Rólunk

Az egészség megőrzése a legfontosabb az életünkben. Ez sok tényezőből épül fel, étkezés, folyadékbevitel, környezeti hatások, de gondolnátok, hogy azokban a szépségápolási termékekben, amelyeket nap mint nap használtok bőrötökre, arcotokra, hajatokra, mennyi veszélyes kemikáliát tartalmaznak? Mesterséges tartósítószereket, festékanyagokat, színezékeket, illatanyagokat. Ezeknek a hatása sokszor nem észlelhető azonnal, a káros anyagok folyamatosan rakódnak le szervezetünkben, ami egy idő után már betegségek kialakulását is előidézheti.

Úgy gondoltuk, hogy ezen változtatnunk kell és fel kell hívnunk a figyelmeteket arra, hogy TUDATOSAN vásároljatok. Olvassátok el a termékek összetételét, szánjatok időt arra, hogy jobban megismerjétek azokat az összetevőket, melyeket a bőrötökre kentek. Különösen nagy odafigyelést igényel egy várandós, szoptatós anyuka szépségápolása, hiszen a bőrén keresztül felszívódott anyagok a babáéba is bekerülhetnek.

Ne hagyjátok, hogy a reklámok, a jól megfogalmazott szlogenek, a díszes csomagolások határozzák meg a vásárlásotokat, hiszen az egészségetek a legnagyobb kincsetek és megérdemli az odafigyelést és törődést.

Ezért összegyűjtöttük nektek olyan termékeket, melyeket az Environmental Working Group Kozmetikai Adatbázisa nullás termékeknek, azaz veszélyes anyag mentesnek ítélt, és melyeket saját magunkon teszteltük, mert a legjobbat szeretnénk nektek is nyújtani. Termékeink szép, igényes csomagolásúak és 100%-osan organikus alapanyagúak, így bátran használhatjátok saját és gyermeketek bőrének, hajának tisztítására, ápolására.