kép

Bejelentik a klinikai tesztek eredményét

Share

Clackamas, Oregon, 2009. január 13.  Az Earth Mama Angel Baby ® képviselői ma bejelentették, hogy a következő termékek klinikai teszten mentek át: Angel Baby Sampon és Fürdető, Angel Baby® Babapopsibalzsam, Természetes Mellbimbókrém, Angel Baby® Testápoló és Gyógyító Balzsam Császármetszés után.
 
Az Earth Mama Angel Baby ® termékek klinikai teszten mentek át
 
„A termékeket egy független, az FDA és a DEA által regisztrált, a kozmetikumok standard ipari biztonsági vizsgálatához ISO-tanúsítvánnyal rendelkező laboratóriumban vizsgáltattuk be” mondja Melinda Olson, az Earth Mama Angel Baby alapítója. „Ennél a termékcsaládnál nagyon fontos, hogy ne csak az összetevők, hanem a kész termékek is biztonságosak legyenek.”
 
„Ezeket a termékeket kórházakban szó szerint a csecsemők első fürdetéséhez használják” teszi hozzá Olson. „ Biztosítani akartam a szülőket, a kórházakat és a születési központokat, hogy nemcsak a legbiztonságosabb és leghatékonyabb összetevőkkel dolgozunk, de a késztermékeink klinikai teszten is átmentek.”
 
A klinikai tesztelés bizonyítja, hogy a termékekben lévő összetevő-kombinációk nem irritálóak, nem okoznak allergiát vagy érzékenyítődést.
 
Az Earth Mama Angel Baby termékei sosem tartalmaztak 1,4-dioxánt, ftalátokat, toxinokat, mesterséges szín- és illatanyagokat, kőolajszármazékokat vagy mesterséges tartósítószert.  A teljes gyógyteaválaszték igazoltan kóser és az USDA által igazoltan 100%-ban organikus. Az Earth Mama Angel Baby a cégek azon hat százalékába tartozik, amelyek csatlakoztak a Biztonságos Kozmetikumokért (www.cosmeticsdatabase.com) kampányhoz, és 100% -ban teljesítik a kampány összes kritériumát.