kép

Maitake - Grifola frondosa

Ezt a terméket még nem értékelte senki. Légy te az első!

Ár: 6 990 Ft

Share

A Maitake japán szó, ami “táncoló gombát” jelent. Ez arra mutat, hogy aki ilyen gombát talál, az örömében táncra perdül. A Maitake Grifola frondosa hatóanyaga jótékony hatással van a szervezet vércukorszintjére. Vizsgálatok bizonyítják a Maitake rákmegelőző (gátolja a rákos sejtek növekedését), valamint immunerősítő szerepét, és azt is érdemes tudni, hogy a maitake részt vesz az oszteoporózis-betegség kialakulásának csökkentésében. Kutatások irányulnak továbbá arra, hogy milyen mértékben befolyásolja a gyógygomba hatóanyaga a magas vérnyomást és a szervezet koleszterinszintjét.

A szervezet ellenálló képességének (immunrendszer) megtartására alkalmazzák általában. A hosszantartó kutatások igazolták, hogy a maitake olyan egyedi és különleges molekuláris összetétellel rendelkezik, ami csak erre a gombatípusra jellemző. Összetételének köszönhetően igen hatásos tumor-ellenes hatású, mivel jelentős mértékben serkentik az immunsejteket. Hatóanyaga révén jelentősen csökkenthető a kemo- és sugárterápia szervezetre gyakorolt mellékhatása. A maitake béta-glükán tartalma nagy mértékben támogatja a szervezet immunrendszerét.

Igen gazdag ásványi anyagokban (kalcium, kálium, magnézium), valamint B2-vitaminban, D-vitaminban. A gomba aminosavakat és rostokat is tartalmaz. 
A maitake hatóanyagai egyes kutatások szerint hozzájárulhatnak különféle ráktípusok - emlőrák, prosztatarák – sikeres kezelésében. Hatóanyagai jótékony hatásúak a cukorbetegek számára.

Összetevők: Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor, Grifola frondosa kivonatot, Maiitake MD-frakció, hidroxi-proril-metil-cellulóz
Hatóanyagok: 6 kapszulára vonatkoztatva:
2400 mg Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor
600 mg Grifola frondosa kivonatot
120 mg Maiitake MD-frakció 
Adagolás: 2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Alkalmazási területek:

immunrendszer erősítő
rákmegelőző
tüdőrák esetén
koleszterinszint csökkentő
magasvérnyomás csökkentő
cukorbetegség ellen


Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Grifola frondosa Óriás bokrostapló/ Bokrosgomba (klinikai útmutató: Martin Powell)

japán neve – Maitake/ „táncoló gomba”
kínai neve - Hui Shu Hua
angol neve - Hen of the Woods (az erdők tyúkja)

A népszerű ínyenc bokrosgomba nagy tekintélynek örvend a gyógyászatban, különösen a rák elleni küzdelemben. Mint a legtöbb tumorellenes gombánál (pl. Lentinus edodes, Trametes versicolor), a bokrosgomba fő hatóanyagai között is megtalálható azok a poliszacharid és proteoglikán frakciók (D- és MD-4-frakció), melyek aktiválva az immunrendszer rákellenes immunsejtjeit (NK sejtek) megakadályozták a rákos sejtek gyors szaporodását. 
A bokrosgomba ritka, de hazákban is fellelhető, ehető gomba júniustól októberig a tölgy és gesztenyefák tövében telepszenek meg. 

A legtöbb klinikai kutatást Japánban végezték el vele, ahol az egyik kutatócsoport kezdetben a D-frakciót együtt használta a spóratermelő gombatest őrleményével, majd áttértek a bioaktívabb MD-frakcióra, majd ismét kiegészítették azt a gombatest porával.  

Rákos megbetegedések
Nanba H 1997-es beszámolójában közzétette, hogy kemoterápiás szerek mellett adagolt a G. frondosa termőtest őrleménye számos előrehaladott állapotban (III-IV. stádiumban) lévő rákbetegnél 12-28% -kal megnövelte a kemoterápia hatásfokát. A dolgozat további pozitív eredményről is beszámolt a G. frondosa kivonatának (D-frakció) és a Mitomycin C kemoterápiás szer kombinált adagolása mellett, amelyet állati tumoroknál figyeltek meg. A japán vizsgálat ez által igazolta a bokrosgomba tumorgátló hatását.  

További vizsgálatok megerősítették, hogy az alkalmazott kombinációs terápia enyhítette a kemoterápia mellékhatásait, beleértve az étvágytalanságot, a hányást, hányingert, a hajhullást és a leukopeniát. Hasonlóan, mint amikor a G. frondosa  D-frakcióját a C-vitaminnal együtt adagolták.

Egy későbbi írásában Nanba H és munkatársai lenyűgöző eredményeket észleltek az MD-frakció és a G. frondosa termőtest porának alkalmazása során, miszerint az emlődaganatban szenvedők 68%-ánál, a tüdőrákosok 63 %-ánál és a májdaganatosok 58%-ánál következett be lényeges állapotjavulás: csökkentek a kemoterápia mellékhatásai és javultak a laboreredményeik (IL-2 és a CD4+ növekedett).

Cukorbetegség 
Különböző cukorbetegséget modellező állatkísérleteknél kimutatták a G. frondosa előnyeit, azonban csak igen nagy dózisban (1g/nap) alkalmazva volt hatásos az egerek genetikus cukorbetegségénél alfa-glükán (150-450mg / kg) együttadás esetében.
Klinikai vizsgálatok során megfigyelték a G. frondosa poliszacharid kivonatának (a dózis nem egyértelmű) vércukorszintre gyakorolt hatását, majd megállapították, hogy 4 páciens esetében 30% -al csökkentette a vércukorszintet. Ezek után a kivonatot kiegészítették a G. frondosa béta-glükánjával (150mg/nap), itt már 20 fő II-es típusú cukorbeteg vércukorszintjénél tapasztaltak látványos javulást.

Az utóbbi években egyre világosabbá vált, hogy az egyes gyógyhatású gombák rákellenes hatásuk nem csak az immunrendszer modulálásával érik el, hanem az inzulin érzékenység növelésével is hozzájárulnak a kedvező eredményekhez. Természetesen azoknál is, akik nem cukorbetegek. Ugyanis az inzulin érzékenység csökkenése elősegíti számos ráktípus kialakulását és a már megbetegedetteknél csökkentheti a túlélési esélyeket (pl. emlő, máj, prosztata, hasnyálmirigy, vastagbélrák).

Koleszterin szint
A G. frondosa-val kiegészített állattakarmány 5-20%-al csökkentette az állatok koleszterin szintjét, míg ezt az eredményt más gombafélék hozzáadása esetén nem tapasztalták.

Magas vérnyomás
Számos állatkísérlet igazolja, hogy a G. frondosa tartalmú takarmány (ált. 5% tartalom) gyors, de nem tartós vérnyomáscsökkenéshez vezet.
Kiegészítési javaslat:

Csontritkulás
A Grifola frondosa, valószínűleg az ergosterin és a proteoglikán tartalmának köszönhetően hozzájárul a csontritkulás (osteoporosis) megelőzéséhez.

KLINIKAI ÖSSZESÍTŐ

Terápiás jelentősége:
Tumor gátlás, (immunrendszer erősítése, vércukorszint, vérnyomás és koleszterinszint csökkentés, osteoporosis megelőzés.

Fő hatóanyagai:
-    poliszacharidok
-    proteoglikán frakciók (D- és MD-4-frakció)

A Grifola frondosa (bokrosgomba) támogatja az immunrendszer működését.

Összetevők: Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor, Grifola frondosa kivonatot, Maiitake MD-frakció, hidroxi-proril-metil-cellulóz

OÉTI:9810/2011

Kiszerelés: 60db kapszula/doboz

Összetevők:

Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor, Grifola frondosa kivonatot, Maiitake MD-frakció, hidroxi-proril-metil-cellulóz

Hatóanyagok: 6 kapszulára vonatkoztatva:

2400 mg Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor
600 mg Grifola frondosa kivonatot
120 mg Maiitake MD-frakció 

Adagolás:2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Csomagolási egység: A műanyag tégely 60db kapszulát tartalmaz

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Származási hely: Anglia

Gerard Edmonds 2019-10-21 16:49:59
Értékelés:
Get free gas, free groceries, free movie and music downloads, product giveaways and more free offers just for completing small surveys, visit: http://freestuff.giveawaysusa.xyz
Lisette Baughan 2019-10-18 19:23:37
Értékelés:
Do you want more people to visit your website? Receive tons of people who are ready to buy sent directly to your website. Boost your profits fast. Start seeing results in as little as 48 hours. To get info write a reply to: paul5854sau@gmail.com
Deena Lewers 2019-10-17 18:03:28
Értékelés:
How would you like to post your advertisement on 1000's of Advertising sites monthly? One tiny investment every month will get you virtually unlimited traffic to your site forever! Check out our site for details: http://lotsofadsposted4u.dealz.site
Mavis Burk 2019-10-09 20:56:22
Értékelés:
Hi! Since you're reading this message then you've proved that ads submitted via web contact forms like yours works! We can send your promotional message to people via their feedback form on their website. The advantage of this kind of promotion is that messages sent through contact forms are automatically whitelisted. This improves the chances that your ad will be seen. Never any Pay per click costs! Pay one flat rate and reach millions of people. For details please send an email to: lily5854gre@gmail.com
Jina Legg 2019-10-09 18:47:17
Értékelés:
Hi! Since you're reading this message then you just proved that ads posted through feedback forms like yours works! We can send your promotional message to people via their feedback form on their website. The best part of this kind of advertising is that messages sent through feedback forms are inherently whitelisted. This improves the chances that your advertisement will be read. Never any PPC costs! Pay a one time fee and reach millions of people. To get more info please reply to: pia3543bro@gmail.com
Shanel Plowman 2019-09-26 20:59:22
Értékelés:
Hey there, Do you want to reach brand-new clients? We are personally inviting you to sign up with one of the leading influencer and affiliate networks on the internet. This network sources influencers and affiliates in your niche who will promote your business on their websites and social network channels. Benefits of our program consist of: brand name exposure for your product or service, increased trustworthiness, and potentially more customers. It is the best, most convenient and most efficient method to increase your sales! What do you think? Learn more: http://bit.ly/socialinfluencernetwork
Eartha Cromwell 2019-09-24 19:47:47
Értékelés:
Hey there, Do you want to reach new customers? We are personally welcoming you to sign up with one of the leading influencer and affiliate networks on the internet. This network sources influencers and affiliates in your niche who will promote your products/services on their sites and social media channels. Advantages of our program include: brand name exposure for your business, increased trustworthiness, and potentially more clients. It is the safest, most convenient and most efficient way to increase your sales! What do you think? Learn more here: http://influencermarketing.sytes.net/
Romaine Lemay 2019-09-21 17:22:19
Értékelés:
How is it going? I am a very keen vaper and I have just started writing up some articles. I do not yet have my own website, but I would, nonetheless, would like to contribute these two articles I have written for publication on your blog / website http://www.organity.hu/termekek/myconutri-gyogygombak/maitake---grifola-frondosa. I have saved the articles along with some custom design work I have created on my gdrive. https://drive.google.com/drive/folders/14W2yPVbNFa0dmYem4N929xNbLL-AZuaO?usp=sharing It would be fab if you could revert to me with the urls of the published articles so that I could build up my profile as a writer and vaping/crypto enthusiast. If you do like my work, I can write up some more articles. Just give me a shout. Have a great day!
Robby Waid 2019-09-17 01:33:49
Értékelés:
Do you want to promote your ad on 1000's of Advertising sites every month? Pay one low monthly fee and get virtually unlimited traffic to your site forever!Get more info by visiting: http://highvolumeadsposted.sytes.net
Elijah Hardess 2019-09-12 20:43:36
Értékelés:
Interested in advertising that charges less than $40 per month and sends thousands of people who are ready to buy directly to your website? Reply to: lily5885mil@gmail.com to find out how this works.
Christina Lincoln 2019-09-05 19:47:58
Értékelés:
Hi, Thanks for the connect. I have found when a business owner, professional, coach or consultant is asked what they need more than anything in their business, you get the same two answers every time... more clients and more revenue. Our Online Business Building System is designed to make Your Business Stand Out From Your Competition... And Dominate Your Market Right From The Start. Gain access to our Complimentary four part video series on how to generate more leads than your business can handle. The four videos are packed with expert advice, designed to help you experience an immediate increase in your bottom-line revenue so we can prove to you that our system will produce real results for your business. See first hand exactly how we help hundreds of business owners worldwide to attract more clients and increase their revenue. Put Us To The Test…Click The Link Below: http://bit.ly/YourBusinessGrowth2019 Cheers, Michael Your Business Growth.Co
Dolores Jeter 2019-06-27 21:37:43
Értékelés:
Hey Have you always wanted to know, how to mine bitcoin without expensive hardwear? We have the answer for you, it's called Cloud Mining. This is totally new and will turn the bitcoin market upside down! that's why bitcoin has risen so fast in the last month. for more info take a look at http://bit.ly/InfoCloudMining7 Yours sincerely
Kory Lashbrook 2019-06-25 22:37:17
Értékelés:
Hi howe ar you! The IQ Mining cloud offer trading and mining of Altcoins like Ethereum and Litecoin. Along with their conversion into BitCoins from which stems your actual profit. My investigation shows that the platform is truly authentic, unlike most mining scams out there. Its creators have made an effort to gather a team of professionals in the field of blockchain programming, as well as IT. The platform was founded in 2016 and has since gained a lot of popularity with around 4,000 active users. For more info you can go to http://bit.ly/Smartcloudmining5 greetings
Christina Napier 2019-06-10 15:49:04
Értékelés:
Hello I love your store! But I have a question, I see a lot of products in this store http://bit.ly/CheaperItem3 that you also sell in your webshop. but there products are 41% cheaper, well my question is what is the difference between your webshop and theirs, is it the quality or something else, i hope you can help me! Yours truly
Brad Lush 2019-05-30 06:16:57
Értékelés:
Hi i like your webshop, But I have a question, I see a lot of products in this webshop http://bit.ly/CheaperProducts10 that you also sell in your store. but there products are 46% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, i hope you can help me! Sincerely
Claudio Sumpter 2019-05-14 22:19:07
Értékelés:
Hi I regularly order from your shop, and I love your store. But I have a question, I see a lot of Items on this site http://bit.ly/CheaperProducts that you also sell. but there products are 40% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, I hope you can answer my question. Sincerely
Roberto Truitt 2019-04-28 05:51:30
Értékelés:
Hi I regularly order from your shop, and I love your Fasion. But I have a question, I see a lot of clothes on this site http://bit.ly/FashionBrandsCheaper that you also sell, but there products are 40% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, I hope you can answer my question. Yours sincerely
Otilia Emanuel 2019-04-27 09:16:38
Értékelés:
Hi I regularly order from your shop, and I love your store. But I have a question, I see a lot of Items on this site http://bit.ly/CheaperProducts that you also sell. but there products are 40% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, I hope you can answer my question. Yours sincerely
Antonetta Emery 2019-04-27 01:53:11
Értékelés:
Hello I had visited your store last month, and I saw a verry nice item i wanne buy. But I have a question, today I wanted to order it, but can not find the item anymore in your store. it looks like the first picture on this site http://bit.ly/FotoProduct8293 Mail me if you are going to sell it again. I hope soon so that I can place an order. I'll wait. Sincerely
Heike Lackey 2019-04-16 05:04:43
Értékelés:
Hello I regularly order from your shop, and I love your Fasion. But I have a question, I see a lot of clothes on this site http://bit.ly/FashionBrandsCheaper that you also sell, but there products are 40% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, I hope you can answer my question. Regards
Ann Ridenour 2019-04-16 04:05:49
Értékelés:
Hi I regularly order from your shop, and I love your store. But I have a question, I see a lot of Items on this site http://bit.ly/CheaperProducts that you also sell. but there products are 40% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, I hope you can answer my question. Regards
Victor Devito 2019-02-25 23:27:28
Értékelés:
Hi I want to say what a beautiful website you have made. and i want to order a item from you. But I can not find it anymore on your site, it looks like this on this site http://bit.ly/ProductItem271 Mail me if you are going to sell it again I'll wait. Greetings
Aly Chiman 2019-01-17 15:39:32
Értékelés:
Hello there, My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at organity.hu promoted as a resource on our blog alychidesign.com ? We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well . If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know. Thanks, Aly
Stacie Thiel 2018-12-14 20:24:06
Értékelés:
Hi guys I have written a tonne of articles on sex toys, bondage and other stuff with which I have some personal experience :D I would like to contribute these articles to your blog as I think that your audience would enjoy reading them and find them useful. I will try to write some articles. You can access all the articles from my Google drive: https://drive.google.com/drive/folders/1lhtu2cXbHoiorZ_f_eJg9hxZ5qBW-NJr?usp=sharing Here are some images and banners that you can use: https://drive.google.com/drive/folders/1gWxexdmp9wIecSU2zrjL7uIYhOUmMg_4?usp=sharing That is all for now. I will send you some more articles once I get a bit more free time as it is quite busy at work at the moment. I am really trying to expand my blogging presence so it would be awesome if you could link to Anastasia from Peaches and Screams (https://peachesandscreams.co.uk). I am a full time blogger with them. I am also attaching my picture that you could use with each article :) You can select any of my bio pics from this folder: https://drive.google.com/drive/folders/19G0Na36YxaAgki6aR5pL0fpcTvbddhSM?usp=sharing Cheers Anastasia x
Millie 2016-07-09 02:32:58
Értékelés:
Damn, I wish I could think of sohtnmieg smart like that! http://yvuswaqpqe.com [url=http://fajmfyb.com]fajmfyb[/url] [link=http://avwucvjr.com]avwucvjr[/link]
Marv 2016-07-06 12:16:57
Értékelés:
My hat is off to your astute command over this toba-cprivo! http://ewrrifxrskh.com [url=http://krhrwn.com]krhrwn[/url] [link=http://vvkfzpcrljt.com]vvkfzpcrljt[/link]
Kaylana 2016-07-05 00:55:20
Értékelés:
This is just the perecft answer for all forum members
Shidhart 2014-10-10 01:22:15
Értékelés:
I live in central Illinois. Hen of the Woods mmusroohs will be coming up in the next week or so.September is there time here thru October. The best for Hen of the Woods is deep fried !! We slice them & dry them on screens & put in basement or on our porch inside. Then put in jars or zip lock bags & date them when I do that.Now for Oysters there are here right now, we just had lots of rain, plus in lawns everywhere is Parasols.
Davinder 2012-05-22 06:02:50
Értékelés:
Wow, that is so exciting. Congratulations to you, and fataistnc for us. Since I have absolutely loved everything that O&S has created, I can't wait to see the complimenting fabrics. Patiently (not really) waiting to see the collection.
uqnhrzhces 2012-05-21 22:10:41
Értékelés:
kasc6b , [url=http://gslbifoucvzk.com/]gslbifoucvzk[/url], [link=http://edbmykloridf.com/]edbmykloridf[/link], http://agcwydjhackk.com/
tieczio 2012-05-21 03:28:15
Értékelés:
XVRPJU , [url=http://wezfcxpopems.com/]wezfcxpopems[/url], [link=http://rnwpludmisgy.com/]rnwpludmisgy[/link], http://hlecahuribtm.com/
Beba 2012-05-19 14:01:24
Értékelés:
thanks for the answer to my qestuion. although i do love much of the quilting cotton available, sometimes both my kiddos and i want something a little closer to knit (without compromising on all the cuteness) to make your patterns in . sounds perfect! can't wait until it's available and also for the upcoming patterns!!
Josie 2012-05-19 09:06:25
Értékelés:
I love Jennifer's books! My local Bernina store, Dave's Bernina, UT, is hosting a block of the month club from Sylvia's Bridal Sampler so I jeoind and we're reading the books and sewing blocks for a quilt for a year! So excited. I've read Apprentice, Round Robin, Cross-Country, Master-Quilter, Runaway Quilt, Sugar-Camp quilt (which I believe you need to read Runaway and Sugar Camp back-to back), Legacy, and Christmas Quilt. I love them all and can't wait to read more! It's so nice to read well-written, engaging novels about topics that are near and dear to my heart (one of my hobbies and passions), and the stories of lives of women. I love Debbie's mama-bear story from Cross-Country . And I was outraged along with Sylvia when someone cut up her mother's quilt to make a vest! I want to make some of the block on the Christmas quilt!

Értékeld termékünket:


Név:


E-mail:


Vélemény:


Írd be a képen látható szót:


Küldés
Kosárba tesz
mennyiség
hozzáadva