kép

Miért használjunk organikus szépségápolási termékeket?

Share

1. Az organikus szépségápolási termékek sokkal jobbak a bőrnek

Amit a bőrünkre teszünk, végső soron a szervezetünkben köt ki. Az igazoltan organikus készítményeket szintetikus növényvédő szerektől és genetikailag módosított organizmusoktól mentes összetevőkből készítik.  Nem tartalmaznak káros hozzáadott anyagokat sem  mint a petróleum viasz, töltő- és szintetikus anyagok. Egyszerűen, az igazoltan organikus készítmények teljesen egészségesek és természetesek, nincs bennünk semmilyen mesterségesen előállított anyag.


2. Az organikus szépségápolási termékek jobban használnak

Gondoljon úgy ezekre a készítményekre mint az ételre. A mai világban rengeteg mesterségesen előállított és hamisított összetevőjű étel fordul elő. Ha egy jó hírű és minőségi étterembe megy, nem talál hamis összetevőjű ételeket az étlapon. A hires chéfek tudják, hogy csúcsminőségű ételt csak csúcsminőségű összetevőkből lehet elkészíteni. Nem használnak mesterséges ételízesítőket, aromákat a főzéskor, mert az igazi fűszerek és a friss növények sokkal finomabb, tökéletesebb ízt adnak. A szépségápolási termékek előállítása sem különbözik ettől. Az igazoltan organikus szépségápolási készítmények jobban használnak, mert minőségi összetevőkből készülnek.


3. Az organikus szépségápolási termékek környezetbarátabbak

Az organikus gazdálkodás során mellőzik a szintetikus vegyszerek és műtrágyák használatát, mindent, aminek károsító hatása van a vizekre, talajra és az egészségre. Az organikus növények nem genetikailag módosított eredetűek, melyek károsíthatják az emberek egészségét és a környezetet. Így nem csak az egészségére figyel, hanem segíti megóvni a törékeny ökoszisztémát is.  Ez az a helyzet, mikor mindkét fél nyer.