcoin market upside down! that's why bitcoin has risen so fast in the last month. for more info take a look at http://bit.ly/InfoCloudMining7 Yours sincerely
Kory Lashbrook 2019-06-25 22:37:17
Értékelés:
Hi howe ar you! The IQ Mining cloud offer trading and mining of Altcoins like Ethereum and Litecoin. Along with their conversion into BitCoins from which stems your actual profit. My investigation shows that the platform is truly authentic, unlike most mining scams out there. Its creators have made an effort to gather a team of professionals in the field of blockchain programming, as well as IT. The platform was founded in 2016 and has since gained a lot of popularity with around 4,000 active users. For more info you can go to http://bit.ly/Smartcloudmining5 greetings
Christina Napier 2019-06-10 15:49:04
Értékelés:
Hello I love your store! But I have a question, I see a lot of products in this store http://bit.ly/CheaperItem3 that you also sell in your webshop. but there products are 41% cheaper, well my question is what is the difference between your webshop and theirs, is it the quality or something else, i hope you can help me! Yours truly
Brad Lush 2019-05-30 06:16:57
Értékelés:
Hi i like your webshop, But I have a question, I see a lot of products in this webshop http://bit.ly/CheaperProducts10 that you also sell in your store. but there products are 46% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, i hope you can help me! Sincerely
Claudio Sumpter 2019-05-14 22:19:07
Értékelés:
Hi I regularly order from your shop, and I love your store. But I have a question, I see a lot of Items on this site http://bit.ly/CheaperProducts that you also sell. but there products are 40% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, I hope you can answer my question. Sincerely
Roberto Truitt 2019-04-28 05:51:30
Értékelés:
Hi I regularly order from your shop, and I love your Fasion. But I have a question, I see a lot of clothes on this site http://bit.ly/FashionBrandsCheaper that you also sell, but there products are 40% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, I hope you can answer my question. Yours sincerely
Otilia Emanuel 2019-04-27 09:16:38
Értékelés:
Hi I regularly order from your shop, and I love your store. But I have a question, I see a lot of Items on this site http://bit.ly/CheaperProducts that you also sell. but there products are 40% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, I hope you can answer my question. Yours sincerely
Antonetta Emery 2019-04-27 01:53:11
Értékelés:
Hello I had visited your store last month, and I saw a verry nice item i wanne buy. But I have a question, today I wanted to order it, but can not find the item anymore in your store. it looks like the first picture on this site http://bit.ly/FotoProduct8293 Mail me if you are going to sell it again. I hope soon so that I can place an order. I'll wait. Sincerely
Heike Lackey 2019-04-16 05:04:43
Értékelés:
Hello I regularly order from your shop, and I love your Fasion. But I have a question, I see a lot of clothes on this site http://bit.ly/FashionBrandsCheaper that you also sell, but there products are 40% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, I hope you can answer my question. Regards
Ann Ridenour 2019-04-16 04:05:49
Értékelés:
Hi I regularly order from your shop, and I love your store. But I have a question, I see a lot of Items on this site http://bit.ly/CheaperProducts that you also sell. but there products are 40% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, I hope you can answer my question. Regards
Victor Devito 2019-02-25 23:27:28
Értékelés:
Hi I want to say what a beautiful website you have made. and i want to order a item from you. But I can not find it anymore on your site, it looks like this on this site http://bit.ly/ProductItem271 Mail me if you are going to sell it again I'll wait. Greetings
Aly Chiman 2019-01-17 15:39:32
Értékelés:
Hello there, My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at organity.hu promoted as a resource on our blog alychidesign.com ? We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well . If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know. Thanks, Aly
Stacie Thiel 2018-12-14 20:24:06
Értékelés:
Hi guys I have written a tonne of articles on sex toys, bondage and other stuff with which I have some personal experience :D I would like to contribute these articles to your blog as I think that your audience would enjoy reading them and find them useful. I will try to write some articles. You can access all the articles from my Google drive: https://drive.google.com/drive/folders/1lhtu2cXbHoiorZ_f_eJg9hxZ5qBW-NJr?usp=sharing Here are some images and banners that you can use: https://drive.google.com/drive/folders/1gWxexdmp9wIecSU2zrjL7uIYhOUmMg_4?usp=sharing That is all for now. I will send you some more articles once I get a bit more free time as it is quite busy at work at the moment. I am really trying to expand my blogging presence so it would be awesome if you could link to Anastasia from Peaches and Screams (https://peachesandscreams.co.uk). I am a full time blogger with them. I am also attaching my picture that you could use with each article :) You can select any of my bio pics from this folder: https://drive.google.com/drive/folders/19G0Na36YxaAgki6aR5pL0fpcTvbddhSM?usp=sharing Cheers Anastasia x
Millie 2016-07-09 02:32:58
Értékelés:
Damn, I wish I could think of sohtnmieg smart like that! http://yvuswaqpqe.com [url=http://fajmfyb.com]fajmfyb[/url] [link=http://avwucvjr.com]avwucvjr[/link]
Marv 2016-07-06 12:16:57
Értékelés:
My hat is off to your astute command over this toba-cprivo! http://ewrrifxrskh.com [url=http://krhrwn.com]krhrwn[/url] [link=http://vvkfzpcrljt.com]vvkfzpcrljt[/link]
Kaylana 2016-07-05 00:55:20
Értékelés:
This is just the perecft answer for all forum members
Shidhart 2014-10-10 01:22:15
Értékelés:
I live in central Illinois. Hen of the Woods mmusroohs will be coming up in the next week or so.September is there time here thru October. The best for Hen of the Woods is deep fried !! We slice them & dry them on screens & put in basement or on our porch inside. Then put in jars or zip lock bags & date them when I do that.Now for Oysters there are here right now, we just had lots of rain, plus in lawns everywhere is Parasols.
Davinder 2012-05-22 06:02:50
Értékelés:
Wow, that is so exciting. Congratulations to you, and fataistnc for us. Since I have absolutely loved everything that O&S has created, I can't wait to see the complimenting fabrics. Patiently (not really) waiting to see the collection.
uqnhrzhces 2012-05-21 22:10:41
Értékelés:
kasc6b , [url=http://gslbifoucvzk.com/]gslbifoucvzk[/url], [link=http://edbmykloridf.com/]edbmykloridf[/link], http://agcwydjhackk.com/
tieczio 2012-05-21 03:28:15
Értékelés:
XVRPJU , [url=http://wezfcxpopems.com/]wezfcxpopems[/url], [link=http://rnwpludmisgy.com/]rnwpludmisgy[/link], http://hlecahuribtm.com/
Beba 2012-05-19 14:01:24
Értékelés:
thanks for the answer to my qestuion. although i do love much of the quilting cotton available, sometimes both my kiddos and i want something a little closer to knit (without compromising on all the cuteness) to make your patterns in . sounds perfect! can't wait until it's available and also for the upcoming patterns!!
Josie 2012-05-19 09:06:25
Értékelés:
I love Jennifer's books! My local Bernina store, Dave's Bernina, UT, is hosting a block of the month club from Sylvia's Bridal Sampler so I jeoind and we're reading the books and sewing blocks for a quilt for a year! So excited. I've read Apprentice, Round Robin, Cross-Country, Master-Quilter, Runaway Quilt, Sugar-Camp quilt (which I believe you need to read Runaway and Sugar Camp back-to back), Legacy, and Christmas Quilt. I love them all and can't wait to read more! It's so nice to read well-written, engaging novels about topics that are near and dear to my heart (one of my hobbies and passions), and the stories of lives of women. I love Debbie's mama-bear story from Cross-Country . And I was outraged along with Sylvia when someone cut up her mother's quilt to make a vest! I want to make some of the block on the Christmas quilt!

Értékeld termékünket:


Név:


E-mail:


Vélemény:


Írd be a képen látható szót:


Küldés
Kosárba tesz
mennyiség
hozzáadva