kép

Az adventista Bollingbrook Kórházban az Earth Mama Angel Baby toxinmentes fürdetőszerrel fürdetik az újszülötteket

Share

Clackamas, Oregon állam– Az Adventista Bollingbrook Kórházban született csecsemők első tiszta, biztonságos fürdőjéhez az Earth Mama Angel Baby® járult hozzá. A január 5-én megkezdődött „válts  organikusra!” programot azért hozták létre, mert a Chicago egyik külvárosában található kórházban elhatározták, hogy az újdonsült mamáknak és babáknak csak olyan termékeket és termékmintákat fognak ajánlani, amelyek 100 %-ban toxinmentesek, vegának és állatkísérlet-mentesek, valamint nem tartalmaznak mesterséges tartósítószert, szín- és illatanyagot. Az Earth Mama Angel Baby-t választották mint céget, amely teljesíti ezeket a feltételeket.

A baba első fürdője

„Mint a bizalomra alapozott intézmény, a teljes emberi jóllétre törekszünk, figyelembe véve elmét, testet és szellemet” mondja Kathy Mitchell, az adventista Bollingbrook Kórház főnővére. „Ez azt jelenti, hogy a legkisebb pácienseinknél természetes és organikus gyógynövénytermékeket használunk.”

Minden kismama kap egy ajándék táskát, amelyben Angel Baby® Testápoló, Angel Baby Sampon és Fürdető, Angel Baby® Babapopsibalzsam és Organikus Tea a Nehéz Napokra. A szoptató kismamák Természetes Mellbimbókrémet is kapnak. Azok az anyáknak, akik elvetélnek vagy csecsemőjük halva születik, egy ajándékszettel könnyítjük meg a veszteség átélését, amelyben megtalálható a Szív Fénye gyertyakészlet, a Tejapasztó Tea, a Szívgyógyító csomag és egyéb Earth Mama Angel Baby termékek.

Amellett, hogy a kórház személyzete ilyen termékekkel kezeli az újszülötteket és édesanyjukat, a tanácsadó részlegen tiszta, természetes termékmintákat is kaphatnak, ezáltal tájékozódhatnak arról, melyek a kozmetikumok biztonságos összetevői. A szülésre felkészítő tanfolyamok résztvevői mintákat kapnak az Earth Mama® Testápolóból, a Természetes Stria elleni Olajból, és a Reggeli Wellness Teából.

A Természetes Mellbimbókrém adása különös jelentőségű, hiszen az adventista Bollingbrook Kórház azt a fontos döntést is meghozta, hogy ezentúl nem ajándékoznak tápszer-mintákat, hacsak egy anya írásban nem kéri ezt. „Az anyatej a csecsemő legtermészetesebb tápláléka és ki szeretnénk mutatni, hogy 100 %-ban támogatjuk a szoptató anyákat” mondja Diane Leonard, a kórház klinikai szülészeti menedzsere. „A szoptatásnak számtalan előnye van, pl. hogy erősíti az anya és a gyermek közti kapcsolatot, és csökkenti a gyakori gyermekkori fertőzések kockázatát.”

 „Nagy megtiszteltetés, hogy egy kórház a mi termékeinket választotta a kismamák és újszülötteik kezeléséhez” mondja Melinda Olson, az Earth Mama Angel Baby megalapítója. „Mindennap azért dolgozunk, hogy kifejlesszük a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb termékeket, és az, hogy egy kórház elismeri ezt a célt és együtt dolgozik velünk azon, hogy a kisbabák káros anyagoktól mentesen kezdhessék meg életüket, munkánk csúcspontja.”

Az Earth Mama Angel Baby®-ről:

Az Earth Mama Angel Baby-t  Melinda Olson alapította, egy valódi családanya, aki szükségből kezdett termékeket készíteni, később kérésre, amikor felfedezte, hogy a legtöbb mamáknak és babáknak szánt kozmetikum nem olyan tiszta és biztonságos, ahogyan állítják. Az Earth Mama Angel Baby termékei csak teljesen biztonságos összetevőket tartalmaznak. Nem tartalmaznak 1,4-dioxánt, ftalátokat, detergenseket, parabent, dietanolamint, Na-lauryl-szulfátot, mesterséges szín- vagy illatanyagot. Az Earth Mama Angel Baby termékek vegánok és díjnyertes gyógyteacsaládja igazoltan kóser és az USDA által igazoltan 100%-ban organikus.

Az Earth Mama Angel Baby a cégek azon hat százalékába tartozik, amelyek csatlakoztak a Biztonságos Kozmetikumokért (Skin Deep) kampányhoz, és 100% -ban teljesítik a kampány összes kritériumát.