kép

Ősi Magnézium hatásai

Share

Magnézium masszázsgél és az izomgörcs

Már egy hónapja heti háromszor maszírozom öt vendégemet az Ősi Magnézium masszázsgéllel, az koncentrátum egy kicsit túl erősnek bizonyult néhány idősebb, vékonyabb bőrű betegemnél a direkt maszírozásnál A magnézium gél sokkal általánosabb. Egy 86 éves betegem lábát, karját, vállát és mellkasát már négy hete maszírozom a géllel heti háromszor. Páciensem néhány betegsége: nem kommunikál az esetek 90 százalékában, nehézkes járás, végső stádiumú retinális neuropátia és állandó kínzó nyakfájdalom. Nem régiben segítség nélkül tudott kimenni a fürdőszobába és újra elkezdett olvasni ebben az évben először. Egy hete már a nyakfájásról sem panaszkodott. Többet kommunikál és sokkal készségesebb. Ezt nem csak én figyeltem meg nála. Az otthoni ápolója is megjegyezte ezt a csodálatos javulást. Szeretném a hírnevemet erősíteni, de a masszázstechnikám nem változott. Az egyetlen dolog, amin a betegem változtatott az orvosi előírás és a készítmény használata- ami az Ősi Magnézium masszázsgél. Teljesen le vagyok nyűgözve. 28 éve foglalkozom masszázsterápiával és eddigi tapasztalataim a magnézium gélle teljesen lenyűgöztek. Kerestem egy hatékony magnézium pótlót a betegeimnek és most megtaláltam.

Köszönöm!

Szűcs István, Budapest


Ősi Magnézium lábfájdalom és lábgörcs ellen

Biztos vagyok benne, hogy a magnézium szintem hosszú ideje alacsony volt és bár az Ősi Magnézium transdermális magnéziummal kapcsolatos tapasztalataimat nem tudom összekapcsolni orvosi teszttel, de biztos vagyok benne, hogy ez segített a magnézium szintem helyreállításában. Azóta eltűnt a fájdalom és a görcs a lábaimból mióta használom, sokkal jobban alszom éjszakánként és úgy tűnik a bennem lévő feszültség is csökkent. Ez nagyon nagy előny! Régen két cég hasonló készítményét használtam, az egyiket koncentrátum formában a másikat pedig gélként. Úgy találtam, hogy a Ősi Magnézium transdermális magnézium nem irritálja a bőröm. Jobban szívódik fel a bőrön keresztül, nem viszketek tőle mint a korábban használt készítményektől. Legjobban az vált be, amikor reggel zuhanyzás után bedörzsölöm a bőrömbe és egész nap rajta van. Soha nem bírtam elviselni a másik két terméket egész nap a bőrömön mint az Ősi Magnézium-ot! Ezeket 30-60 perc után le kellett mosnom mert nem szívódtak be vagy viszkettem tőlünk és úgy éreztem mintha égett volna a bőröm. Az Ősi Magnéziumot az érzékeny területekre is tehetem mint például a fájó térdre és segíti megszüntetni az általános fájdalmat azon a területen. Véleményem szerint ez a kapható legjobb bőrön át használható krém (amióta tudomást szereztem róla) és sokkal tisztábbnak tűnik mint a korábban használtak.

Tamás, Győr-ből

 

Magnézium Olaj gyomorgörcs és alvászavar ellen

El kell mondanom Önöknek, hogy a magnézium spray mentett meg tegnap este és ma reggel. A Chantix vagy valami miatt görcsölni kezdtem és múlt éjjel a magnézium koncentrátum szüntette meg, csak fújtam és fújtam belőle a hasamra. Úgy aludtam utána mint a mormota. Aztán ma reggel is görcsöltem és újra használtam a sprayt és teljesen elmúlt a fájdalom. Tudom, hogy a Chantix kivonta a szervezetemből és tablettában is szedek magnéziumot de a koncentrátum használatával sokkal jobb lett.

M. Kiss, Szolnok

 

Csodálatos magnézium a fájdalom ellen

A magnézium koncentrátum használata előtt gyenge voltam és gyötrelmes fájdalmaim voltak a menstruációmkor. Szomorú voltam és sajnáltam magam. Mondtam is a többieknek, hogy most egy barlangba zárkózom és ha valaki akar tőlem valamit, hozzon nekem vizet és Panadolt. Képtelen voltam már fájdalomcsillapítókat beszedni és a fájdalom újra meg újra visszajött. Ez már 10 éve tartott. Mikor még csak két hete használtam a magnézium sprayt, nem vártam csodát. De a „csodás magnézium” igaz, nem kell szednem azóta semmilyen fájdalomcsillapítót sőt a fájdalom is elmúlt. Ha mégis enyhe fájdalmat érzek, az olajból kenek a hasamra és perceken belül hatni kezd. És mindez csak két heti használat után! Időről-időre migrénjeim is voltak, olyan szürreális és erős, hogy gyakran úgy éreztem, elhagyom a testem és sokszor a férjemnek kellett megtartani, hogy ne essek el. De van egy jó hírem. Mióta a magnéziumot szedem, azóta nem volt erős migrénes rohamom. Minden barátom, akiknek hasonlóan migrénjük van, hasonló pozitív hatást tapasztaltak a magnézium használata után.

Kovácsházi Család, Bécs

 

Ősi Magnézium gél mély szöveti masszázshoz és pikkelysömörhöz

4 éve dolgozom hivatásos masszázsterapeutaként magánpraxisban. Mióta elkezdtem, rengeteg féle masszázsolajat, krémet, testápolót stb próbáltam ki és sosem találtam meg a tökéleteset eddig. Mély szöveti maszírozásra szakosodtam és mindig úgy találtam, hogy a termékek amiket használok túl olajosak vagy túl szárazak és nem eléggé csúszósak, hogy az optimális hatást elérjem a kezelés során. Múlt  hónapban kezdtem el használni az Ősi Magnézium gélt szinte az összes betegemen és az eredmény fantasztikus volt. A klienseim szeretik, hogy a gyógymasszás során során bőrön keresztül magnéziumot is kapnak. Az egyik betegem fibromialgiában szenvedett és az elmúlt hónapban minden héten jött és sosem érezte magát ennél jobban. Átaludta az éjszakát és drasztikusan csökkent a fájdalma. Valaki, aki hetente jön, hogy a hét többi napját kibírja, jobban érzi magát most, a világot jelenti.

Más betegem, aki pikkelysömörben szenved mióta 15 éve mióta Kaliforniába költözött, javasoltam, hogy próbáljuk ki az Ősi Magnézium gélt a masszázskor és meglátjuk, hogyan reagál rá. Az elmúlt 3 hétben nem volt újabb kiütése és a sérült területek javulni kezdtek. Nagyon izgatott, hogy a további használattal teljesen megszűnjön a pikkelysömöre. Nem tudom elégszer megköszönni ezt a csudás készítményt és azt tervezem, hogy feltétlenül használom a munkám során. Nagyon izgatott vagyok, hogy a pácienseim sokkal egészségesebbek lesznek és javul az állapotuk. 

Tocsik Judit, Szeged

 

Ősi Magnézium fürdő és az autizmus

A lányom 12 éves és autista. Nemrégiben kipróbáltuk az Ősi Magnézium fürdősót mikor egy esküvőn voltunk remélve, hogy megnyugtatja és segíti, hogy ne ijedjen meg az ismeretlen környezettől és az emberektől. Sosem láttam még ilyen jól viselkedni, ahogy ekkor. Egy gyerek, aki fél a tömegtől, gyakorlatilag táncolt egy emberekkel teli teremben. Egész este teljesen le voltam nyűgözve, hogy milyen fantasztikusan viselkedett és nézett ki. A magnéziumsós fürdő számlájára írhatjuk, sosem volt még ilyen nyugodt és felszabadult. Köszönöm, hogy ezt a különleges napot élvezetessé tették a családunknak.

Baka Zsuzsanna, Budapest

 

A folyékony magnézium spray megnyugvást ad

Izomgörcsök ellen szedtem a Baclofen nevű gyógyszert. Ez a gyógyszer első sorban gerinc problémákra van. Neurontint is felírtak, amit neurológiai problémák során alkalmaznak. Az orvosom idegeire mentem és lehet, hogy őrültnek gondolnak. Csak kérdezzék meg a feleségem. A doktorok csak találgattak, hogy mi bajom lehet. A gerincre és agyra való gyógyszerekkel azt próbálták meghatározni, hogy ezek a rohamok gerincvelői vagy neurológiai eredetűek. Ezek a rohamok leginkább rövidek voltak a nap folyamán, de nagyon zavaróak. Egy rosszabb napon akár 200-szor is lehettek, 10-15-sével csoportosulva és ilyenkor volt, hogy nem tudtam mozogni sem. A stressz és a kimerültség fokozta a rohamok számár és intenzitását is. Ezek olyan bonyolultak, hogy minden erőmet össze kellett szedni, hogy kontrollálni tudjam őket. Azt hittem, sosem szabadulok meg ezektől a rohamoktól. Elfogadtam a tényt, hogy a gyógyszeres kezelés az utolsó és végső megoldás. Rengeteg természetes készítményt és módszert kipróbáltam, de egyik sem oldotta meg a problémám mialatt a rohamok intenzitása nőtt és előfordulásuk egyre gyakoribb lett. Egy méregtelenítési kúra mellett döntöttünk, melyben az Önök fantasztikus agyagfürdőjüket próbáltuk ki, amiről már nagyon sokat hallottunk. A rendelésünk mellé kaptunk egy üveg mintát az Ősi Magnézium koncentrátumból helyi használatra és Dr. Mark Sircus könyvét a transzdermális magnézium terápiáról. Egy doktorom ajánlására kipróbáltam a magnézium kapszulát kalciummal. Megkönnyebbülést adott, amíg a rohamok nem erősödtek. Úgy gondoltam, az erős gyógyszerek lesznek a végzetem és hogy nincs mit veszítenem. Két nappal a spray használata után a görcsök csökkentek. Még korai lenne azt mondani, hogy ez az, de az ismeretlen problémáim javulása az Önök folyékony magnéziumával javított az életemen. Nem tudom elégszer elmondani, hogy ez az egyszerű ásvány milyen jót tett velem. Néhány hete már úgy érzem, hogy más ember lettem. Nem üldözök egy nehezen megfogható dolgot ami eddig nem hagyott nyugodni. Nyugodt vagyok és békés és nem kell azon erőlködnöm, hogy önmagam lehessek. Csak annyit mondhatok, hogy nem tudom elégszer megköszönni az Ősi Magnézium koncentrátumot Önöknek! Nagyon köszönöm.

Dr. Varga Ferenc,

 

Magnézium koncentrátum és nyugodt lábak

A nevem Christine Gable és az Ősi Magnéziummal kapcsolatos tapasztalataim miatt írok Önöknek, különösen a magnézium koncentrátummal kapcsolatban. 6 éve már nyugtalan láb szindrómám (RLS) van és úgy hittem, hogy életem végéig ezzel a betegséggel kell élnem. 4 orvosnál voltam és mindegyikünknek különböző ötlete volt, hogy mi okozhatta, egyik ilyen volt a stressz. Az egyetlen stressz, ami volt, az az RLS-ből kifolyólag volt, így nem kell elmondanom, hogy nem voltam elégedett a diagnózissal, ezért nem is nagyon hiszek a gyógyszerekben. De ha ezzel a problémával kell élnie egy életen át, akkor mindenben hinni kezd, ami gyógyulást ígér. A fájdalomcsillapítóktól az anti-depresszánsokon át az izomlazító és gyógyfürdőkig kipróbáltam mindent. Jógáztam is,mert egyik barátom javasolta, hogy a nyújtás majd segít. Az alvászavar a legnagyobb problémám, így, hogy naponta kell dolgozni járnom és ebédidőben tör rám, amikor olyan fáradt vagyok, hogy szinte alig tudom nyitva tartani a szemem. Legtöbbször a díványon kell aludnom,mert zavarom a férjem.  A történet többi része jó hír mivel véletlenül rátaláltam az Ősi Magnéziumra. Néhány hete a cégnél részt vettem egy találkozón és szerencsés voltam, hogy a mögöttem ülő hölgyet megismertem. Elmeséltem neki, hogy RLS-em van és ő mondta, hogy a fibromialgiája ellen használja az Ősi Magnéziumot. Javasolta, hogy próbáljam ki, hátha segít. Beszereztem a kisebb kiszereléssel és pár napja használtam. Ez elős nap már azt tapasztaltam, hogy képes voltam nyugodtam aludni 4 órán át (az nagyon sok számomra!). Ez már magában lenyűgöző volt és egyre csak jobb lett. Hogy a hosszú történetet röviden elmondjam, most már 7-8 órákat alszom éjszakánként ugyanabban az ágyban, amiben a férjem és a 6 éve tartó problémám már múlt homályába veszett. Csak meg akartam köszönni Önöknek ezt a csodálatos készítményt és az RLS közösség tudomást szerez róla mint ahogy én.

 Christine Gable

 

Ősi Magnézium megszünteti a migrént

10 éve már, hogy hetente kétszer migrénem van. Ilyenkor legyengülök, nem tudok aludni, enni, dolgozni… semmit. Csak feküdnék az ágyban a sötétben és reménykedem, hogy elmúlik. Az orvosim már az összes lehető migrén elleni gyógyszert felírták, amiről gondolták, hogy segíthet vagy segíthet a megelőzésben. Annyira nagyon fájt, hogy a Vicodinba és a Percocetbe menekültem,csak hogy megszbaduljak a fájdalomtól. Kipróbáltam a heti masszázst, hideg-meleg fürdőt és az akupunktúrát is. Minden kipróbáltam, csak hogy megszabaduljak tőle. Segítettek ezek a módszerek, de csak ideiglenesen. Egy nap a heti masszázsra mentem, bementem és a masszőröm nagyon izgatott volt. Mondta, hogy van nála Ősi Magnézium Koncentrátum és Gél és szeretné rajtam kipróbálni a gélt. Magnézium masszázsnak nevezte. Utánanézett és a magnézium-klorid segít a migrénen és valószínű, hogy a migrénem oka a magnézium szintem rendellenessége. Gondoltam, miért ne. Azon a szinten voltam, hogy már mindent kipróbálok. A masszázs után egyből jobban kezdtem érezni magam. A masszőrőm adott kipróbálni az koncentrátumból és néhány cikket ezzel kapcsolatban, hogy minden nap használjam, szóval így tettem. Mikor elfogyott a minta, rájöttem, hogy ez az, amit nem nélkülözhetek. Minden héten, a mély szöveti masszázsom most már magnéziumos masszázs is és 2 litert vettem tőle. Már 60 napja használom és azóta nem volt migrénem, de még fejfájásom sem. Elképesztő ez a készítmény és teljesen megváltoztatta az életem. Nem hiányzom a munkából, úgy alszom, mint a bunda, boldogabb vagyok, sokkal kiegyensúlyozottabb az ásványi anyagok miatt, amik hiányoztak a szervezetemből. Miért nem tudtam erről korábban, nem tudom… 

Jancsik Tünde

 

Magnézium koncentrátum az izom- és izületi fájdalomra

Ned Barlowe vagyok és Thompson Fallsban lakom, Montanában. 67 éves vagyok és egy éve nem tudom ellapátolni probléma nélkül a havat a házam elöl. Thompson Fallsban nagyon sok hó esik, így a hólapátolás egy rendszeres dolog itt. Körülbelül egy éve problémáim kezdtek lenni a hátammal, ami napról napra rosszabb lett. Annyira súlyosbodott, hogy minden hólapátolás után 3-4 napra ágyba kényszerültem. A feleségemmel nem engedhetjük meg magunknak, hogy valakit felbéreljünk, így nekem kellett megcsinálni vagy különben nem tudnunk kimenni a zöldségeshez vagy a teendőinket intézni. Múlt hónapban egy újságban olvastam egy hirdetést az Ősi Magnézium termékeiről. Rendeltem a magnézium koncentrátumból és a fürdősóból, mert a feleségem szeret fürdőt venni. Nagyon hamar megkaptuk és egyből kipróbáltam. Három napig használtam az koncentrátumt és utána kimentem havat lapátolni. Kész voltam, hogy megint fájni fog minden porcikám és 3-4 napig ágyban kell maradnom. De teljesen meglepődtem. Nemcsak, hogy nem éreztem fájdalmat, de kiválóan éreztem magam. Valójában olyan jól éreztem magam, hogy a szomszéd hölgynek is megígértem, hogy eltakarítom nála is a havat. Ő özvegy és nincs túl sok pénze. Csak meg akarom köszönni ezt az óriási terméket és a segítségüket. Olyan sokféle készítményt lehet manapság kapni, hogy nem is tudtam, melyik, ami használhat. Csak így tovább én pedig folytathatom a hólapátolást a házam elöl.

Ned Barlowe, Montana

 ISMERJE MEG AZ ŐSI MAGNÉZIUM TERMÉKEKET.